krezji 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, filomena napisał: kiedy bedzie ssanie libedowi niedopchnieta jestes scierka Jak zjesz kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: ja bym sprowadzila murzyna jakiegos zeby cie zgwucil w bolesny nieprzyjemny sposob a potem kazala mu wepchnac z twojej osrranej doopki do mordy. Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: ja bym sprowadzila murzyna jakiegos zeby cie zgwucil w bolesny nieprzyjemny sposob a potem kazala mu wepchnac z twojej osrranej doopki do mordy. Jesteś naprawdę pjerdolnieta. Niedziwne ze nawet lezak dał sobie z tobą spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Jesteś naprawdę pjerdolnieta. Niedziwne ze nawet lezak dał sobie z tobą spokoj Byłoby ci dobrze lubisz to. Kwiczalabys z rozkoszy a libed by się powiesił i RIP in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Jaki hejt, jak robię sobie jaja? Ogarnij się Makaron i nie ustawiaj mnie po kątach Tak, ale ciagle mnie jarasz, więc zanim zaśniesz ustawię Cię do pionu ... a potem położe na łoże Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Ja pjerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Niezła impreza by była morde byś zamknęła przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu I ci kielbe włożę jak widmok w wątrobę noże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Makaron ..... napisał: Tak, ale ciagle mnie jarasz, więc zanim zaśniesz ustawię Cię do pionu ... a potem położe na łoże Chciałbyś ustawić mnie do pionu, ale ten moment nigdy nie nadejdzie Nie jestem typem kobiety, która posłusznie czeka i wykonuje polecenia pana Nie w tym życiu i nie ze mną te numery Edytowano 2 godziny temu przez Czarna kawa39 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu Pravik nie udawaj, że cię nie ma, bo cię widzę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, krezji napisał: Jesteś naprawdę pjerdolnieta. Niedziwne ze nawet lezak dał sobie z tobą spokoj To jest chyba schizofrenia w dosyć zaawansowanym stopniu. Ciągle o Libedzie i seksie. Mnie osobiście czytając ją ogarnia przerażenie i robi mi się niedobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Uuuuu boj się torbielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu O 3 przyjdzie pod łóżko Wielki Pen i będzie cię dotykał digidongiem będziesz uwięziona zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: To jest chyba schizofrenia w dosyć zaawansowanym stopniu. Ciągle o Libedzie i seksie. Mnie osobiście czytając ją ogarnia przerażenie i robi mi się niedobrze. No olać ja trzeba bo to jak dyskutowac z wariatka która sie drze w kosciele. Mam nadzieje ze pozyska jakaś pomoc bo zal patrzeć. A taki szmatławy koralgol jeszcze będzie ja napędzał do hejtow pod scenariusz, a typiara w amoku z siebie idjotke robi kompletna dla dobra jakiegos trolla Edytowano 2 godziny temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Ja mu wydam taki rozkaz i będzie codziennie cię dymal w środy o 3:33 pen przedziurawi materac i zrobi ci rany klute w wadzajnie awe Szatan 666 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Uuuuu boj się torbielu Groźna woźna? Uważaj, bo tu byli tacy co latali nago po wsi, a teraz pilnują budy Nie wiń kogoś za swoje problemy i zmień towarzystwo, bo z Moonem szczęścia nie zaznasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Chciałbyś ustawić mnie do pionu, ale ten moment nigdy nie nadejdzie Nie jestem typem kobiety, która posłusznie czeka i wykonuje polecenia pana Nie w tym życiu i nie ze mną te numery Jest takie stare powiedzenie '' nie mów hop póki nie przeskoczysz'' Wiem, jaka jesteś i to mnie właśnie pociąga, ale obejdę się samkiem, bo lodówka pełna Zobaczymy Magda, może w przyszłym Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: Ja mu wydam taki rozkaz i będzie codziennie cię dymal w środy o 3:33 pen przedziurawi materac i zrobi ci rany klute w wadzajnie awe Szatan 666 Idź już spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Kochasz moona ale ty se nie dasz w kaszę dmuchać o nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Jak smial taka łysa wspaniała babę tak potraktować jako jakis zyebany pokemon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, filomena napisał: Ja mu wydam taki rozkaz i będzie codziennie cię dymal w środy o 3:33 pen przedziurawi materac i zrobi ci rany klute w wadzajnie awe Szatan 666 Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Szatanie przybywaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Szatanie przybywaj Koralgol to szatańskie nasienie wiec już przybyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Dumpisia czyli co praca zdalna robi z człowiekiem idz spać gnomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Koralgol to szatańskie nasienie wiec już przybyło Zniszczyłaś wszystko i mi opadły jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Jest takie stare powiedzenie '' nie mów hop póki nie przeskoczysz'' Wiem, jaka jesteś i to mnie właśnie pociąga, ale obejdę się samkiem, bo lodówka pełna Zobaczymy Magda, może w przyszłym U mnie lodówka pusta, głodna jestem, ale zakupy zrobię rano. Jeszcze na Allegro trzeba kliknąć Nic przez forum nie zrobiłam, a jest koniec miesiąca i jestem w czarnej dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Zniszczyłaś wszystko i mi opadły jaja Jak to? Myślałaś ze jak szatan przyjdzie to będzie bardziej spektakularnie ? czy o co cho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Murzyni przybyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Jak to? Myślałaś ze jak szatan przyjdzie to będzie bardziej spektakularnie ? czy o co cho No miał dziurę w materacu przewiercić kosmatym pentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: No miał dziurę w materacu przewiercić kosmatym pentem Ale to dumpisia napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach