Czarna kawa39 61 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: To zaraz będzie ślub i rozwód, bo znajomość przetrwa max jeden dzień, bo twoja choroba zniszczy każdą relacje Każdą relacje? A gdzie twoje poprzednie ameby i Klaudia z tapety na telefon? Tych ameb było milion i każda uciekła, gdzie pieprz rośnie. Najlepsze jest to, że każda miała dziecko, prócz Klaudii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Mapet napisał: A nimfa z jeziora dalila Ona też jest super. Można powiedzieć, że mam kilka fajnych dziewczyn w internecie, ale nimfa z jeziora dalila mieszka najbliżej i widzieliśmy się już w realu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spektakl będzie jak makaron przyjdzie Jak narazie tylko ty o tej wannie mówisz Nie no, twój fumfel tylko jakieś 1500 razy wspominał o wannie i dzieciach, nie ma co liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 152 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Na tyle wyglądasz z tym zezem spod Krakowa Póki co to ty tu jesteś znana z danych i z wizerunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 55 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: I e ciaza Jak dzień minął słoneczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 152 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Nie no, twój fumfel tylko jakieś 1500 razy wspominał o wannie i dzieciach, nie ma co liczyć. Ty więcej bo często o tym piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Jak dzień minął słoneczko? Jako tako Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Póki co to ty tu jesteś znana z danych i z wizerunku Nic o mnie nie wiesz złodzieju z zezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 152 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Każdą relacje? A gdzie twoje poprzednie ameby i Klaudia z tapety na telefon? Tych ameb było milion i każda uciekła, gdzie pieprz rośnie. Najlepsze jest to, że każda miała dziecko, prócz Klaudii. A gdzie twoje znajome z ero udają że cię nie znają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 23 godziny temu Nerwica coś szwankuje ostatnio, powinienem podać nimfe z jeziora numer telefonu do siebie, na wypadek, gdyby nerwica padła całkowicie. Mam nadzieję, że nie będzie za późno. Będzie smutek, jeśli kontakt się urwie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 152 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Nic o mnie nie wiesz złodzieju z zezem Całe forum zna twoje dane i widziało twój wizerunek taka mądra jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ty więcej bo często o tym piszesz No właśnie nie, ale zabawnie próbujesz palić głupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Spektakl będzie jak makaron przyjdzie Jak narazie tylko ty o tej wannie mówisz Poznałaś rodziców Krzysia? Czy jednak zginęli w Ameryce? Ja mam cały czas wrażenie, że ty jesteś jego innym nickiem, bo sprawiasz wrażenie baby oderwanej od rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Nerwica coś szwankuje ostatnio, powinienem podać nimfe z jeziora numer telefonu do siebie, na wypadek, gdyby nerwica padła całkowicie. Mam nadzieję, że nie będzie za późno. Będzie smutek, jeśli kontakt się urwie. Nie wzioles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano 23 godziny temu 7 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Zarobiłaś coś na rolkach? Czy dziadki na urlopach? A pamiętasz, jak zapomniałaś, że jesteś na jednym ze swych wyjazdów? Wtedy twoi aktualni przyjaciele ryli z ciebie i przyciskali pytaniami, czy jesteś na wczasach, a ty wydukałaś, że odwołałaś przez zabieg laryngologiczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 23 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A gdzie twoje znajome z ero udają że cię nie znają Nadal tutaj są złodzieju. Gdzie reszta ameb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: A pamiętasz, jak zapomniałaś, że jesteś na jednym ze swych wyjazdów? Wtedy twoi aktualni przyjaciele ryli z ciebie i przyciskali pytaniami, czy jesteś na wczasach, a ty wydukałaś, że odwołałaś przez zabieg laryngologiczny. A ty nie rylas zewnecznie wówczas bo udawałaś haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: A pamiętasz, jak zapomniałaś, że jesteś na jednym ze swych wyjazdów? Wtedy twoi aktualni przyjaciele ryli z ciebie i przyciskali pytaniami, czy jesteś na wczasach, a ty wydukałaś, że odwołałaś przez zabieg laryngologiczny. Stać mnie to jeżdżę. Ty robisz podszywy Krejzi i udawałaś, że jesteś we Włoszech z gejem. Więc szach mat wnusiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano 12 godzin temu 10 godzin temu, Czarna kawa39 napisał: Stać mnie to jeżdżę. Ty robisz podszywy Krejzi i udawałaś, że jesteś we Włoszech z gejem. Więc szach mat wnusiu Tak samo jak Praha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 55 Napisano 12 godzin temu Dziewczyny kiedy wspólna herbatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 27 Napisano 12 godzin temu 14 godzin temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Osoby na które się usilnie kreujesz jakiś nauczyciel akademicki , czy tam jakiś naukowiec nie siedzi na takiej kloace jak tutaj i nie wykłóca się o jakieś bzdury stosując na siłę jakieś przechwałki, bo mają lepsze zajęcia i bardziej ambitne. Rozumiesz już, że bardziej realna jest wygrana w totka niż twoja kreacja. I nie mi ale tym którzy ci wierzą winien jesteś szczerość i nie tutaj tylko prywatnie podpowiem , bo zanim ty załapiesz oczywistości to pasterka cię zastanie. Skąd wiesz gdzie wolny czas spędzają naukowcy i nauczyciele akademicy skoro żadnego osobiście nie znasz. Że zacytuję klasyka (Karol Borowiecki, Ziemia Obiecana): ”Świnia, gdyby rozumowała o orle, rozumowałaby podobnie” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magical Mystery Siur 27 Napisano 12 godzin temu 16 godzin temu, BellaS napisał: A czym teraz jezdzisz w tej New Zealand? Tylko nie pisz że Skodą Toyotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano 12 godzin temu 16 minut temu, ilu_z_ja napisał: Dziewczyny kiedy wspólna herbatka? Łysa chętna z tobą pewnie na niejedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 55 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Magical Mystery Siur napisał: Skąd wiesz gdzie wolny czas spędzają naukowcy i nauczyciele akademicy skoro żadnego osobiście nie znasz. Że zacytuję klasyka (Karol Borowiecki, Ziemia Obiecana): ”Świnia, gdyby rozumowała o orle, rozumowałaby podobnie” Oj zdziwilbys się ile w więzieniu poznał naukowców i nauczycieli akademickich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 55 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Lawless napisał: Łysa chętna z tobą pewnie na niejedno. Wolę kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 68 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, Magical Mystery Siur napisał: Toyotą Spoko, toyota ma swoje zalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 7 godzin temu 16 godzin temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Całe forum zna twoje dane i widziało twój wizerunek taka mądra jesteś Może niektórzy lubią się pochwalić swoim wizerunkiem chyba że przez przypadek im to wyjdzie to już gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 7 godzin temu 16 godzin temu, Czarna kawa39 napisał: Nic o mnie nie wiesz złodzieju z zezem A ty za to wszystko wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 61 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty za to wszystko wiesz Wiem, że twój recydywista blokował pół nocy forum. O przepraszam to nie Hubert Edytowano 7 godzin temu przez Czarna kawa39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem, że twój recydywista blokował pół nocy forum. O przepraszam to nie Hubert A skąd niby wiesz? Byłaś i widziałaś przez okno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach