kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, nyght gyrl napisał: To kara za grzechy, w sumie powinni zbanować wszystkich na amen. Czytać was to katorga xD Współczuję Ci głęboko, że musisz tego doświadczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BellaS napisał: pa jaki kapuś yebaniutka chce cie tylko tutaj wypromowac, zaufaj mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: a czemu ma wgniesc? ona jest jakas ociezala, bo zawieszenie mam do wymiany i zeby lipy nie bylo. Bo ma twarde pośladki. Jak zawieszenie szwankuje to ja bym raczej sugerowała oparcie o drzewo jakieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Do ciebie należy decyzja co z tym zrobisz. Biegać za tobą nie będę. Ja też za tobą biegać nie będę. Zamierzam normalnie rozmawiać jak do tej pory. Nie sądzę byś kiedykolwiek "zasłużyła" na wulgarność z mojej strony. Jak mi się coś nie podoba, to po prostu tego nie kiszę w sobie, wobec ulubieńców też. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Bo ma twarde pośladki. Jak zawieszenie szwankuje to ja bym raczej sugerowała oparcie o drzewo jakieś. twarde? ja lubie miekkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Współczuję Ci głęboko, że musisz tego doświadczać. Trzeba toto zapytać ile zarabia i czy ktoś go kocha. Bo to ponoć mocno wpływa na upodobania do kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Bo ma twarde pośladki. Jak zawieszenie szwankuje to ja bym raczej sugerowała oparcie o drzewo jakieś. No nie wiem, w plecy kora mnie może pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: twarde? ja lubie miekkie Mógłbyś zejść do piwnicy? Słoika nie mogę odkręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: I wtedy też piszesz do ulubieńca: ty qrwo? Z piorunami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu A mnie to guwno obchodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Jak mi się coś nie podoba, to po prostu tego nie kiszę w sobie, wobec ulubieńców też. Brawo! Mam to samo. Dlatego grzecznie zadałam pytanie naszemu koledze i oberwałam za to. Nie od niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Mógłbyś zejść do piwnicy? Słoika nie mogę odkręcić zmora z tym odkrecaniem, zawsze sie boje, ze mi w nadgarskach cos sie pozrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Trzeba toto zapytać ile zarabia i czy ktoś go kocha. Bo to ponoć mocno wpływa na upodobania do kafeterii. A po co pytać? Tu są tylko dwie grupy: bardzo zamożni i bezrobotni na utrzymaniu mopsu. A kochamy ją/ jego wszyscy. Edytowano 4 godziny temu przez kobieta z Kurą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywåloneJaja napisał: A mnie to guwno obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Z piorunami Nie widziałam takich tekstów, ale tu dużo kasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Mam się rozerwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: twarde? ja lubie miekkie Poezyj ją o drzewo, mrówki ją zaatakują i cała zmięknie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa_ 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Brawo! Mam to samo. Dlatego grzecznie zadałam pytanie naszemu koledze i oberwałam za to. Nie od niego. Nie zadałaś po prostu pytania. Oblekłaś to w szeroką ocenę, nie po raz pierwszy. Ale rozumiem, że mnie też wolno Tobie zadawać w podobny sposób pytania? Gdy na przykład znowu napiszesz coś dla mnie wprost szokującego o Twoim małżeństwie? Obiecuję, że w formie będę kulturalna wtedy, jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WywåloneJaja napisał: Mam się rozerwac chcialem z toba pokopac pilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Brawo! Mam to samo. Dlatego grzecznie zadałam pytanie naszemu koledze i oberwałam za to. Nie od niego. Bo on ma ludzi od bicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Brawo! Mam to samo. Dlatego grzecznie zadałam pytanie naszemu koledze i oberwałam za to. Nie od niego. Myślę, że nie obrywa się za zadanie pytania, ale często za powtarzanie tego samego pytania mimo uzyskania odpowiedzi. Powiedzmy, że o telefonach jeszcze nie było, ale coś w tym klimacie już musiało się pojawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: chcialem z toba pokopac pilka Ja nie chlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 628 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WiłaCzerwcowa_ napisał: Nie zadałaś po prostu pytania. Oblekłaś to w szeroką ocenę, nie po raz pierwszy. Ale rozumiem, że mnie też wolno Tobie zadawać w podobny sposób pytania? Gdy na przykład znowu napiszesz coś dla mnie wprost szokującego o Twoim małżeństwie? Obiecuję, że w formie będę kulturalna wtedy, jak Ty. Pytaj śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywåloneJaja napisał: Ja nie chlop ok pokopie sobie w sciane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: zmora z tym odkrecaniem, zawsze sie boje, ze mi w nadgarskach cos sie pozrywa Nie schodź do piwnicy. Ciemno tam i pełno pająków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: A potem co pytać? Tu są tylko dwie grupy: bardzo zamożni i bezrobotni na utrzymaniu mopsu. Czy nacina się żyletkami gdy ma awarię Wi-Fi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 124 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, kobieta z Kurą napisał: Nie widziałam takich tekstów, ale tu dużo kasują. To jest kultowy tekst już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywåloneJaja 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: ok pokopie sobie w sciane Drinka byś zrobił kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, BellaS napisał: No nie wiem, w plecy kora mnie może pić Malowany na kocyk na tylnej kanapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 30 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WywåloneJaja napisał: Drinka byś zrobił kawe Nie może odgrywać rąk od kierownicy golfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach