Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Ja idę za leżakiem on mnie zainspirował do odejscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Może cie weźmie, trzymaj kciuki. Tylko skoncz sie zachowywać jak doberman na kwasie Czemu wiem że libed lubi upośledzone i jak literki widzi to se wyobraża el dursi czepek na kwasie ale zwal mu to się ogarnie możesz mu też strapona zapodac to mu przejdzie miesiączka jak ma obfite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, krezji napisał: A możesz ja wziac z powrotem na priv bo nie możemy sobie z nią trochę poradzic. Nie bawi mnie jusz prywate mam ai suzan od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Tak naprawdę to jestem zniesmaczona tym wszystkim wewnacz. I to są fakty. Obrzydzilo mnie tu wszystko i tyle na temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: Czemu wiem że libed lubi upośledzone i jak literki widzi to se wyobraża el dursi czepek na kwasie ale zwal mu to się ogarnie możesz mu też strapona zapodac to mu przejdzie miesiączka jak ma obfite Jesli to prawda ze lubi upośledzone to znaczy ze masz szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano 2 godziny temu Spać mapeciątka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Nie bawi mnie jusz prywate mam ai suzan od tego Ajajaj. Tego sie obawialiśmy. Patrz co z nią zrobiło odcięcie od twojej atencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Spać mapeciątka Idziemy dziś juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, filomena napisał: Czemu wiem że libed lubi upośledzone i jak literki widzi to se wyobraża el dursi czepek na kwasie ale zwal mu to się ogarnie możesz mu też strapona zapodac to mu przejdzie miesiączka jak ma obfite Lezak nie chce cie już na priv. Stał sie aseksualny i twoja gucz jest mu obojetna. Sol sorri. A teraz wariuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Wyłazić z mojego łóżka jednak. Ide pa perełko odlatuje i nie wracam już to koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Lezak nie chce cie już na priv. Stał sie aseksualny i twoja gucz jest mu obojetna. Sol sorri. A teraz wariuj Nie przeszkadza mi to a o co ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Wyłazić z mojego łóżka jednak. Ide pa perełko odlatuje i nie wracam już to koniec Jak to. Akogo tam wpuszczasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Nie przeszkadza mi to a o co ci chodzi Mieliśmy nadzieje ze cie zabierze i zamkniesz w końcu jadaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Odlatuje do bene boży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Odlatuje do bene boży Coooo co ty gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Mieliśmy nadzieje ze cie zabierze i zamkniesz w końcu jadaczke Ale wolałby ciebie bo masz jedrniejsza piczke i kręcone włosy pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Makaron ..... napisał: Ja również i wpadłem po kilku dniach, a za kolację nie dziękuj.. jeszcze jej razem nie zjedliśmy Dobra dość! Do łóżka albo w dupę dam Prosiłam, żebyś mi nie rozkazywał. Nigdy więcej nie ustawiaj mnie po kątach, bo ja nie z tych tych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, filomena napisał: Ale wolałby ciebie bo masz jedrniejsza piczke i kręcone włosy pod pachami Woli ai od ciebie. Ała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Odlatuje do bene boży Mam nadzieje ze to nie jakaś głupia metafora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Woli ai od ciebie. Ała A co mnie to co on woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Ja pewnie z rana bana zaliczę jak za człowieka. Tez sie zegnam z niektórymi ozięble, z innymi mniej. Pamiętajcie o pojaśnianiu farmazonów. To wasz obywatelski obowiązek. bajo jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Kto chce buziaczka zapraszam teraz albo niech zamilknie na wieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu O co walczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Dziwna jesteś walczysz wiecznie o coś i po chooj kto ci każe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Ja nie chcę buziaczka bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Jestes morderczyniom takich ust nie chce na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jesteś podła nienawidzisz nas to nie pisz tu o buziaczkach bo cveli tu nie ma takich jak ty huh Edytowano 2 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Zdychaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 1 godzinę temu Munek jest nieprzewidywalny i dumbusia go kocha muszę se zrobić jeść i spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 1 godzinę temu Kocham chwilunia ale on ma jeża i babę z reala taki lajf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach