Wesтwick 5 Napisano 25 Sierpień (edytowany) Byłaś cudowna. Jesteś. Edytowano 25 Sierpień przez Wesтwick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 109 Napisano 25 Sierpień And we could live so happily if no one knows that you're with me 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 114 Napisano 25 Sierpień Sluchalam jej kawalka, wchodze w komentarze i mi szczena opadla, bo wszedzie rip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesтwick 5 Napisano 26 Sierpień 7 godzin temu, Koŕalgor napisał: Sluchalam jej kawalka, wchodze w komentarze i mi szczena opadla, bo wszedzie rip. Ja przed pójściem spać wchodzę na pudelka i jakby ktoś mi obuchem w głowę walnął. Najpierw Bonnie Tyler, teraz ona. Aż się popłakałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 278 Napisano 26 Sierpień Smutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 114 Napisano 26 Sierpień 41 minut temu, Wesтwick napisał: Ja przed pójściem spać wchodzę na pudelka i jakby ktoś mi obuchem w głowę walnął. Najpierw Bonnie Tyler, teraz ona. Aż się popłakałam. Chyba taki zmierzch odchodzenia wielkich gwiazd "dawnych" czasów nas czeka. Rzecz w tym, że ja nie widzę dla siebie kogoś na tym poziomie wśród młodego pokolenia. Brak swego rodzaju sentymentu do nich i bogatej historii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesтwick 5 Napisano 26 Sierpień 8 minut temu, Koŕalgor napisał: Chyba taki zmierzch odchodzenia wielkich gwiazd "dawnych" czasów nas czeka. Rzecz w tym, że ja nie widzę dla siebie kogoś na tym poziomie wśród młodego pokolenia. Brak swego rodzaju sentymentu do nich i bogatej historii. Chyba jesteśmy po prostu Starymi Duszami, bo ja również w tych nowych się nie odnajduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proszę zawołać kierownika 2 Napisano 26 Sierpień Bardzo smutne, że 80-letnia kobieta zmarła, przecież to jeszcze młoda osoba, całe życie było przed nią... (╥_╥) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach