Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: Ale to dumpisia napisała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Z dedykacja dla babki Bożej baby blues za wygrzanie wyra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Zjadlam louda 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, filomena napisał: Jak smial taka łysa wspaniała babę tak potraktować jako jakis zyebany pokemon Nie hejtuj mnie, bo zrobi ci i Moonowi sprawę w sądzie za uporczywy hejt, pomówienia i stalking, który latami się ciągnie. Chcesz tego? Pewnie nie. Edytowano 2 godziny temu przez Czarna kawa39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: U mnie lodówka pusta, głodna jestem, ale zakupy zrobię rano. Jeszcze na Allegro trzeba kliknąć Nic przez forum nie zrobiłam, a jest koniec miesiąca i jestem w czarnej dopie Czyli kilkasz z rana i w południe, więc zabieram Cię na śniadanie i obiad, a kolacja... zapłonie nam na salonie Nic, bo zamiast szykować kieckę i buciki dla mnie bym miał czym oko cieszyć, to wolisz się na kafe kłócić Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Nie hejtuj mnie, bo zrobi cii Moonowi sprawę w sądzie za uporczywy hejt, pomówienia i stalking, który latami się ciągnie. Chcesz tego? Pewnie nie. Szatan jest po naszej stronie nic nie ugrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Czyli kilkasz z rana i w południe, więc zabieram Cię na śniadanie i obiad, a kolacja... zapłonie nam na salonie Nic, bo zamiast szykować kieckę i buciki dla mnie, to wolisz się kłócić Nie żyje tylko forum, bo mam też inne obowiązki, których dziś nie zdążyłam dopełnić Za kolację podziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu Napisałem dzisiaj do producenta mojej melatoniny i mi odpisał huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: Szatan jest po naszej stronie nic nie ugrasz Chcesz się założyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Chcesz się założyć? Czemu nie masz Ewki do kłótni ciotek o to która lepiej ssie benisy ja yebie Edytowano 2 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Napisałem dzisiaj do producenta mojej melatoniny i mi odpisał huh Wiesz, że bez konsultacji z lekarzem, nie wolno zażywać melatoninę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie żyje tylko forum, bo mam też inne obowiązki, których dziś nie zdążyłam dopełnić Za kolację podziękuję. Ja również i wpadłem po kilku dniach, a za kolację nie dziękuj.. jeszcze jej razem nie zjedliśmy Dobra dość! Do łóżka albo w dupę dam Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Wiesz, że bez konsultacji z lekarzem, nie wolno zażywać melatoninę? Ja jestem sam sobie lekarzem jak w usa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ja jestem sam sobie lekarzem jak w usa Ja tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu Nawet dentystom bylem se plomby robiłem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Czemu nie masz Ewki do kłótni ciotek o to która lepiej ssie benisy ja yebie Nigdy nie ssałaś? Ciągle o tym piszesz i to jest przerażające. Zamów sobie wizytę u specjalisty albo u egzorcysty i daj ludziom żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ja jestem sam sobie lekarzem jak w usa Okrętem i sterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nigdy nie ssałaś? Ciągle o tym piszesz i to jest przerażające. Zamów sobie wizytę u specjalisty albo u egzorcysty i daj ludziom żyć. Żyj sobie uważaj na big bena mściwa nie jestem ale pamiętaj żeby się bać wielkich członków wwiercających się w materac Edytowano 2 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Nawet dentystom bylem se plomby robiłem huh Zrob mi zemby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Nawet dentystom bylem se plomby robiłem huh Dumbusia sie odkleiła. Ona zawsze była taka powalona czy jej sie pogorszyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, filomena napisał: Czemu nie masz Ewki do kłótni ciotek o to która lepiej ssie benisy ja yebie Lezak przyszedł possij mu na uspokojenie ewidetntnie tego potrzebujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, krezji napisał: Dumbusia sie odkleiła. Ona zawsze była taka powalona czy jej sie pogorszyło? Etam jestem spoko nie znam wielu ścier konkurujących o benisy które nie mogą dojść do porozumienia ze sobom to jest inna rzeczywistość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Lezak wez ja ze soba błagamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Etam jestem spoko nie znam wielu ścier konkurujących o benisy które nie mogą dojść do porozumienia ze sobom to jest inna rzeczywistość Załatwiam ci żeby lezak znów cie przygarnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, krezji napisał: Załatwiam ci żeby lezak znów cie przygarnął Nikt nie musi mnie przygarniać masz cierpiec huh Edytowano 2 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Etam jestem spoko nie znam wielu ścier konkurujących o benisy które nie mogą dojść do porozumienia ze sobom to jest inna rzeczywistość Jedyna baba na tym forum która pragnie benisa jesteś ty zboczona wulgarna jelopo. Znajdz se jakiegoś bo to co z toba robi brak bolca jest zatrważające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, krezji napisał: Dumbusia sie odkleiła. Ona zawsze była taka powalona czy jej sie pogorszyło? Nie wiem prawie mnie tu nie ma ale podejrzewam że przesadzacie w każdym razie zmeczylem się pcetem i leżę a Rym&Cym nazywa to ficzerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: Nikt nie musi cierp Może cie weźmie, trzymaj kciuki. Tylko skoncz sie zachowywać jak doberman na kwasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Nie wiem prawie mnie tu nie ma ale podejrzewam że przesadzacie w każdym razie zmeczylem się pcetem i leżę a Rym&Cym nazywa to ficzerem A możesz ja wziac z powrotem na priv bo nie możemy sobie z nią trochę poradzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 2 godziny temu Lezak stał sie aseksualny i ma już gdzieś jej kuciape. Sprawa sie rypla. Jesteśmy skonczeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach