Onaaaa 2389 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: I przegląd auta w pakiecie . Jesteś dobrym człowiekiem i nie można tak Cię wykorzystywać. Przegląd chętnie tylko podbij mi nawet jak coś będzie nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie przedstawiaj się cwelu i pewnie na gume schwytany. U nas w siatki takie łapią Tym się akurat nie chwal, bo to nie ma nic wspólnego z wędkarstwem. To kłusownictwo, łamanie prawa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Pisał tylko? A widzialas go na oczy? Bo dawne jego muze twierdziły, że ma sporo już lat Makarona nie widziałam na oczy tylko na zdjęciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Mapet napisał: Jezyna się wprowadzi z synem A może Hubert by chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przegląd chętnie tylko podbij mi nawet jak coś będzie nie tak Jak coś jest nie tak to trzeba zrobić żebyś bezpieczna była żebym się później nie martwił, czy dojechałaś cała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A może Hubert by chciał To zapytaj to twoj pupil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe co u klex i iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No ciężko uwierzyć że ktoś nie ma takiej kwoty czy choćby od znajomych złapać i może chce zobaczyć jak wygląda pucha od środka A może wymyślił to że woli więzienie bo chciał ci dorównać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Tym się akurat nie chwal, bo to nie ma nic wspólnego z wędkarstwem. To kłusownictwo, łamanie prawa. Ksysio tylko siatkę zarzucał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A może Hubert by chciał Chałupa w Jukonie pusta, więc kuj żelazo, póki gorące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Ciekawe co u klex i iskra Chcesz namiary to zapytasz sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A może wymyślił to że woli więzienie bo chciał ci dorównać Ty tak na serio? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Krzysztof nie ma obywatelstwo więc średnio być czarna wdowa bez korzysci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Chcesz namiary to zapytasz sama Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 14 Napisano 1 godzinę temu Sajkopatom się nie mówi co mają robić bo wtedy w ogóle nic nie odwala i nie będziecie mieli sobie do czego walić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Baba napisał: Tym się akurat nie chwal, bo to nie ma nic wspólnego z wędkarstwem. To kłusownictwo, łamanie prawa. Mnie najlepiej wychodzi zjadanie ryb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Ty tak na serio? Ta minka oznacza, że u jeżykowej zachodzą procesy myślowe w głowie, a skutkiem tego są takie fikołki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Tak Priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Ksysio tylko siatkę zarzucał Jedni łowią dla zysku, żeby się nażreć, a dla nas to forma relaksu i wyciszenia emocji. Adrenalina też jest gdy szczytówka się wygina o 90 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Priv Nie no nie chce dej mi spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Ty tak na serio? No wiesz żartuje... ale teraz na serio ci napiszę że makaron kiedyś pisał że bycie we więzieniu to tylko chodzą tam tacy co znają życie i tacy silni itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Ogladam magie nagości i chlop wywija dziwnie oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Mnie najlepiej wychodzi zjadanie ryb Nie bądź taki skromny Krzysiu. Najlepiej to ci wychodzi opowiadanie niestworzonych historyjek i wycinanie katow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Mnie najlepiej wychodzi zjadanie ryb Dlatego nie pogadamy o wędkarstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jedni łowią dla zysku, żeby się nażreć, a dla nas to forma relaksu i wyciszenia emocji. Adrenalina też jest gdy szczytówka się wygina o 90 stopni A przy kłusowaniu jaka musi być adrenalina , gdy nie wiesz, czy cię nie złapią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu Haha jaki szaman gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ta minka oznacza, że u jeżykowej zachodzą procesy myślowe w głowie, a skutkiem tego są takie fikołki. Nie lubię ludzi obrażać, bo tak. Przemilczę. Niektórzy sami mnie w tym wyręczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Chałupa w Jukonie pusta, więc kuj żelazo, póki gorące Nie chcę sie przeprowadzać dziesiąty raz i niech teraz inni sie przeprowadzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No wiesz żartuje... ale teraz na serio ci napiszę że makaron kiedyś pisał że bycie we więzieniu to tylko chodzą tam tacy co znają życie i tacy silni itp. Możliwe że się nie boi, zna ludzi i umie się bić więc to takie jakby wczasy na koszt państwa . A tam dieta , tv ,konsola do gry, siłownia , kaplica, świetlica więc głowa spokojna i nie trzeba myśleć o rachunkach i zakupach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 95 Napisano 1 godzinę temu A wy jakom macie skarpetę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach