Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu Odczytałem z twojego profilu, bo bloker jedzie z koksem. Przykro mi, że Ci źle życzą itd.. ale z niektórymi podludźmi na kafe tak jest ... niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu Dwa razy bym się zderzyła z sarną. Ale jakoś wyszłam z tego. Najgorzej w nocy, jak ci wyskoczy prosto pod koła 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu Dla Widusia to jest śmieszne.. Prawda Widuś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Dwa razy bym się zderzyła z sarną. Ale jakoś wyszłam z tego. Najgorzej w nocy, jak ci wyskoczy prosto pod koła 🫢 Całe szczęście, że wyszłaś cało. Mieszkasz w takich terenach z tego co pisałaś, że musisz podwójnie na siebie uwarzać szczególnie nocą, bo światła w aucie, to nie to co światło dzienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Całe szczęście, że wyszłaś cało. Mieszkasz w takich terenach z tego co pisałaś, że musisz podwójnie na siebie uwarzać szczególnie nocą, bo światła w aucie, to nie to co światło dzienne Raz nad morzem jak jechaliśmy, a drugi teraz to pod granicą niemiecką. Jak widzisz dla Widma to śmieszne. Katastrofa to za zjep. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu Śmieje się z kłamstw ,bo nawet prawka nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Śmieje się z kłamstw ,bo nawet prawka nie masz Skąd te twoje urojenia czerpiesz o ludziach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Raz nad morzem jak jechaliśmy, a drugi teraz to pod granicą niemiecką. Jak widzisz dla Widma to śmieszne. Katastrofa to za zjep. Jest sporo lasów po drodze fakt, ale są miejsca dzie jest ich naprawde sporo. Q promilu 60 - 80 m od Wawy też uważaj ja będziesz kiedyś się wybierała. Cóż, nie popieram tego fakt. Kłocicie się widzę, a kiedyś się lubiliście, nie zmienia to faktu, że to kiepskie zachowanie z jego strony Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu No chyba że rzekomy mąż prowadził albo bunio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Dla Widusia to jest śmieszne.. Prawda Widuś? śmieszne to było jak ci bunia przypieerdolił i jak płakałaś na forum, że cię bije. ciekawe czy doszło wtedy do uszkodzeń organicznych mózgu. obstawiam, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Skąd te twoje urojenia czerpiesz o ludziach? Na tym polega moja działalność tutaj i nie są to urojenia bynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Śmieje się z kłamstw ,bo nawet prawka nie masz Napisał ślepy złodziej, który zbadał mi tutaj ciąże po kablu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, prawy sierpowy buni napisał: śmieszne to było jak ci bunia przypieerdolił i jak płakałaś na forum, że cię bije. ciekawe czy doszło wtedy do uszkodzeń organicznych mózgu. obstawiam, że tak. Morda psie i wyrażaj się do kobiety normalnie albo wypad buraku na ulice oby Cię posłkadali za takie teksty w realu Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Na tym polega moja działalność tutaj i nie są to urojenia bynajmniej Na urojeniach. Rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Jest sporo lasów po drodze fakt, ale są miejsca dzie jest ich naprawde sporo. Q promilu 60 - 80 m od Wawy też uważaj ja będziesz kiedyś się wybierała. Cóż, nie popieram tego fakt. Kłocicie się widzę, a kiedyś się lubiliście, nie zmienia to faktu, że to kiepskie zachowanie z jego strony Zima jest najgorsza Zobacz ile zjepów za mną przyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, prawy sierpowy buni napisał: śmieszne to było jak ci bunia przypieerdolił i jak płakałaś na forum, że cię bije. ciekawe czy doszło wtedy do uszkodzeń organicznych mózgu. obstawiam, że tak. Weź leki, albo idź z tym na policję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Zima jest najgorsza Zobacz ile zjepów za mną przyszło Zwazaj na slowa salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Morda psie i wyrażaj się do kobiety albo wypad buraku na ulice liż psie kule, śmieeciu kudłaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Na tym polega moja działalność tutaj i nie są to urojenia bynajmniej Mówisz ślepy Kanadyjczyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, prawy sierpowy buni napisał: śmieszne to było jak ci bunia przypieerdolił i jak płakałaś na forum, że cię bije. ciekawe czy doszło wtedy do uszkodzeń organicznych mózgu. obstawiam, że tak. Z biciem to nie wiem ,ale był motyw że strzyże ją na zero w ramach nawiązania co do postępowania ze szpiclami i jakiś pojеb mundurowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Weź leki, albo idź z tym na policję ale dlaczego miałbym iść z tym na policję? ja się bardzo cieszę, że ci solidnie przypieerdolił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Napisał ślepy złodziej, który zbadał mi tutaj ciąże po kablu Kto cię strzyże na jeża powiedz bunio czy ten mundurowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Zwazaj na slowa salowa Nie o ciebie chodziło. Tylko o kreta i tego drugiego ułoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Nie o ciebie chodziło. Tylko o kreta i tego drugiego ułoma. No ja mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 44 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kto cię strzyże na jeża powiedz bunio czy ten mundurowy Jeżowa cię olala na wieczór. Przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Zima jest najgorsza Zobacz ile zjepów za mną przyszło Pod tym wzgldem tak Burza na kafe, to inaczej gównoburza także lubią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Mówisz ślepy Kanadyjczyku? A dlaczego tobie ciąża nie grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, prawy sierpowy buni napisał: liż psie kule, śmieeciu kudłaty. śmieć to jesteś ty hejterze yebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, prawy sierpowy buni napisał: ale dlaczego miałbym iść z tym na policję? ja się bardzo cieszę, że ci solidnie przypieerdolił. To ja bije i łamie nosy z.... Mylisz ludzi i uważaj na słowa. Wiem, że masz przemoc w domu ale skończ rzucać się na mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 242 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: Jeżowa cię olala na wieczór. Przykre. Chlip chlip chyba się pochlastam tja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach