ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Jeżowa cię olala na wieczór. Przykre. Czeka na Chwilunie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Chlip chlip chyba się pochlastam tja Na co Jeżowej pryszczaty biedak? Nawet ci nie staje 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dziwolong napisał: Jeżowa cię olala na wieczór. Przykre. Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Dziwolong napisał: Skąd te twoje urojenia czerpiesz o ludziach? Bo jak on nie ma, to Magda też nie może mieć. Skoro on jest ze wsi, to śliwka nie może być z Warszawy. Jak typ nie ma wykształcenia, to siur nie może mieć wyższego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Na co Jeżowej pryszczaty biedak? Nawet ci nie staje 🫢 A buni staje i co na to twoja matka że się dzielicie partnerem kopulacyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: śmieć to jesteś ty hejterze yebany co ty tam popierdujesz pod spłaszczonym nosem jeebany jaskiniowcu mongoidalny? tylko na tyle cię stać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Serio? Mogłabyś zająć się ślepym kolegą? Bo chyba zgubił laskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Czeka na Chwilunie. Skad wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Bo jak on nie ma, to Magda też nie może mieć. Skoro on jest ze wsi, to śliwka nie może być z Warszawy. Jak typ nie ma wykształcenia, to siur nie może mieć wyższego. Mental libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Serio? Naprawdę mocno przereklamowany ten intelekt u wieczornej, bo jak toto ciężko trybi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Chlip chlip chyba się pochlastam tja Lepiej nie bo będzie boleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Skad wiesz? Z fusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: A buni staje i co na to twoja matka że się dzielicie partnerem kopulacyjnym Te same fantazje pisałeś mi na skrzynkę. Wiem, że pożytku z ciebie żadnego nie ma, bo tam ani nie drgnie, ale zostaw moją mamę w spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Bo jak on nie ma, to Magda też nie może mieć. Skoro on jest ze wsi, to śliwka nie może być z Warszawy. Jak typ nie ma wykształcenia, to siur nie może mieć wyższego. Wrzuć zdjęcie ryby i zobaczysz co się będzie działo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Mogłabyś zająć się ślepym kolegą? Bo chyba zgubił laskę Przecież sie zajmuje jak umiem najlepiej ale laski nie widziałam u niego Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Serio? Nie na niby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, prawy sierpowy buni napisał: co ty tam popierdujesz pod spłaszczonym nosem jeebany jaskiniowcu mongoidalny? tylko na tyle cię stać? Stać mnie na wiele, a ciebie jak narazie stać tylko na zwyzywanie kobiety bo co taki hejter może innego w necie Wypyeradalaj mi stąd w podskokach karle yebany ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 5 godzin temu przecież tutaj 1/3 to pewnie nawet matury nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Te same fantazje pisałeś mi na skrzynkę. Wiem, że pożytku z ciebie żadnego nie ma, bo tam ani nie drgnie, ale zostaw moją mamę w spokoju. To mówisz że dzielicie się we dwie tym gachem i co na to twój małż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Z fusów To gratuluję że niektórzy umią coś zobaczyć w tych fusach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Wrzuć zdjęcie ryby i zobaczysz co się będzie działo Będzie się bał wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, prawy sierpowy buni napisał: przecież tutaj 1/3 to pewnie nawet matury nie ma. No i jeden naukowiec który sam się ujem nazwał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 53 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Czekam na Chwilunie. bardzo mi miło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przecież sie zajmuje jak umiem najlepiej ale łaski nie widziałam u niego Tak się zajmujesz, że pół nocy wypisuje mi swoje fantazje. Nie widzisz laski, bo nie zrozumiałaś i wałęsasz się za ludźmi jak bezpański pies. Nie masz o czym z nim gadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Stać mnie na wiele, a ciebie jak narazie stać tylko na zwyzywanie kobiety bo co taki hejter może innego w necie Wypyeradalaj mi stąd w podskokach karle yebany ty magda to nie jest żadna kobieta, tylko bot femoidalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Będzie się bał wejść Jak nad rzeko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Będzie się bał wejść Wrzuciłabym swoje fajne zgrabne giry, ale do rana ktoś mógłby nie przeżyć 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, prawy sierpowy buni napisał: magda to nie jest żadna kobieta, tylko bot femoidalny. Z ciebie taki facet sepleniący karle, jak ze mnie baletnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Wrzuciłabym swoje fajne zgrabne giry, ale do rana ktoś mógłby nie przeżyć 🫢 Bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Bicz pliz Bez klapek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach