Mr Awesome 7 Napisano 1 godzinę temu To musi być Lisner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 47 Napisano 1 godzinę temu Lisner śledzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 52 Napisano 1 godzinę temu Byle w lodówce a nie na parapecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 721 Napisano 1 godzinę temu Temat wyższych lotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 16 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Lisner śledzie? Gruba ryba może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 47 Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Gruba ryba może Martwiłam się, że siedzisz i trzeba wpłacać kaucje. Witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 12 Napisano 56 minut temu Przypominam państwu że śledzie są łyse 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2443 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, koto napisał: Przypominam państwu że śledzie są łyse 🫠 I obslizgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Awesome 7 Napisano 54 minuty temu Grillowana płastuga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 47 Napisano 53 minuty temu 10 minut temu, Malowany napisał: Temat wyższych lotów Wrzuć zdjęcie ryby, to od razu zrobi się wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 16 Napisano 53 minuty temu (edytowany) 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Martwiłam się, że siedzisz i trzeba wpłacać kaucje. Witam Miło mi, ale odpoczywałem o netu i ludzi tym razem Witaj A co u Ciebie Magda ? Edytowano 52 minuty temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 47 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Miło mi, ale odpoczywałem o netu i ludzi tym razem Witaj A co u Ciebie Magda ? Dobrze dziękuje. Nie zginęłam od zderzenia się z jeleniem, a tak mi tutaj życzono 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach