Śliwka is Back 63 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Bo była pijana. Gdzie ma tematy? Odkąd odcięłam się, to już tematów nie zakłada, tylko chodzi za Widmo i obraża ludzi. Ja bym za to powiedziała, że tamta akcja pokazuje, że Malowany potrafi zachować dyskrecję, wbrew niektórym tu hejterom. Mógł spokojnie ją obśmiać, wywalić prywatę, a zachował się naprawdę spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Lawless napisał: I znowu kłamiesz bo to nie było zdjęcie z liceum tylko gimnazjum i nie było osobiste. Zgłosił się jako chętny. Jesteś zbyt cienka w manipulacje purwo nudna. Masz pecha bo również na tym temacie byłam i sie totalnie napraszałaś. Żałosne to było totalnie. To było na trzeźwo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Lawless napisał: To ty za nim łazisz jak kot z pęcherzem. Nie jesteś w jego typie raczej więc zbastuj z tą desperacją salowa. Bo jest degeneratem. Won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Lawless napisał: I znowu kłamiesz bo to nie było zdjęcie z liceum tylko gimnazjum i nie było osobiste. Zgłosił się jako chętny. Jesteś zbyt cienka w manipulacje purwo nudna. Nie nie zgłosił się. To ty mu się narzucalas a on tylko wyraził chęć zapewne z czystej ciekawości. Widziałam to czasie rzeczywistym więc skoncz już bo wystarczająco jestes skompromitowana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Lawless napisał: I znowu kłamiesz bo to nie było zdjęcie z liceum tylko gimnazjum i nie było osobiste. Zgłosił się jako chętny. Jesteś zbyt cienka w manipulacje purwo nudna. I jedno z podstawówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 54 minuty temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja bym powiedział , że można Cię onieśmielać, ale zaraz wchodzisz w tryb odważnej. Myje zęby i uciekam, bo jak ja wstane Umyj dokładnie jakby trzeba było się całować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 54 minuty temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nie wal już głową w witryny sklepowe i nie zabijaj się przez hejty, jak kiedyś chciałeś zezowaty A ty nie biegaj nago po lesie zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A ty nie biegaj nago po lesie zboku terenowy Dobra wypier.. raz, raz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, Lawless napisał: I znowu kłamiesz bo to nie było zdjęcie z liceum tylko gimnazjum i nie było osobiste. Zgłosił się jako chętny. Jesteś zbyt cienka w manipulacje purwo nudna. A, gimnazjum. To sorry. Mój błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 53 minuty temu 44 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ta minka oznacza, że u jeżykowej zachodzą procesy myślowe w głowie, a skutkiem tego są takie fikołki. Ta minka jest bardzo autoironiczna u niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Dobra wypier.. raz, raz Gina jest bardzo zazdrosna o Ciebie panie policjancie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Dobra wypier.. raz, raz Puszczają nerwy słabiutko z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, krezji napisał: Ta minka jest bardzo autoironiczna u niej Mnie to aż w oczy razi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, krezji napisał: Masz pecha bo również na tym temacie byłam i sie totalnie napraszałaś. Żałosne to było totalnie. To było na trzeźwo? Napraszałaś się to akurat ty płaskiej raz pamiętam, gawędziłyście o jakichś selfiaczkach i napisałaś, że chcesz to możesz jej wysłać a ona cię zlała i napisała że może innym razem bo ucieka haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Wiem, bo tata łowił ryby i różne rzeczy opowiadał Fakt, jest co opowiadać. Każdy dzień to nowe atrakcje i nowi znajomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: A, gimnazjum. To sorry. Mój błąd. Po co wysyłać randomowi z netu z którym sie nawalasz zdjecie z GIMNAZJUM mając lat ponad 30? what the actual fuck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Lawless napisał: Napraszałaś się to akurat ty płaskiej raz pamiętam, gawędziłyście o jakichś selfiaczkach i napisałaś, że chcesz to możesz jej wysłać a ona cię zlała i napisała że może innym razem bo ucieka haha. Jaka zmiana tematu z doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Puszczają nerwy słabiutko z tobą Tak. Odpaliłes mnie. 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Gina jest bardzo zazdrosna o Ciebie panie policjancie Weź już przestań z tym policjantem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 50 minut temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Umyj dokładnie jakby trzeba było się całować Dobrze i już teraz Dobranocka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 50 minut temu Typiara gardzi typem i vice versa czego oboje nie ukrywaja ale narzuca mu się ze zdjęciem z zamierzchłych czasów i wciąż uparcie twierdzi że jest tu lepsza od kogokolwiek xD poniżyć się można bardziej już tylko wysłaniem cìpy. Albo to tania prowokacja nastawiona właśnie na inby albo lasce naprawdę odjechały wszystkie perony razem z całym dworcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Lawless napisał: Napraszałaś się to akurat ty płaskiej raz pamiętam, gawędziłyście o jakichś selfiaczkach i napisałaś, że chcesz to możesz jej wysłać a ona cię zlała i napisała że może innym razem bo ucieka haha. To chyba musiałaś być mocno pijana wówczas. Nigdy tu nikomu nie proponowałam zdjęc mimo ze często Ewa i pieprz czy zaba prosiły. czyli nie tylko powtarzasz tępo po innych kłamstwa, ale sama potrafisz je generować. Zalecam mniej buszkow nawet jesli to byłaby prawda to czym innym jest dawanie zdj dziewczynie a czhm innym gachowi. Ale nigdy ta sytuacja nie miała miejsca bo nie rozsyłam tu zdjęc i kazdy to wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 49 minut temu Może ja wam pokażę zdjęcie jak leżę w kołysce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Gina jest bardzo zazdrosna o Ciebie panie policjancie On też policjant i już nie zajszczany tylko ozor wywalasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, krezji napisał: Po co wysyłać randomowi z netu z którym sie nawalasz zdjecie z GIMNAZJUM mając lat ponad 30? what the actual fuck Nie było jeszcze widać worów pod oczami? [zamyslona mina jeza] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Jaka zmiana tematu z doopy W dodatku naprawdę z doopy bo z historii które sie nie wydarzyły, ta nie wydarzyła sie najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Tak. Odpaliłes mnie. Weź już przestań z tym policjantem Posprzątaj toaletę cwelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 64 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Nie było jeszcze widać worów pod oczami? [zamyslona mina jeza] No dobra ale z gimnazjum? ja rozumiem jakies dobre zdjecie sprzed paru lat ale z GIMNAZJUM? What the hell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Może ja wam pokażę zdjęcie jak leżę w kołysce? 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Może ja wam pokażę zdjęcie jak leżę w kołysce? Haha dawaj ja mogę piesc wam pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Typiara gardzi typem i vice versa czego oboje nie ukrywaja ale narzuca mu się ze zdjęciem z zamierzchłych czasów i wciąż uparcie twierdzi że jest tu lepsza od kogokolwiek xD poniżyć się można bardziej już tylko wysłaniem cìpy. Albo to tania prowokacja nastawiona właśnie na inby albo lasce naprawdę odjechały wszystkie perony razem z całym dworcem. Trzeci sierpnia, a ty wciąż tu gnijesz parówo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach