Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Patrząc na jej podły charakter wcale by mnie to nie zdziwiło. Ale dobrze że się odciełaś od konia beskidzkiego posiadaczko ładnych dłoni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: I na ambonie. Lepiej niz własne dziecko przedstawiac jako coś, do czego trzeba się przed mężczyzną "przyznać" , jakby było wstydliwym ciężarem albo przeszkodą, którą trzeba przed nim ujawnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nago obcięta na jeża Nie mogę sobie tego wyobrazić 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 7 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ale dobrze że się odciełaś od konia beskidzkiego posiadaczko ładnych dłoni. Hihi, bo się zarumienię zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Lepiej niz własne dziecko przedstawiac jako coś, do czego trzeba się przed mężczyzną "przyznać" , jakby było wstydliwym ciężarem albo przeszkodą, którą trzeba przed nim ujawnić. Nudzisz płaska 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 49 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Poratuj płytom, oddam nigdy Fifom mogę bo mam ze 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dzięki za komplement Jeśli śmianie się z depresji jest dla Ciebie dojrzałe, to nie ma za co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa <3 12 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Mr Awesome napisał: Hihi, bo się zarumienię zaraz. To pokaż stópki teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie mogę sobie tego wyobrazić 🫣 Ja nie mogę sobie wyobrazić zapchajdziuro jak możesz lajkować kazirodcze wpisy Ksysia i pisać z uśmiechem o przejechaniu kota 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Fifom mogę bo mam ze 30 Nie umiem w fifa, a jakom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Mr Awesome napisał: Hihi, bo się zarumienię zaraz. Niektóre muszą malować takie rumieńce. Nie no estetyka i czystość taka jest ładna i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Nie blokujesz już Ksysiu? A sikając trafiasz jeszcze do muszli, czy jesteś tak ślepy, że nie trafiasz? Nie znam żadnego buni, ale z miłą chęcią załatwię ci bana krecie. Kto ci zrobi konto? No chyba nie pijana Gina, która sama sobie nie potrafi zrobić konta. Haha, jeżyk z uśmiechem ogarnie po swoim ślepym bohaterze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 7 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Niektóre muszą malować takie rumieńce. Nie no estetyka i czystość taka jest ładna i tyle Dłonie są wizytówką człowieka. Sama też lubię jak chłopak ma ładne i to jedna z rzeczy, na które zwracam uwagę jako 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Lepiej niz własne dziecko przedstawiac jako coś, do czego trzeba się przed mężczyzną "przyznać" , jakby było wstydliwym ciężarem albo przeszkodą, którą trzeba przed nim ujawnić. Kiedy pisała, że wstydzi się syna? 🫢 Pewnie się wstydzi, kiedy robi za zapchajdziure kazirodcy, a syn śpi w pokoju z dwoma koleżankami. No i robienie synowi kolacji o północy też zapamiętałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 904 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nudzisz płaska Napisał gość, którego muza co kilka postów melduje, że zjadłaby frytki albo żelka. Faktycznie, przy takiej głębi intelektualnej trudno się nudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Mr Awesome napisał: Ten cwel tu nadal się pulta.. Jego temat, na którym karetkowy notorycznie go wyzywa. Może jakieś fantazje? Przecież zawsze gardził mamuchami z dziećmi, a ty i zapchajdziura Jeż macie synów? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 13 godzin temu Witaj perełko nie martw się u mnie też sråka i odbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Amebing pełną gębą, coraz bardziej się w tym utwierdzam A najdalej w przyszłym tygodniu będziesz się do niej przymilał sprzedawczyku privów i alkusie z deprech0M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, say my name say my name napisał: Ok popisane , Krzysiu albo tłusty border już nowe konto do blokowania Borderka to ty masz tutko o czym dajesz przykłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, salix napisał: Napisał gość, którego muza co kilka postów melduje, że zjadłaby frytki albo żelka. Faktycznie, przy takiej głębi intelektualnej trudno się nudzić. Napisała płaska decha która prowadza po forum sugar daddy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, salix napisał: Napisał gość, którego muza co kilka postów melduje, że zjadłaby frytki albo żelka. Faktycznie, przy takiej głębi intelektualnej trudno się nudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, salix napisał: Lepiej niz własne dziecko przedstawiac jako coś, do czego trzeba się przed mężczyzną "przyznać" , jakby było wstydliwym ciężarem albo przeszkodą, którą trzeba przed nim ujawnić. Skończ w końcu kłamać chyba że piszesz o sobie i byś sie wstydziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ja nie mogę sobie wyobrazić zapchajdziuro jak możesz lajkować kazirodcze wpisy Ksysia i pisać z uśmiechem o przejechaniu kota 🫢 Myślę że ty wszystko możesz sobię wyobrazić bo caly czas kogoś hejtujesz. Edytowano 13 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślę że ty wszystko możesz sobię wyobrazić bo caly czas kogoś hejtujesz. Oddaje ciosy zapchajdziuro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, salix napisał: Napisał gość, którego muza co kilka postów melduje, że zjadłaby frytki albo żelka. Faktycznie, przy takiej głębi intelektualnej trudno się nudzić. Frytki i żelki są pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, Dziwolong napisał: Witaj perełko nie martw się u mnie też sråka i odbyt. Hej słońce. Będzie jeszcze pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Jesteś takim samym dnem moralnym jak twój hubcio. Jesteś w stanie z pełną premedytacją zarzucać innym kłamstwo, żeby wyprzeć się własnych słów. I kiedy ktoś przypomina ci twoje własne słowa, zamiast się z nimi zmierzyć, próbujesz zrobić z niego kłamcę. Nie jestem w stanie pojac takiej obludy , jestes totalnym zerem. Pisała na forum, że podała tutaj nr telefonu do kontaktu dla Leżaka, a później się wyparła i zapytała mnie, czy zapisałam ten jej numer 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 12 godzin temu 47 minut temu, Onaaaa napisał: Frytki i żelki są pyszne Przy płaskiej to nawet ziemniaków nie wolno byłoby jeść, bo to dla plebsu zapewne i chyba nikt nie chciałby być na miejscu tego sugar daddy, bo zawał murowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Mr Awesome napisał: Dłonie są wizytówką człowieka. Sama też lubię jak chłopak ma ładne i to jedna z rzeczy, na które zwracam uwagę jako 1. Higiena to podstawa i jak najdalej od brudasów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 12 godzin temu 48 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Pisała na forum, że podała tutaj nr telefonu do kontaktu dla Leżaka, a później się wyparła i zapytała mnie, czy zapisałam ten jej numer Ja mam numer i powiedz lepiej o co chodzi z tym buni kto to jest właściwie dla ciebie , bo zdaje się że mocny hak płaskiej dechy na ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach