Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, sralom izrael napisał:

brzmisz jak stara raszpla siedząca w zadymionym barze nad szklanką berbeluchy i pierrdoląca że chłopy złe xD

Ciebie nie traktuje jak człowieka tak jakby

Przed chwilą, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Spokojnie, raczej jesteśmy zabezpieczeni. Poza tym ja nie weszłam goła i wesoła w małżeństwo. Mam też możliwości pracy.

Z każdym rokiem bedzie ci coraz trudniej wrócić do pracy

6 minut temu, WywåloneJaja napisał:

Chyba jesteś przewrażliwiona skoro zwykle pierdy u 60 latków bierzesz za przemoc w związku. W ogóle dystansu chyba nie macie 

Ty masz trochę obniżone standardy w tej materii. Pamietam jak sie spieralysmy o ‚takiego pięknego syna urodzilam’. Ja sie czułam po tym zdołowana mimo ze to trwa z 30 min, ty ze normalna rodzina i lewacy sie czepiają. Nie, ten dokument nie jest normalny.

podobnie te zachowania które opisuje Ewka , nie wiem czy nazwałabym to aż przemocą, ale sa to zachowania z pewnością toksyczne. to odsuwanie talerza tez mnie poruszyło. Tak sie nie zachowuje człowiek który szanuje i kocha i naprawdę staz nie ma tu znaczenia ani wiek.

3 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Baba zdaje się tego właśnie nie rozumieć. 

Tak samo jak ty w stosunku do Baby. Macie remis własnych definicji szczęścia.

Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał:

Eve, życzę Ci jak najlepiej, ale tych 100 procent to serio nie używaj. Nie takie ideały po paru latach się zmieniały. Nie warto rzucać takich piaskownicowych deklaracji bo może być tak, może być srak.

Rozumiem. Generalnie ja sobie pozwoliłam postawić granice w tej chwili. I będę je stawiać przed osobami, które udają dobre intencje.

Przed chwilą, sralom izrael napisał:

bo żaden nie chce cię ruuchać xD 

Rùchanie to zajęcie dla plebsu więc zwał se konia

• Haha 1

Przed chwilą, dustyrose2 napisał:

Ty masz trochę obniżone standardy w tej materii. Pamietam jak sie spieralysmy o ‚takiego pięknego syna urodzilam’. Ja sie czułam po tym zdołowana mimo ze to trwa z 30 min, ty ze normalna rodzina i lewacy sie czepiają. Nie, ten dokument nie jest normalny.

podobnie te zachowania które opisuje Ewka , nie wiem czy nazwałabym to aż przemocą, ale sa to zachowania z pewnością toksyczne. to odsuwanie talerza tez mnie poruszyło. Tak sie nie zachowuje człowiek który szanuje i kocha i naprawdę staz nie ma tu znaczenia ani wiek.

💙

3 minuty temu, Baba napisał:

40 zł? 

Dam 20 i klatkę na królika.

2 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał:

Spokojnie, raczej jesteśmy zabezpieczeni. Poza tym ja nie weszłam goła i wesoła w małżeństwo. Mam też możliwości pracy.

Ja jestem spokojna bo to nie moja sprawa. Enylej nie jestem tak naiwna jak wy. Piejecie nad tymi chłopami jak by was palec boży dotknął. Mnie smieszy

6 minut temu, WywåloneJaja napisał:

Jak tu się baby sråja tymi swoimi januszami to ludzkie pojęcie przechodzi. A qweta to już szczególnie. To takie żałosne xD

I dlatego ja tu dobrego słowa i swoim nie mówię 🤣 

2 minuty temu, dustyrose2 napisał:

Haha nie sądzę. Ludzie mogą sobie w parze sråc na głowę jeśli obojgu to pasuje a to czy taki obrazek pary ci się nie mieści w kadr idealny to twój problem. 

6 minut temu, BellaS napisał:

Mówilam ci, wez se tego Malowanego, nie odbiore ci go 😜

a ja mam cos do powiedzenia? heloł

Czy ten brodaty mikro oblech dalej sie tu fafluni? W realu wystarczyłoby isc na drugi koniec autobusu a tu niestety on jest wszędzie. On mi sie kojarzy z takim ni to cpunem ni to bezdomnym przy którym obawiam sie ze zaraz albo poprosi o 2 zł a jak mu nie dasz to pogrozi strzykawka z HIV-em albo zdejmie gacie i zacznie walic konia. 

Edytowano przez dustyrose2

4 minuty temu, Śliwka is Blocked napisał:

Eve, życzę Ci jak najlepiej, ale tych 100 procent to serio nie używaj. Nie takie ideały po paru latach się zmieniały. Nie warto rzucać takich piaskownicowych deklaracji bo może być tak, może być srak.

Też bym na swojego postawiła 100. Ująć mu tych procentów może tylko niezawiniona choroba psychiczna.

• Like 1

1 minutę temu, sralom izrael napisał:

siedzi taka wieczorna niemrawa, nagle na chwilę się pobudza i zaczyna pierrdolić, a chłopy to złe są, złe xD kiedyś jak panną byłam to się oglądali a teraz nie chcą nawet nogi podnieść xD 

No dokładnie. Nikt mnie nie chce rùchac i nie wiem jak mam żyć z tym. Może aseksualizm i sucha pochwa jak u qwery? Co sądzisz?

1 minutę temu, ilu_z_ja napisał:

a ja mam cos do powiedzenia? heloł

Ty pilnuj golfa. 

Edytowano przez kobieta z Kurą

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Też bym na swojego postawiła 100. Ująć mu tych procentów może tylko niezawiniona choroba psychiczna.

XD 

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Tak samo jak ty w stosunku do Baby. Macie remis własnych definicji szczęścia.

Ale czy ja wyrywam się regularnie z tymi radami, ocenami? Nie, milczę najczęściej. Pomimo, że czytałam tu z jej strony już różne rzeczy. Np. opinie, że jak małżeństwo mówi do siebie czułe określenia, to jesr to fałszywe. Tak, była kiedyś taka dyskusja. Tak że nie czuję się tu stroną "winną". Tak samo jak.w kwestii wychowywania dzieci po rozwodzie. 

1 minutę temu, dustyrose2 napisał:

Czy ten brodaty mikro oblech dalej sie tu fafluni? W realu wystarczyłoby isc na drugi koniec autobusu a tu niestety on jest wszędzie. On mi sie kojarzy z takim ni to cpunem ni to bezdomnym przy którym obawiam sie ze zaraz albo poprosi o 2 zł a jak mu nie dasz to pogrozi strzykawka z HIV-em albo zdejmie gacie i zacznie walic konia. 

to ty krejzi ?

3 minuty temu, Koŕalgor napisał:

Dam 20 i klatkę na królika.

Wiesz gdzie sobie możesz wsadzić klatkę?!😜

3 minuty temu, WywåloneJaja napisał:

Ja jestem spokojna bo to nie moja sprawa. Enylej nie jestem tak naiwna jak wy. Piejecie nad tymi chłopami jak by was palec boży dotknął. Mnie smieszy

Jak cię też dotknie, to przestaniesz się dziwić.

1 minutę temu, Baba napisał:

cos tam czasem mozesz powiedziec, np jaka rybe zlowil, tylko nie stawiaj mu tutaj  pomnikow i nie mow, ze jest jak adonis, tylko ze z wasem

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Jak sie kocha i sie układa to to hurraoptymistyczne podejscie jest normalne, inaczej to kalkulacja. Wiadomo ze jak coś sie rypnie to po ptokach sie jest mądrym ale jak sie w czyms trwa to nie widze niz złego w tym, ze sie za coś ręczy. Inaczej po co być.

• Thanks 1

3 minuty temu, Baba napisał:

A mogłabyś w ogóle? Czy nie chce ci się być na celowniku zawistników?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się