murb 985 Napisano 23 Sierpień 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: To że garnek, to nic. Ale jak zaczną ryć w komputerze i zobaczą kafeterię... Nawet Giertych nie pomoże. Spoczko. Piszę z telefonu koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 5 minut temu, taka_pokraka napisał: W skarpetkach wyciągnął z domu Spakuje na wszelki wypadek walizkę. Brać lokówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przejmujemy Madziu bo sùka muna szaleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Fajne kapciuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 409 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Spakuje na wszelki wypadek walizkę. Brać lokówkę? Tak, obowiązkowo. Areszt nie areszt, nie ma co schodzić poniżej pewnego poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, WỳwaloneJaja napisał: Przejmujemy Madziu bo sùka muna szaleje Trzeba Ogórka pytać o zgodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, WỳwaloneJaja napisał: Fajne kapciuszki Już z reniferami i coś na ból gardła bez cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Trzeba Ogórka pytać o zgodę. Nie poważam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Już z reniferami i coś na ból gardła bez cukru Moje ulubiene święto to 1 listopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Tak, obowiązkowo. Areszt nie areszt, nie ma co schodzić poniżej pewnego poziomu. Buty na obcasie i 2 suknie z odkrytymi plecami też wrzuciłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 32 Napisano 23 Sierpień Zapraszam na paluszki serowo-cebulkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, WỳwaloneJaja napisał: Nie poważam Stworzył ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, manekin napisał: Zapraszam na paluszki serowo-cebulkowe Można w piżamie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, murb napisał: Stworzył ten temat. Tak jak i jego bog więc tylko z tego powodu mogę uznać jego istnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 409 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, murb napisał: Buty na obcasie i 2 suknie z odkrytymi plecami też wrzuciłam. To jeszcze ciepły szal bo jednak w areszcie może być trochę zimno z tymi gołymi placami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, WỳwaloneJaja napisał: Moje ulubiene święto to 1 listopada 14 lutego. Tak 🪗 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 409 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, murb napisał: Można w piżamie? I papilotach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: 14 lutego. Tak 🪗 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 409 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, manekin napisał: Zapraszam na paluszki serowo-cebulkowe Właściwie to ile masz tych psluszkow? Bo może nie ma co się zwalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 23 Sierpień 1 minutę temu, WỳwaloneJaja napisał: Nie Zawsze. Życzę optymizmu i wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 32 Napisano 23 Sierpień 4 minuty temu, murb napisał: Można w piżamie? Jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 985 Napisano 23 Sierpień 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: To jeszcze ciepły szal bo jednak w areszcie może być trochę zimno z tymi gołymi placami. Myślałam o jedwabnym szyfonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WỳwaloneJaja 23 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Zawsze. Życzę optymizmu i wiary Ja wierzę w Boga a stworzył co stworzył i nie ma dyskusji z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 32 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Właściwie to ile masz tych psluszkow? Bo może nie ma co się zwalać W sumie już resztka najwyżej się dokupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 409 Napisano 23 Sierpień Przed chwilą, murb napisał: Myślałam o jedwabnym szyfonie. Chłody już idą postaw na kaszmir. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach