Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Szynszyla heleno wojny kafeterianskiej. Otworzyła sloik śledziory i rzujcie odbyty w związku z tym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, krezji napisał: O ta sie uaktywniła. Pytanie proste - ile z tych osób o ktorych piszemy miałaś przyjemnośc zapoznac? Jestem tu od 2021 roku z przerwami. Widziałam więcej niż ci się wydaje larwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Ale zarobię dziś bana I znowu będę szukać w archiwum X tajnych nicków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Kořalgor napisał: Dlatego warto trzymac sie Widmo. On swoich nie zostawia. Dokładnie warto masz racje. Jeszcze jest tutaj kilka osób co warto a resztę szkoda nawet z nimi gadać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Outlawed napisał: Jestem tu od 2021 roku z przerwami. Widziałam więcej niż ci się wydaje larwo. A nie wyglądasz oceniając po twoich tępych wypowiedziach. pijana może byłaś Edytowano 4 godziny temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Tylko ja was mogę osądzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dokładnie warto masz racje. Jeszcze jest tutaj kilka osób co warto a resztę szkoda nawet z nimi gadać. Ale ty sie dajesz robić jak małe dziecko kontu stworzonemu do hejtu Ewki aż dziw ze ty jeszcze żyjesz z takim instynktem. Edytowano 4 godziny temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dokładnie warto masz racje. Jeszcze jest tutaj kilka osób co warto a resztę szkoda nawet z nimi gadać. Ciagla szczujnia znudzonych kurek domowych ktorym brak w zyciu emocji i potrzebuja ofiar. Nudy, troche ty wprowadzasz kolorytu ale niewarto z toksycznymi falszywymi pindami sie scierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 366 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: sam jej samochód ogarniałem to chyba wiem lepiej czy się znała na naprawie samochodów czy nie Może celowo byś mógł się wykazać, albo jak szewc bez butów chodzi... Mogli ją tu zapamiętać jako eksperta od aut bo czasem pisała w takich tematach i było coś o tym, że kończyła mechanika (?) albo pomyliłam ją z Cerekwicką... w każdym razie pisała, że potrafi naprawiać auta, ale może jakieś starsze modele... nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: A nie wyglądasz oceniając po swoich tępych wypowiedziach. pijana może byłaś Bo nie wchodziłam zbytnio w interakcje. Nie miałam czasu. A ty jesteś chora na łeb i zaraz pękniesz z tej nienawiści. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem co tutaj pisała. A co ty myślałeś, że tylko seks i będziesz leżał do góry rudymi jajami? Do czegoś musiałeś się przydać. to ciekawe, że patrzysz na mężczyznę w kontekście przydatności, a na kobietę w funkcji seksu pisz o mnie Rudy - wiem, że chodzi o lufę jak w czołgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dokładnie warto masz racje. Jeszcze jest tutaj kilka osób co warto a resztę szkoda nawet z nimi gadać. Więc nie gadaj i odpłyń z Ksysiem statkiem do Ameryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Outlawed napisał: Bo nie wchodziłam zbytnio w interakcje. Nie miałam czasu. A ty jesteś chora na łeb i zaraz pękniesz z tej nienawiści. To na ch używasz argumentu ile tu jesteś skoro sama wiesz ze guwno wiesz? Edytowano 4 godziny temu przez krezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to ciekawe, że patrzysz na mężczyznę w kontekście przydatności, a na kobietę w funkcji seksu pisz o mnie Rudy - wiem, że chodzi o lufę jak w czołgu Takie są prawa natury a ty się rudy oszukuj dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, yeya napisał: Może celowo byś mógł się wykazać, albo jak szewc bez butów chodzi... Mogli ją tu zapamiętać jako eksperta od aut bo czasem pisała w takich tematach i było coś o tym, że kończyła mechanika (?) albo pomyliłam ją z Cerekwicką... w każdym razie pisała, że potrafi naprawiać auta, ale może jakieś starsze modele... nie wiem. Oczywiscie, że pisała o tym. Dzięki Mara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Wale se konia do szynszyli i co mi zrobicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Koralgol w swojej głowie myśli ze jest władczynią lalek a urobić może jedynie na swe szczurze manipulacje jezyka co umówmy sie trudnym zadaniem nie jest z Koralgol pamietasz jak sie wiłaś polana woda święconą żeby Magda nie poszla w challenge ? Bekowo wygladalos pomiocie szatański. ze tez ci nie wstyd tu włazić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to ciekawe, że patrzysz na mężczyznę w kontekście przydatności, a na kobietę w funkcji seksu pisz o mnie Rudy - wiem, że chodzi o lufę jak w czołgu Nudzisz i jesteś monotematyczny. Coś zabolało? Prostuje twoje kłamstwa rudy i zawsze będę za Szynszylą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: Wale se konia do szynszyli i co mi zrobicie? Nie możesz zakaz jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Nie zatrzymacie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 8 2 minuty temu, filomena napisał: Ciagla szczujnia znudzonych kurek domowych ktorym brak w zyciu emocji i potrzebuja ofiar. Nudy, troche ty wprowadzasz kolorytu ale niewarto z toksycznymi falszywymi pindami sie scierac Jesteś tak mało refleksyjna że nawet nie pomyślisz, że to ty tu najwięcej jęczysz, żalisz się i plujesz. Gdzie przeważnie nikt nawet na to nie reaguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: Ciagla szczujnia znudzonych kurek domowych ktorym brak w zyciu emocji i potrzebuja ofiar. Nudy, troche ty wprowadzasz kolorytu ale niewarto z toksycznymi falszywymi pindami sie scierac No niewarto chociaż ja tak sobie tutaj pisze dla odskoczni od reala to i inaczej na to parze. Dziwni tutaj są ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No niewarto chociaż ja tak sobie tutaj pisze dla odskoczni od reala to i inaczej na to parze. Dziwni tutaj są ludzie. Aż cud ze trafilas na najnormalniejszego ever - widmoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: 8 Jesteś tak mało refleksyjna że nawet nie pomyślisz, że to ty tu najwięcej jęczysz, żalisz się i plujesz. Gdzie przeważnie nikt nawet na to nie reaguje. no trudno uposledzone nudne koorwy jestescie i taki was los ze musicie to czytac i cierpiec katusze huh Edytowano 4 godziny temu przez filomena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu I tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nudzisz i jesteś monotematyczny. Coś zabolało? Prostuje twoje kłamstwa rudy i zawsze będę za Szynszylą. Zawsze będziesz za kimś kogo nigdy nie poznałaś w realu to ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 366 Napisano 4 godziny temu Mogła odejść bo 2 facetów kręcących się wokół niej to ciut za dużo... może odeszła przez tamta akcje z fotka lub coś innego. To była jej decyzja i chyba nie żałuję skoro jej tu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, krezji napisał: To na ch używasz argumentu ile tu jesteś skoro sama wiesz ze guwno wiesz? Bo piszę o czasie teraźniejszym, id!otko. Że jesteś tak niespójna, że najpierw wyśmiewasz kogoś, a potem zachwalasz jak wiatr zawieje i by koleżanki przyklasnęły. Chorągiewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, filomena napisał: no trudno uposledzone nudne koorwy jestescie i taki was los ze musicie to czytac i cierpiec w meczarniach huh Gdybym była chłopem i ktoś by mi kazał cie dopychac to bym została pedalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach