Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

widziałam idjotko co napisałaś na mój temat. Dosyc zgrabna iterpretacja jak na kogoś kto codziennie wali do innych od najgorszych inwektyw, a jeszcze 2 dni temu za mna laziłaś. Nie będę cię wyzywać, bo twoje sumienie da ci o sobie znac samo. 

1 minutę temu, Mamucha napisał:

Ssij pento krėtynko. 

Tylko nie łaź za mną potem w nocy gdy pieczarkarza nie będzie i będziesz szukać towarzystwa. 

z tym pisaniem o salowej to bylo niepotrzebne chociaz moze chcialas uprzedzic atak stalkerskiej baby kij tam wie, bo doczepilaby sie na pewno

Przed chwilą, Unhallowed napisał:

Tylko nie łaź za mną potem w nocy gdy pieczarkarza nie będzie i będziesz szukać towarzystwa. 

Od tego jest forum że się wchodzi i komentuje tematy gdy się pojawiają. Przezywasz bardzo personalnie swoje wÿsrywy. A łazić będę gdy mi się będzie chciało a ty będziesz akurat jedynym odpadem na nocna nudę.

Przed chwilą, bamboszki napisał:

z tym pisaniem o salowej to bylo niepotrzebne chociaz moze chcialas uprzedzic atak stalkerskiej baby kij tam wie, bo doczepilaby sie na pewno

A myslisz ze bede sie tym przejmować i analizować, mam ją za zero bo to sobą zaprezentowała więc wiesz ... 

to jest drapiezna gazela ktora z niejedna pieca pena zjadła i czuje ze ma drapieznom dópe i jak czasem nie pocisniesz to czuje ze wszystkim rzadzi taki babofon

4 minuty temu, bamboszki napisał:

CICHO już pierożku Moona 😘 

2 minuty temu, Unhallowed napisał:

A myslisz ze bede sie tym przejmować i analizować, mam ją za zero bo to sobą zaprezentowała więc wiesz ... 

Dlatego zakładasz tematy i hejtujesz? Mam nadzieję, że do jutra wytrzeźwiejesz gruba łodygo. 

7 minut temu, Unhallowed napisał:

Niepotrzebnie się przejmujesz. To jest jakieś wołanie z dna śmietnika

11 minut temu, Unhallowed napisał:

widziałam idjotko co napisałaś na mój temat. Dosyc zgrabna iterpretacja jak na kogoś kto codziennie wali do innych od najgorszych inwektyw, a jeszcze 2 dni temu za mna laziłaś. Nie będę cię wyzywać, bo twoje sumienie da ci o sobie znac samo. 

Uhm

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się