kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:16 Przeskoczyło na niezablokowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:16 1 minutę temu, Baba napisał: Widocznie tak. Co nie zmienia faktu, że namęczyłam się Dobra, dobra! Co z tym spa? Gdzie i kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:17 Trudno tu coś wyrzeźbić przez blokady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano piątek o 20:17 Przed chwilą, Miecz napisał: Dobra, dobra! Co z tym spa? Gdzie i kiedy? W dzakuzie u koralgola na posesji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:17 Przed chwilą, Miecz napisał: Dobra, dobra! Co z tym spa? Gdzie i kiedy? Kto płaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:18 (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Dobra, dobra! Co z tym spa? Gdzie i kiedy? Wszystkie spa zamknęli do odwołania. Tak pisali na pasku w TVN Edytowano piątek o 20:18 przez kobieta z Kurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:18 Przed chwilą, Baba napisał: Kto płaci? Prezes Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:18 Przed chwilą, Baba napisał: Kto płaci? Kafeteria urządzi zrzutkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano piątek o 20:19 Przed chwilą, Miecz napisał: Kafeteria urządzi zrzutkę. Na mnie nie liczcie. Ja mam dużo wydatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:20 1 minutę temu, Miecz napisał: Kafeteria urządzi zrzutkę. To se wypoczęliśmy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:21 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Na mnie nie liczcie. Ja mam dużo wydatków. Możesz wziąć chwilówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:22 Przed chwilą, Baba napisał: To se wypoczęliśmy.... I z kim my się zadajemy, Babo? No z kim? Szkoda naszych talentów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:24 2 minuty temu, Miecz napisał: Możesz wziąć chwilówkę Dla ciebie to i kredyt hipoteczny weźmie A mi każe go spłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:25 Przed chwilą, Baba napisał: Dla ciebie to i kredyt hipoteczny weźmie A mi każe go spłacać Ty to dopiero masz roszady myślowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano piątek o 20:25 Niedlugo sobie wskocze do dzakuzaj w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:26 1 minutę temu, Miecz napisał: Ty to dopiero masz roszady myślowe! Zobacz jak zamilkła. Już wniosek online składa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1097 Napisano piątek o 20:28 Przed chwilą, Baba napisał: Zobacz jak zamilkła. Już wniosek online składa Lubię szybkie i zdecydowane dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano piątek o 20:30 2 minuty temu, Miecz napisał: Lubię szybkie i zdecydowane dziewczyny. Szkoda. Ja długo podejmuję decyzję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 386 Napisano piątek o 20:57 2. początek? (nie wiem czy padła odp bo ostatnich stron nie widać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach