Dziwolong 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ZbanowanaKawa napisał: Bez klapek Dajta spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Wrzuciłabym swoje fajne zgrabne giry, ale do rana ktoś mógłby nie przeżyć 🫢 Pokash Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, prawy sierpowy buni napisał: magda to nie jest żadna kobieta, tylko bot femoidalny. Ćpaj więcej, to bota zobaczysz zamiast matrixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Pokash Pokaz farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Pokaz farfeluna Pokazałam, poszukaj sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Wrzuciłabym swoje fajne zgrabne giry, ale do rana ktoś mógłby nie przeżyć 🫢 oszczędź nam tego. wątpię żeby poza tym kudłatym menelem, byli tu jeszcze jacyś gerontofile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: bardzo mi miło Mi też 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Pokazałam, poszukaj sobie. Nie klam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 720 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Dziwolong napisał: Jak nad rzeko A tak sobie. Myśli i tak gdzieś krążyły po głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 49 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Ćpaj więcej, to bota zobaczysz zamiast matrixa Daj biedakowi spokój. Też ma chyba jakieś fantazje, bo jak pies za mną lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Ćpaj więcej, to bota zobaczysz zamiast matrixa i bez ćpania widzę i jedno i drugie, menelu zapijaczony. ty nie dostrzeżesz tego nigdy, choćbyś został abstynentem do końca marnego żywota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: A tak sobie. Myśli i tak gdzieś krążyły po głowie. Nie ma co myśleć bo i po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 1 godzinę temu Kabanoska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, prawy sierpowy buni napisał: przecież tutaj 1/3 to pewnie nawet matury nie ma. By tutaj pisać lepiej nie mieć matury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 241 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: A tak sobie. Myśli i tak gdzieś krążyły po głowie. Deprecha postępuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 1 godzinę temu Zimno mi już zaczyna sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Deprecha postępuje I to wywołuje twój zwyrolski śmiech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 49 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: Zimno mi już zaczyna sie Mnie też. 9 stopni jest rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 241 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: By tutaj pisać lepiej nie mieć matury Skoro po szkołach specjalnych bełkoczą jak pijani i nie będę palcem pokazywał który to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 49 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: By tutaj pisać lepiej nie mieć matury Widmo spalił świadectwo ukończenia szkoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Daj biedakowi spokój. Też ma chyba jakieś fantazje, bo jak pies za mną lata Więc niech lata jak pies za ''suką''. Skoro takie ma fantazje, niech się cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 241 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Dziwolong napisał: I to wywołuje twój zwyrolski śmiech? Oczywiście nic tak nie cieszy jak upadek bliźniego. To się karma nazywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Dziwolong napisał: I to wywołuje twój zwyrolski śmiech? mnie też bawią takie miękkie faje, wiecznie płakusiające nad sobą vide sratuszczak czy sralowany i co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 241 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Widmo spalił świadectwo ukończenia szkoły Duplikat wyrobił widocznie dasz wiarę salowa kopytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, Dziwolong napisał: Kabanoska? Frankfurterkę spożyłam. Żeńska sztafeta kicha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 14 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, prawy sierpowy buni napisał: i bez ćpania widzę i jedno i drugie, menelu zapijaczony. ty nie dostrzeżesz tego nigdy, choćbyś został abstynentem do końca marnego żywota. Walnij krechę krasnal, bo gwiazdorzysz, ja wole się napić jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2447 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Skoro po szkołach specjalnych bełkoczą jak pijani i nie będę palcem pokazywał który to Lepiej nie mieć żadnych świadectw bo zaraz napiszą ty po podstawówce a mowisz tą piosenkę zamiast tę piosenkę i że to wstyd że nie wiesz jak pisać prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawy sierpowy buni 0 Napisano 56 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Więc niech lata jak pies za ''suką''. Skoro takie ma fantazje, niech się cieszy z taką "suką" to można mieć conajwyżej fantazje o byciu seryjnym mordercą. Edytowano 54 minuty temu przez prawy sierpowy buni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 53 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, Dziwolong napisał: Nie klam To dobre zdanie masz o mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziwolong 40 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Frankfurterkę spożyłam. Żeńska sztafeta kicha. Nie oglądam. Ruda u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach