pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Dla ciebie wszystko jest dziwne co nie mieści się w twoich przekonaniach. juz napisalem ze zlodziej jak wchodzi to zwykel wlasnie oglada glownie co tam jest albo chytra baba z tindera niektore nawet potrafia bezblednie metraz ocenić Edytowano 2 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Ona akurat potrafi, ale robi to specjalnie. Wiem to bo najpierw wypisywała do chlapciowej, że mam birkiny, mimo że to w dyskusji z nią pisałam, że chodzi o moją koleżankę, a potem jak juz chlapciowie powtarzali jak katarynka o moich birkinach, przy jakiejś dyskusji weszłam tu i czytam jak komuś pisze "przecież ona twierdziła, że birkin był jej koleżanki". Czyli przyznala sie, ze od poczatku zakodowala, ze birkiny nie są moje, ale atrakcji dostarczalo pisanie, że ja mam kolekcje birkinów. Czyli manipulantka ale niezbyt lotna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano 2 godziny temu Link nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: juz napisalem ze zlodziej jak wchodzi to zwykel wlasnie oglada glownie co tam jest albo chytra baba z tindera niektore nawet potrafia bezblednie metraz ocenić Mnie interesuje jak żyje ktoś kogo lubię i nie widzę w tym nic dziwnego ani żadnego związku ze złodziejstwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, CrossRoad napisał: Woopsie woopsie Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. Edytowano 2 godziny temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Dziwolong napisał: To naprawde jesteś ciężkim przypadkiem bo zazwyczaj interesuje nas rzeczywistośc ludzi których lubimy moze jestem ale nie zwracam uwagi i tyle. ty mi wygladasz na wlasnie taka ktora by chciala zostac podreczna wiec nic dziwnego ze jak widmok oceniasz tylko nie co by mozna wyniesc a czy stac go na przygarniecie nieroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Dziwolong napisał: Też tak mam no to do czego bylo to nie jak nie do tego ze ja nie zapamietuje co ktos ma w domu bo jzu nie rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nic nie przekręciłam kanadyjski cymbale. Może kup sobie w końcu okulary albo zacznij czytać ze zrozumieniem tę swoją amebkę, to chociaż lepiej ją poznasz, zamiast marnować czas na prowadzenie durnych dyskusji o twarogu z makaronem. Nie zazdrość tylko znajdź se chłopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 26 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: moze jestem ale nie zwracam uwagi i tyle. ty mi wygladasz na wlasnie taka ktora by chciala zostac podreczna wiec nic dziwnego ze jak widmok oceniasz tylko nie co by mozna wyniesc a czy stac go na przygarniecie nieroba Nie wiem znowu o czym bredzisz. Odnoszę się tylko do ostatniej strony dyskusji bo nie czytam od początku. Dobra serio nie wiem po co komentuje ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CrossRoad 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. Zamknij o!zde łysa bo stracę cierpliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, CrossRoad napisał: Zamknij o!zde łysa bo stracę cierpliwość Czyli jednak jesteś pijana. Tylko żebyś znowu nie miała wybitnych zębów i złamanej ręki, bo nic dobrego z tego nie będzie. I nie obrażaj ludzi, którzy chcieli Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Właśnie przez takie wpisy, Ewka dziś o 7 rano pisała, że codziennie tutaj jesteś pijana, ale ty jeszcze spałaś. bo ona jest pijana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bo ona jest pijana Znowu będą tany tany i wołanie syna. Ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 37 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, salix napisał: Jasne, wiem, że tu większość ma pamięć złotej rybki i zapomina własne teksty po pięciu minutach, ale ja na takie akcje zwracam uwagę więc nie oskarżaj mnie tu kłamstwo, kłamliwa amebo widmokowa i nie zgrywaj poszkodowanej. Byłaś przy tym, jak podawała się za architekta, a późnej pisała, że architektem nie jest. Dodam jeszcze, że chwaliła się tutaj podaniem nr telefonu dla Leżaka, a później wyparła się tego To musi być na 100 %projekt kreta z Jukonu, bo nie wierzę, że baby są tak ślepe jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Znowu będą tany tany i wołanie syna. Ech mam nadzieje ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Byłaś przy tym, jak podawała się za architekta, a późnej pisała, że architektem nie jest. Dodam jeszcze, że chwaliła się tutaj podaniem nr telefonu dla Leżaka, a później wyparła się tego To musi być na 100 %projekt kreta z Jukonu, bo nie wierzę, że baby są tak ślepe jak on. To że musisz pracować dużo godzin tak do .... Ma firmę rodzinną co w tym dziwnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: o niemieckie swinie sa juz tylko wanna zostala i ojciec Powtarzasz się upośle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Powtarzasz się upośle raczej ty do kazdego rzucasz te same teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu a jeszcze wpisze jeden post niech sie gruby od nowa meczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: a jeszcze wpisze jeden post niech sie gruby od nowa meczy Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 94 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Jak wiem kto jak wygląda to jakoś lepiej mi sie piszę. A i nie tylko swoje ale i domu i innych rzeczy sie wysyła i to normalne. Wysyłanie fot siebie i domu typowi, który jak się wkurzy tapetuje sobie nimi awka jest bardzo mądre. Weź jeżyk wyślij mu koniecznie zdjęcia dzieci z komunii żeby się lepiej pisało Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 113 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju czyli to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 11 Napisano 2 godziny temu Czy ja rzeczywiście mam zacząć blokować skoro co niektórzy tu się tego tak domagają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Wysyłanie fot siebie i domu Spokojnie Ona więcej wie o mnie niż ja o niej i nie czaje waszego wzburzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czyli to ty Babcia krejzi blokuje imo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: czyli to ty Też nie i nie powiem ci kto ,bo śmieszne jest jak oczerniasz niewinnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 887 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak zwykle kulą w płot i zaraz będziesz wróbelki widział ułomny uju To ty rycerzyku jukońskiego stołka, blokujesz żeby bronić honoru kłamliwgo jeża? Co za żałosny duet. Edytowano 2 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, koto napisał: Babcia krejzi blokuje imo Żeby go zniechęcić do nawalania tutaj jak mawia tuta paryska, to w końcu przekupa wiejska weźmie się za robotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 37 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Też nie i nie powiem ci kto ,bo śmieszne jest jak oczerniasz niewinnych Niewinny złodziej siedzący w pierdlu. Hahha. Śmieszny jesteś kreciku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 237 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: To ty rycerzyku jukońskiego stołka, blokujesz żeby bronić honoru kłamliwgo jeża? Co za żałosny duet. Jeżyk nie jest kłamliwa bo widziałem jak żyje. Za to ty kłamiesz jak ten co robi ludziom zdjęcia z ukrycia, bo oboje bazujecie na przekłamywaniu faktów na potrzeby pisania hejtów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach