Bu_Bu 11 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A ty nie masz swojego życia że w moje sie pchasz? I co znaczy odszedł? Widziałaś go jak ode mnie odchodził? Moje zdanie na twój temat zmieniło się od dzisiaj o 180 stopni. Ty jesteś tak dziecinna i durna, że brak słów. Zastanawiam się, jaką ty jesteś matką. Jechać mi się po tobie nie chce, bo intelektualnie odstajesz i nie sprawia to frajdy, ale jak będę widział jakieś głupoty, to zaczepie na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 11 Napisano przed chwilą Odblokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 48 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Bu_Bu napisał: Moje zdanie na twój temat zmieniło się od dzisiaj o 180 stopni. Ty jesteś tak dziecinna i durna, że brak słów. Zastanawiam się, jaką ty jesteś matką. Jechać mi się po tobie nie chce, bo intelektualnie odstajesz i nie sprawia to frajdy, ale jak będę widział jakieś głupoty, to zaczepie na pewno. Twój awatar kojarzy mi się dosyć jednoznacznie 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach