Zzosia 26 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Nie pierwszy raz tak boli. Mam nadzieję, że za dzień czy dwa przejdzie. Idź do lekarza zapewne tomograf będzie trzeba zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 9 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: Przecież wyraźnie pisała że ją dzisiaj głowa boli Nie rozmawiam publicznie o swoich preferencjach seksualnych. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Czyli za ból głowy odpowiedzialny jest niż/ wyż genueński. Tak, straszny bandycki niż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Taka dekoracja zwana tacą. To tam.sa takie rzeczy? Myślałam, że tylko ubrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: No widzisz, kara boska za nieuszanowanie dnia pańskiego. A skąd mam wiedzieć który to dzień. W islamie piątek, w judaizmie sobota, w chrześcijaństwie niedziela. To profilaktycznie 3 dni nie robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Tak, straszny bandycki niż Ci Włosi. Zawracają w głowie i znikają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: To tam.sa takie rzeczy? Myślałam, że tylko ubrania. A wejdź w apce w dział domowy, to nie wyjdziesz do północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A skąd mam wiedzieć który to dzień. W islamie piątek, w judaizmie sobota, w chrześcijaństwie niedziela. To profilaktycznie 3 dni nie robić? Ja bym rozciągnęła to nawet na 7 dni. Tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: To tam.sa takie rzeczy? Myślałam, że tylko ubrania. O nie! Jest cała masa uroczych sezonowych badziewiaczków do arażacji domu. Różnych okolicznościowych, ale i na codzień. Mam solniczki i pieprzniczki dyniowe, jajecznie, bożonarodzeniowe zaparzacz do herbaty żołędz itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 8 minut temu, Zzosia napisał: Idź do lekarza zapewne tomograf będzie trzeba zrobić. Dziękuję za poradę. Szczerze to piszę. Tak by było najlepiej zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, murb napisał: Ja bym rozciągnęła to nawet na 7 dni. Tak na wszelki wypadek. Chyba tak byłoby najbezpieczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień (edytowany) 6 minut temu, Caryca żelkowa napisał: A wejdź w apce w dział domowy, to nie wyjdziesz do północy. Nie wcisnę już niczego do swego domostwa..Dostałam dziś garnek w prezencie. GAR WIELKI! Został w samochodzie. Może ktoś potrzebuje? Edytowano 23 Sierpień przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 6 minut temu, taka_pokraka napisał: A skąd mam wiedzieć który to dzień. W islamie piątek, w judaizmie sobota, w chrześcijaństwie niedziela. To profilaktycznie 3 dni nie robić? A który Bóg ci koronami machał nad głową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: O nie! Jest cała masa uroczych sezonowych badziewiaczków do arażacji domu. Różnych okolicznościowych, ale i na codzień. Mam solniczki i pieprzniczki dyniowe, jajecznie, bożonarodzeniowe zaparzacz do herbaty żołędz itp. To ja zaczynam kolekcjonować kocyki na każdą porę roku i święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, murb napisał: Nie wcisnę już niczego do swego domostwa..Dostałam dziś garnek w prezencie. GAR WIELKI! Został w samochodzie. Może ktoś potrzebuje? Jakieś KGW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A który Bóg ci koronami machał nad głową? Szwagier nade mną trzymał, ale czy on taki boski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Chyba tak byłoby najbezpieczniej Jak Ci przychodzi do głowy coś do zrobienia to na początek należy usiąść w fotelu i mocno się go przytrzymać. Jak nie przejdzie ochota - trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: To ja zaczynam kolekcjonować kocyki na każdą porę roku i święta Ja poszewki na poduszki do salonu. Ale kocyki też już muszę kupić nowe bo te już kolorystycznie sredno pasują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Jakieś KGW Mogę wysłać na własny koszt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 5 minut temu, murb napisał: Jak Ci przychodzi do głowy coś do zrobienia to na początek należy usiąść w fotelu i mocno się go przytrzymać. Jak nie przejdzie ochota - trudno. W tym jestem akurat dobra, jak ktoś mi mówi odpocznij, to 2 razy nie musi powtarzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 6 minut temu, taka_pokraka napisał: W tym jestem akurat dobra, jak ktoś mi mówi odpocznij, to 2 razy nie musi powtarzać. I to się absolutnie nie nazywa lenistwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 9 minut temu, murb napisał: I to się absolutnie nie nazywa lenistwo. To samodyscyplina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: To samodyscyplina Dobre! Ty to jak coś napiszesz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 54 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja poszewki na poduszki do salonu. Ale kocyki też już muszę kupić nowe bo te już kolorystycznie sredno pasują Poszewki preferuję z Biedronki, ale sinsayową też mam fajną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 52 minuty temu, murb napisał: Mogę wysłać na własny koszt. Tylko wypisz dużymi literami, że paczka nie jest sfinansowana z Funduszu Sprawiedliwości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Tylko wypisz dużymi literami, że paczka nie jest sfinansowana z Funduszu Sprawiedliwości! Weź tak nie pisz, bo służby zastukają do mych drzwi i świcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, murb napisał: Weź tak nie pisz, bo służby zastukają do mych drzwi i świcie. To że garnek, to nic. Ale jak zaczną ryć w komputerze i zobaczą kafeterię... Nawet Giertych nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 10 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Poszewki preferuję z Biedronki, ale sinsayową też mam fajną. Ja kupuje różne mam z pepco i różnych supermarketów a nawet chińskie. Tzn bezpośrednio z Chin bo wszystkie pewnie chińskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 408 Napisano 23 Sierpień 6 minut temu, murb napisał: Weź tak nie pisz, bo służby zastukają do mych drzwi i świcie. W skarpetkach wyciągnął z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 107 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ja kupuje różne mam z pepco i różnych supermarketów a nawet chińskie. Tzn bezpośrednio z Chin bo wszystkie pewnie chińskie Tiaaa, ja mam też z Shein od siory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach