WyẅaloneJaja 22 Napisano sobota o 18:47 2 minuty temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: widze ze lubisz dialogi ze schizofrenikami Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano sobota o 18:54 6 minut temu, WyẅaloneJaja napisał: Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes Dopóki nikt przez ciebie nie cierpi. Jeśli zagrazasz bezpieczeństwu innych ludzi, to jest to juz ich sprawa co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano sobota o 18:55 Przed chwilą, miutine1 napisał: Dopóki nikt przez ciebie nie cierpi. Jeśli zagrazasz bezpieczeństwu innych ludzi, to jest to juz ich sprawa co robisz. Idz do psychiatry i skoncz te chore projekcje. Internet nie jest narzędziem dla ludzi dręczonych przez paranoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano sobota o 18:58 Nie mam paranoi ale mam dowody i w każdej chwili mogę je przedstawić. I przestań mnie obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano sobota o 19:00 2 dni temu napisałaś wątek pt. Damydż is dan i oznajmiłaś w nim, że wysłałaś olej na schody. Mam kopię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano sobota o 19:01 Zachowujesz się jak sucha która chyba w koncu syn postanowil doprowadzić na leczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine1 1 Napisano sobota o 19:06 A kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 40 Napisano sobota o 20:01 (edytowany) 1 godzinę temu, WyẅaloneJaja napisał: Lubie też gdy kocioł garnkowi przygania a nie widzi beli we własnej dupje. Co ja lubię to nie wasz biznes widzisz podwojnie czy tak dobrze sie z nimi dogadujesz bo tez slyszysz glosy? jestem tu sam Edytowano sobota o 20:01 przez obwozny sprzedawca klapkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano sobota o 20:03 1 minutę temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: widzisz podwojnie czy tak dobrze sie z nimi dogadujesz bo tez slyszysz glosy? jestem tu sam Daruj sobie. W zasadzie jesteś bardzo monotematyczny i nudny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 19 Napisano sobota o 20:20 3 godziny temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Chociaż pewnie i tak lepiej mieszkać tam niż w jakiejś gorszej dzielnicy Paryża lub przedmieściach z chatkami jak z Afryki. Płastuga też mieszka w jakiejś dziurze się okazało, bo chlapa wyśpiewał nieświadomie że mieszkają na zadupiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoffamBabkeBożą 9 Napisano sobota o 20:40 Na nerwica to ja byłem nudny i monotematyczny Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 16 Napisano sobota o 22:29 Biedna żenewiew znów cała doba na forum i pisanie o kajzerkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano sobota o 22:50 20 minut temu, psi wacek z Ostravy napisał: Biedna żenewiew znów cała doba na forum i pisanie o kajzerkach Jak widać ty też tu jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 61 Napisano 22 godziny temu 9 minut temu, HHefner napisał: Nie przejmuje się, te przegrywy nie mają świadomość, że działki na takich "zadupiach" kosztują pół miliona złotych. Plus, minus. Niech będzie, że mamy oborę. Natomiast już widzę dlaczego Genowefa Carbonara tak ochoczo zaprzyjaźnila się na początku z Madzią. Po prostu wykorzystywała ją, żeby dać ujście swojej wrednej naturze. Wiadomo, ze jedyną sympatię ona czuje do alkoholu. To jej największy przyjaciel Po czym Magda wzięła ich wspólnego bejsbola i zaczęła lać nim Gienka po głowie ile się da. Komedia A domy pod miastem to akurat trend popularny od lat. Wczoraj byłam u znajomych, 2 tygodnie temu wprowadzili się do uroczego domku w Józefowie. Fantastyczna sprawa, jedyny minus to dojazdy do Centrum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 45 Napisano 21 godzin temu 11 minut temu, Śliwka is Blocked napisał: Po czym Magda wzięła ich wspólnego bejsbola i zaczęła lać nim Gienka po głowie ile się da. Komedia A domy pod miastem to akurat trend popularny od lat. Wczoraj byłam u znajomych, 2 tygodnie temu wprowadzili się do uroczego domku w Józefowie. Fantastyczna sprawa, jedyny minus to dojazdy do Centrum. To jest najlepsze, ze teraz same zaczęły się dobijać tą samą bronią, którą wcześniej razem walczyly. Ogólnie ja pamiętam Genowefe jak kiedys dala temat, że facet odszedł i ona z zalu pije do lustra.Teraz juz mam pelny obraz jej alkoholizmu. U mnie uciążliwe są dojazdy do firmy, dlatego zdarza się, ze nocuję w Gdańsku, żeby zaoszczędzić na czasie. To rzeczywiście ten minus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Miyagi 2 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, HHefner napisał: Nie wiem co siedzi w twojej glowie, ale jestem tolerancyjny. Jednak nie mam czasu na ciebie pluc. Poproś dziś kogos innego Co tam Andrzej, było co ćpane w weekend? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 121 Napisano 14 godzin temu 7 godzin temu, HHefner napisał: To jest najlepsze, ze teraz same zaczęły się dobijać tą samą bronią, którą wcześniej razem walczyly. Ogólnie ja pamiętam Genowefe jak kiedys dala temat, że facet odszedł i ona z zalu pije do lustra.Teraz juz mam pelny obraz jej alkoholizmu. U mnie uciążliwe są dojazdy do firmy, dlatego zdarza się, ze nocuję w Gdańsku, żeby zaoszczędzić na czasie. To rzeczywiście ten minus. Skoro otwarcie o tym piszesz, że masz mieszkanie w Gdańsku to ile teraz trzeba dać za mieszkanie przy Motławie? Słyszałam, że kwoty są naprawdę zaporowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nyght gyrl 27 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Płaska pisała, że jeździ rowerem i konno. Zaraz się okaże, że gapa ma stadninę koni i jest ranczerem Edytowano 13 godzin temu przez nyght gyrl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 121 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, WyẅaloneJaja napisał: Sprawdz w necie smieciok Wez sie idz z kims innym ponawalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Wez sie idz z kims innym ponawalaj Śmieciok idz do dzakuza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 121 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, WyẅaloneJaja napisał: Śmieciok idz do dzakuza Jestes meczaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẅaloneJaja 22 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Jestes meczaca. Dla ciebie zawsze dzakuzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 20 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, nyght gyrl napisał: Płaska pisała, że jeździ rowerem i konno. Zaraz się okaże, że gapa ma stadninę koni i jest ranczerem Czego ta mała szczekaczka nie wymyśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, krejzi ejżyn gerl napisał: Czego ta mała szczekaczka nie wymyśli dobra, daj jej spokój, w ciąży jest, hormony szaleją, pamięć szwankuje. Lepiej jej i dzidziusiowi zrobi głaskanie po brzusiu zamiast naparzania z "menelami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 4 Napisano 13 godzin temu 29 minut temu, nyght gyrl napisał: Płaska pisała, że jeździ rowerem i konno. Zaraz się okaże, że gapa ma stadninę koni i jest ranczerem Klaudiusz też jeździł konno i pisał że mieszka niedaleko stadniny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 12 godzin temu "Wybrałeś ignorowanie zawartości dodanej przez... karzeł" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowsze przygody króliczka 1 Napisano 12 godzin temu Tak że oszczędź sobie cytowanie, lilipucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 4 Napisano 12 godzin temu 17 minut temu, sranann napisał: ciekawe czy kiedyś próbowała się pobawić kuutasem kuca Nikt normalny nie zastanawia się nad takimi rzeczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
opa opa 0 Napisano 12 godzin temu to jednak srunisko jest tym podszywem klaudii, a nie knur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktus 4 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, sranann napisał: wiadomo że upośledzony na ssri który sobie kompletnie zlikwidował libido nie myśli xD Kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach