filomena 14 Napisano 4 godziny temu Krejzi też kocham w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu Wszystkich kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu Leżak nadal mnie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu Ja jego nie kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu Czy trzeba kochac cokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu Love daje nadzieję wg tego ja nie kocham moona und leżak wymiotowałam po kontakcie z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Krejzi boi się tych murzynow których bym na nią nasłała dlatego mi o tym leżaku pisze szykujemy sobie wzajemnie gwauty bo się nie lubimy Edytowano 4 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach