kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Brum? 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seba_BMW 8 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BellaS napisał: Dobra, to możemy gadać awek mnie zmylił Ty lepiej zgadnij co by się z twoją dupą w pierdlu działo za zdradzenie marki. I to jeszcze z prosię, które praktycznie jest wieświagenem i dzieli części nawet ze skodą fabią xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: życie nic nie może przecież wiecznie trwać.. W "Żebrowni Nikiszowiec" tęsknią za nim. Słone napiwki zostawiał. Zjeść lubiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Robisz czasami korektę własnych wpisów? Telefon spuszczony ze smyczy lekko wariuje. Zrobiłam korektę tego wpisu ale to nic nie dało. Napisałam, że czytałam tylko kilka pierwszych wpisów z pierwszej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Seba_BMW napisał: Ty lepiej zgadnij co by się z twoją dupą w pierdlu działo za zdradzenie marki. I to jeszcze z prosię, które praktycznie jest wieświagenem i dzieli części nawet ze skodą fabią xD pisałam przecież że nie jestem fanką, za głośne, za ciasne, za niskie i mało funkcjonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: W "Żebrowni Nikiszowiec" tęsknią za nim. Słone napiwki zostawiał. Zjeść lubiał ten legendarny brzuch sam sie nie zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Seba_BMW napisał: Ty lepiej zgadnij co by się z twoją dupą w pierdlu działo za zdradzenie marki. I to jeszcze z prosię, które praktycznie jest wieświagenem i dzieli części nawet ze skodą fabią xD Seba! Chłopie! Sto lat Cię nie widziałam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Baba napisał: Jest jak jest. Nigdy tu nie napiszę, że mam najlepszego męża, on żonę, że sramy kasą, bo każde kłamstwo powinno mieć granicę przyzwoitości. Większość jest świadoma wysokości emerytury górnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A to jest realne? Chyba nie. Nie chciałabym tego. Nie zamierzam już szukać innej "miejscówki", a tutaj lubię zaglądać z przyzwyczajenia i z nadzieją, że poczytam ludzi z lekkim piórem. Ty wiedziesz w tym prym. Wkór... mnie często, ale z w/w powodów szybko wybaczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 59 minut temu 4 minuty temu, BellaS napisał: Bardzo ładny Dzieło sztuki najwyższych lotów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 58 minut temu 5 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Potężna misja rzeczywistości wyssała że mnie cały czas, który mogłam przeznaczyć na to forum. Życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 57 minut temu (edytowany) 6 minut temu, BellaS napisał: ten legendarny brzuch sam sie nie zrobił Za te przysłowiowe napiwki nie jedna kelnerka dom sobie wybudowała na Nikiszu. Majętny gość. A ten nowy? Śmierdzi groszem czy potem? Edytowano 54 minuty temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Seba! Chłopie! Sto lat Cię nie widziałam! Na tym niku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: Życie... O tak - życie, co nowela nie jest. Choć trochę dniem świstaka to jednak tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 56 minut temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie chciałabym tego. Nie zamierzam już szukać innej "miejscówki", a tutaj lubię zaglądać z przyzwyczajenia i z nadzieją, że poczytam ludzi z lekkim piórem. Ty wiedziesz w tym prym. Wkór... mnie często, ale z w/w powodów szybko wybaczam. Wybacza się konkretnym ludziom a nie tak ogólnie. Mówią na to: mam słabość do gostka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 2 Napisano 56 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: Na tym niku (Nie wiem,kto to jest. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Za te przysłowiowe napiwki nie jedna kelnerka dom sobie wybudowała na Miłoszu. Majętny gość. A ten nowy? Śmierdzi groszem czy potem? Pachnie pięknymi perfumami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, BellaS napisał: Pachnie pięknymi perfumami Czyli umyty gołodupiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 52 minuty temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Większość jest świadoma wysokości emerytury górnika. 6 razy większa od mojej, ale nie w tym rzecz. Nie mamy kredytów, dzieci w wieku szkolnym którym co kilka miesięcy trzeba ciuchy i buty kupować, nie chodzimy na dyskoteki, starość nie pozwala wychylać tyle co kiedyś, nie gonimy za modą i jeśli mnie dopadnie bieda to będę w jednej kurtce śmigać 3 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Czyli umyty gołodupiec Zapytaj czy jest dla mnie dobry, czy o mnie dba, czy jest dostępny emocjonalnie. Kasa dzisiaj jest a jutro może nie być, liczy się człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 52 minuty temu 8 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Zrobiłam korektę tego wpisu ale to nic nie dało. Napisałam, że czytałam tylko kilka pierwszych wpisów z pierwszej strony. Ważne że resztę ogarniasz w ułamku sekundy lub sobie po prostu dopowiesz. Tak jak chcesz i lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, kobieta z Kurą napisał: O tak - życie, co nowela nie jest. Choć trochę dniem świstaka to jednak tak. Ja koczuję w domu. Zero wypadów, leczę schorowane kości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 50 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: 6 razy większa od mojej, ale nie w tym rzecz. Nie mamy kredytów, dzieci w wieku szkolnym którym co kilka miesięcy trzeba ciuchy i buty kupować, nie chodzimy na dyskoteki, starość nie pozwala wychylać tyle co kiedyś, nie gonimy za modą i jeśli mnie dopadnie bieda to będę w jednej kurtce śmigać 3 lata. Zostają podróże. Indywidualne. Nie takie z przewodnikiem gdzie Ci nogi do du/py wchodzą i padasz na ryj. A większość uczestników to geriatria. Edytowano 49 minut temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seba_BMW 8 Napisano 50 minut temu 8 minut temu, BellaS napisał: pisałam przecież że nie jestem fanką, za głośne, za ciasne, za niskie i mało funkcjonalne Ty, czym ty jeździłaś? Przecież to w ogóle nie jest głośnie o ile sobie nie włączysz pierdzenia z głośniczków, co jest swoją drogą technologią ze Skody Fabii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 49 minut temu 6 minut temu, Miecz napisał: Wybacza się konkretnym ludziom a nie tak ogólnie. Mówią na to: mam słabość do gostka. No mam, mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seba_BMW 8 Napisano 49 minut temu 10 minut temu, kobieta z Kurą napisał: Seba! Chłopie! Sto lat Cię nie widziałam! Siedziałem w mamrze za zdradzenie marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Baba napisał: No mam, mam Z wzajemnością. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 123 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, Baba napisał: jeśli mnie dopadnie bieda to będę w jednej kurtce śmigać 3 lata To teraz co roku kupujesz nową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 609 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zostają podróże. Indywidualne. Nie takie z przewodnikiem gdzie Ci nogi do du/pt wchodzą i padasz na ryj. A większość uczestników to geriatria. Tak robimy i właśnie tak lubimy. Szlag mnie trafia gdy muszę wstać, jeść i być tam gdzie przewodnik każe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1087 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, BellaS napisał: Zapytaj czy jest dla mnie dobry, czy o mnie dba, czy jest dostępny emocjonalnie. Kasa dzisiaj jest a jutro może nie być, liczy się człowiek Za miesiąc pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach