Mapet 95 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Masz wyderke w ekotkach, bo mi chyba znikła 🦦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Lawless napisał: Co twój domniemany mąż na to, że spędzasz tu cały dzień podlizując się sylwetką malowanego „jak policjanta po 40stce”? I ogólnie wieloletnie (nieudolne) wbitki na privy każdemu męskiemu osobnikowi? A skończyło się na ksywie Łysa. Jesteś extraklasa ekstra laska. Sama się wbijasz Makaronowi na priv i Malowanemu, o czym wiem. Nie musisz być zazdrosna, bo ja ci nikogo nie zabiorę. A mąż ma się dobrze przy mnie i nie pilnuje go 24 godziny, bo każdy z nas ma swoją pasję i nie musimy się kontrolować, jak ciebie sprawdzają rodzice. Wiem, jestem fajna dlatego mnie obrażasz i nawet chciałaś ode mnie pomoc. Nudzisz i zamiast mnie obrażać zajmij się szukaniem pracy i daj mi spokój, bo piszesz nie na temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ryba najlepiej bierze przecież wiesz Ja tam nie wiem, ty jesteś tutaj ekspertem od pozyskiwania ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka is Back napisał: No, teraz to już naprawdę przegiął. Trochę znam środowisko wędkarzy. Takich jak mój facet jest niewielu. Wszystko przepisowe, wymiarowe, po okresie ochronnym łowione. Dla nas to przede wszystkim wypoczynek na łonie natury. Owszem, gdy się wreszcie trafi większy okaz, to fotki lecą do kumpli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mapet napisał: 🦦 🦥 Dobra jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, ilu_z_ja napisał: Za ostro? ...niektórzy sami nas w tym wyręczają... Paniał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: ...niektórzy sami nas w tym wyręczają... Paniał? Zrozumiał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Sama się wbijasz Makaronowi na priv i Malowanemu, o czym wiem. Nie musisz być zazdrosna, bo ja ci nikogo nie zabiorę. A mąż ma się dobrze przy mnie i nie pilnuje go 24 godziny, bo każdy z nas ma swoją pasję i nie musimy się kontrolować, jak ciebie sprawdzają rodzice. Wiem, jestem fajna dlatego mnie obrażasz i nawet chciałaś ode mnie pomoc. Nudzisz i zamiast mnie obrażać zajmij się szukaniem pracy i daj mi spokój, bo piszesz nie na temat. A jaki jest temat w takim razie? Bo jakoś nikt nie pisze o redukcji w tym momencie. I czemu znowu wymyślasz bzdury? Nigdy z makaronem ani jednej wiadomości nie wymieniłam. Więc stara torbo albo screeny albo możesz się udławić tymi bzdurami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Trochę znam środowisko wędkarzy. Takich jak mój facet jest niewielu. Wszystko przepisowe, wymiarowe, po okresie ochronnym łowione. Dla nas to przede wszystkim wypoczynek na łonie natury. Owszem, gdy się wreszcie trafi większy okaz, to fotki lecą do kumpli I tak powinno być jak już ktoś lubi takie hobby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ciebie? Nigdy 🥹 filmik nawet wrzucałem Nie widziałam, ale mam też dwa swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: 🦥 Dobra jest Masz moje słowo, że nie będę Ci już pisać, że wyglądasz jak 40 - letni policjant z pałką 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Całe szczęście, że miałeś wsparcie jeżyka w tej miesięcznej odsiadce. Pewnie przejąłeś przywództwo pośród grypsujących. Teraz grypsowanie jest w kit , bo liczą się pieniądze, znajomości i prawo pięści, a fajna dziewczyna na widzeniu to pewnego rodzaju prestiż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie widziałam, ale mam też dwa swoje Skrzynkę masz zablokowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: A jaki jest temat w takim razie? Bo jakoś nikt nie pisze o redukcji w tym momencie. I czemu znowu wymyślasz bzdury? Nigdy z makaronem ani jednej wiadomości nie wymieniłam. Więc stara torbo albo screeny albo możesz się udławić tymi bzdurami. Malowanemu też nie narzucałaś się z nieaktualną fotą. Jakieś 5 razy musiałaś wpisać adres mailowy bo ci nie wychodziło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak się z czymś zmierzysz to strach mija, a jak jest wsparcie z zewnątrz to i morale wysokie. I tak bym sie bała że mnie zamkną z kobietą w celi a nie z mężczyzną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: I tak powinno być jak już ktoś lubi takie hobby. Ale z tego nie ma nawet grama tłuszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Masz moje słowo, że nie będę Ci już pisać, że wyglądasz jak 40 - letni policjant z pałką 🫢 Uff Nie ty pierwsza miałaś takie skojarzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Teraz grypsowanie jest w kit , bo liczą się pieniądze, znajomości i prawo pięści, a fajna dziewczyna na widzeniu to pewnego rodzaju prestiż Super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2389 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, ilu_z_ja napisał: Kłusownicy działają zazwyczaj w nocy Może łowi wtedy gdy ryby są ospale i łatwo złapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 12 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Czarna kawa39 napisał: Sama się wbijasz Makaronowi na priv i Malowanemu, o czym wiem. Może nie majom komu sprzątać samice som dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 63 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może łowi wtedy gdy ryby są ospale i łatwo złapać Jak śpi lepiej goni za haczykiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Teraz grypsowanie jest w kit , bo liczą się pieniądze, znajomości i prawo pięści, a fajna dziewczyna na widzeniu to pewnego rodzaju prestiż Siedzenie w pierdlu to żaden prestiż, zwłaszcza, że większość pracodawców chce zaświadczenie o niekaralności, a ty byłeś karany wiele razy. Masz lepkie ręce i powinni ci uciąć ręce, żebyś więcej nie kradł. To ty jesteś tym facetem, to łazi po lokalach i żre za darmo? Niski, stary facet z twoich okolic i ciągle nie ma pieniędzy Są o tym artykuły w sieci. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może łowi wtedy gdy ryby są ospale i łatwo złapać Masz rację. Pewnie bierze je na śpiocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka is Back napisał: I tak powinno być jak już ktoś lubi takie hobby. Mam też inne, bardziej babskie i dlatego mąż mnie zabiera nad wodę. Sadził, że tam nie będę robić zakupów online 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 59 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Uff Nie ty pierwsza miałaś takie skojarzenie Wiem. Widuje takich policjantów na codzień A najlepsze, że tam są szczupłe tylko kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 517 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Skrzynkę masz zablokowana? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawless 8 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Malowanemu też nie narzucałaś się z nieaktualną fotą. Jakieś 5 razy musiałaś wpisać adres mailowy bo ci nie wychodziło. Daruj sobie te przekręcone bajeczki. I nie przynudzaj, jesteś przezroczysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I tak bym sie bała że mnie zamkną z kobietą w celi a nie z mężczyzną Ty taka wystraszona jak ze mnie papież i przesadzasz mocno , bo jak przychodzi do rzeczy potrafisz być zorganizowana i odważna bo za dobrze Cię znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lawless napisał: Daruj sobie te przekręcone bajeczki. I nie przynudzaj, jesteś przezroczysta. A co dokładnie przekręciła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 150 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Siedzenie w pierdlu to żaden prestiż, zwłaszcza, że większość pracodawców chce zaświadczenie o niekaralności, a ty byłeś karany wiele razy. Masz lepkie ręce i powinni ci uciąć ręce, żebyś więcej nie kradł. To ty jesteś tym facetem, to łazi po lokalach i żre za darmo? Niski, stary facet z twoich okolic i ciągle nie ma pieniędzy Są o tym artykuły w sieci. Odkleiłaś się totalnie teraz i nie pij już łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach