Baba 609 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: I słusznie! W każdej chwili mogę go do konta upoważnić. On nie chce. Nigdy nie miałam na nim takich przelewów jak on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, BellaS napisał: na zasadzie moje jest moje a twoje jest nasze Co stało się z tym od kosiarki? Na dzielni cisza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: I na tym właśnie polega miłość. Zazdroszczę. Albo przyzwyczajenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: Najgorsze co człowieka może spotkać to świadomość, że nawet nie ma komu powiedzieć ty ciulu. Idę stąd! Wrócisz tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: W każdej chwili mogę go do konta upoważnić. On nie chce. Nigdy nie miałam na nim takich przelewów jak on. W końcu były górnik. Niby wyśmiewany, a kasa się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Baba napisał: Nudy. Nie ma się z kim pokłócić Służę pomocą przez najbliższe 7 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Miecz napisał: Chyba mi nie powiesz, że z każdym nowym fagasem masz wspólne konto? teraz chciałabym z tym że fagas to fagas, a mąż od dziestu lat to już insza inszość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Albo przyzwyczajenie. Nie. Przyzwyczajenie to inna bajka i ogarnęłabyś to w pięć minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Co stało się z tym od kosiarki? Na dzielni cisza. Wypaliło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: co tu sie podziało?? Co dobrego? Zmiany, zmiany, zmiany oraz to co zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Wrócisz tu. Przecież wróciłem. Każdy wraca. Dlaczego? Bo są jeszcze tutaj ludzie pokroju Baby. Nigdy nie było nam po drodze, ale szanujemy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Zmiany, zmiany, zmiany oraz to co zwykle. Pieprz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: W końcu były górnik. Niby wyśmiewany, a kasa się zgadza. Jest jak jest. Nigdy tu nie napiszę, że mam najlepszego męża, on żonę, że sramy kasą, bo każde kłamstwo powinno mieć granicę przyzwoitości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Służę pomocą przez najbliższe 7 minut. Nie dam rady się rozkręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: Pieprz? Skucha. Masz jeszcze dwie próby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie dam rady się rozkręcić Nie poddawaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Skucha. Masz jeszcze dwie próby. Dobra, to możemy gadać awek mnie zmylił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Przecież wróciłem. Każdy wraca. Dlaczego? Bo są jeszcze tutaj ludzie pokroju Baby. Nigdy nie było nam po drodze, ale szanujemy się. Czytałam tylko posty na o cząstki tematu. Edytowano 1 godzinę temu przez kobieta z Kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Wypaliło się I dzielnia tego nie skomentowała? Dziwne. W "Śląskiej Prohibicji" też milczą. W "Cafe Byfyj" to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Przecież wróciłem. Każdy wraca. Dlaczego? Bo są jeszcze tutaj ludzie pokroju Baby. Nigdy nie było nam po drodze, ale szanujemy się. ...jeśli się nie pokłócimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Pieprz? Myśl dalej. Jak na bizneswomen cienko Ci idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: Dobra, to możemy gadać awek mnie zmylił To obraz Vermera - Dziewczyny na z perłą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Nie poddawaj się! Gdzie byłaś gdy cię nie było? Nie kochasz już nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: ...jeśli się nie pokłócimy A to jest realne? Chyba nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: ...jeśli się nie pokłócimy To się pokłóćcie ja popatrzę jak się to robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: To obraz Vermera - Dziewczyny na z perłą. Brum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: I dzielnia tego nie skomentowała? Dziwne. W "Śląskiej Prohibicji" też milczą. W "Cafe Byfyj" to samo. życie nic nie może przecież wiecznie trwać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Gdzie byłaś gdy cię nie było? Nie kochasz już nas? Potężna misja rzeczywistości wyssała że mnie cały czas, który mogłam przeznaczyć na to forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Czytałam tylko posty na o cząstki tematu. Robisz czasami korektę własnych wpisów? Telefon spuszczony ze smyczy lekko wariuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: To obraz Vermera - Dziewczyny na z perłą. Bardzo ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach