krezji 65 Napisano niedziela o 22:13 44 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ta minka oznacza, że u jeżykowej zachodzą procesy myślowe w głowie, a skutkiem tego są takie fikołki. Ta minka jest bardzo autoironiczna u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 64 Napisano niedziela o 22:13 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Dobra wypier.. raz, raz Gina jest bardzo zazdrosna o Ciebie panie policjancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano niedziela o 22:14 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Dobra wypier.. raz, raz Puszczają nerwy słabiutko z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano niedziela o 22:14 Przed chwilą, krezji napisał: Ta minka jest bardzo autoironiczna u niej Mnie to aż w oczy razi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano niedziela o 22:14 3 minuty temu, krezji napisał: Masz pecha bo również na tym temacie byłam i sie totalnie napraszałaś. Żałosne to było totalnie. To było na trzeźwo? Napraszałaś się to akurat ty płaskiej raz pamiętam, gawędziłyście o jakichś selfiaczkach i napisałaś, że chcesz to możesz jej wysłać a ona cię zlała i napisała że może innym razem bo ucieka haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano niedziela o 22:14 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem, bo tata łowił ryby i różne rzeczy opowiadał Fakt, jest co opowiadać. Każdy dzień to nowe atrakcje i nowi znajomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano niedziela o 22:14 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: A, gimnazjum. To sorry. Mój błąd. Po co wysyłać randomowi z netu z którym sie nawalasz zdjecie z GIMNAZJUM mając lat ponad 30? what the actual fuck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano niedziela o 22:15 Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Puszczają nerwy słabiutko z tobą Tak. Odpaliłes mnie. 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Gina jest bardzo zazdrosna o Ciebie panie policjancie Weź już przestań z tym policjantem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano niedziela o 22:15 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Umyj dokładnie jakby trzeba było się całować Dobrze i już teraz Dobranocka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 521 Napisano niedziela o 22:16 Może ja wam pokażę zdjęcie jak leżę w kołysce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano niedziela o 22:16 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Gina jest bardzo zazdrosna o Ciebie panie policjancie On też policjant i już nie zajszczany tylko ozor wywalasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano niedziela o 22:16 Przed chwilą, krezji napisał: Po co wysyłać randomowi z netu z którym sie nawalasz zdjecie z GIMNAZJUM mając lat ponad 30? what the actual fuck Nie było jeszcze widać worów pod oczami? [zamyslona mina jeza] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano niedziela o 22:16 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Jaka zmiana tematu z doopy W dodatku naprawdę z doopy bo z historii które sie nie wydarzyły, ta nie wydarzyła sie najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 160 Napisano niedziela o 22:17 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Tak. Odpaliłes mnie. Weź już przestań z tym policjantem Posprzątaj toaletę cwelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano niedziela o 22:17 Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Nie było jeszcze widać worów pod oczami? [zamyslona mina jeza] No dobra ale z gimnazjum? ja rozumiem jakies dobre zdjecie sprzed paru lat ale z GIMNAZJUM? What the hell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano niedziela o 22:17 1 minutę temu, Baba napisał: Może ja wam pokażę zdjęcie jak leżę w kołysce? 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano niedziela o 22:18 Przed chwilą, Baba napisał: Może ja wam pokażę zdjęcie jak leżę w kołysce? Haha dawaj ja mogę piesc wam pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 10 Napisano niedziela o 22:18 2 minuty temu, Mapet napisał: Typiara gardzi typem i vice versa czego oboje nie ukrywaja ale narzuca mu się ze zdjęciem z zamierzchłych czasów i wciąż uparcie twierdzi że jest tu lepsza od kogokolwiek xD poniżyć się można bardziej już tylko wysłaniem cìpy. Albo to tania prowokacja nastawiona właśnie na inby albo lasce naprawdę odjechały wszystkie perony razem z całym dworcem. Trzeci sierpnia, a ty wciąż tu gnijesz parówo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano niedziela o 22:18 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Mnie to aż w oczy razi Mam zmienić minkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano niedziela o 22:18 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Posprzątaj toaletę cwelu Tak do ciebie na celi mówili? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano niedziela o 22:19 1 minutę temu, krezji napisał: No dobra ale z gimnazjum? ja rozumiem jakies dobre zdjecie sprzed paru lat ale z GIMNAZJUM? What the hell Don't ask me Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 65 Napisano niedziela o 22:19 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam zmienić minkę Masz do wyboru zmienić minkę albo dostosować sie do niej i zacząć myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2394 Napisano niedziela o 22:19 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dobrze i już teraz Dobranocka Dobranoc Hubercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano niedziela o 22:20 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Tak do ciebie na celi mówili? Ale jego odsiadkę to szanuj. Nie było go ze dwa miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano niedziela o 22:20 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam zmienić minkę Zmień, bo nie mogę na nią patrzeć. Wstawiaj taką jak widmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 64 Napisano niedziela o 22:21 Hubert patron myśliwych, którzy zakładają foto pułapki w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano niedziela o 22:21 2 minuty temu, Lawless napisał: Trzeci sierpnia, a ty wciąż tu gnijesz parówo. Razem z toba kwiatuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 64 Napisano niedziela o 22:21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano niedziela o 22:22 Kochani wiekopomną chwila to wieczorna https://imgur.com/a/62OLvy4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 59 Napisano niedziela o 22:22 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Ale jego odsiadkę to szanuj. Nie było go ze dwa miesiące Teraz się buja po swojej wichurze, bo dwa miesiące przesiedział i jest gość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach