Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon44

Odpaliłem tekkena 3 w 16:9

Polecane posty

Graliśmy w podstawówce z kolegami w Tekkena 3 całe weekendy.

Odblokowałem w niej wszystkie postaci - każda miała swoją dedykowaną cut-scenkę na końcu.

Najbardziej lubiłem Pandę - było w tym coś absurdalnego, że wielcy wojownicy - mistrzowie sztuk walk, dostają lanie od niedźwiadka. 😉

3 godziny temu, eRCe napisał:

Graliśmy w podstawówce z kolegami w Tekkena 3 całe weekendy.

Odblokowałem w niej wszystkie postaci - każda miała swoją dedykowaną cut-scenkę na końcu.

Najbardziej lubiłem Pandę - było w tym coś absurdalnego, że wielcy wojownicy - mistrzowie sztuk walk, dostają lanie od niedźwiadka. 😉

W tym filmie jest 4:3 rozciagniete ja mam pierwszy raz wersje z fixem obrazu 16:9 lol

3 godziny temu, eRCe napisał:

Graliśmy

A wczoraj grałem w gt7 ps4s 32" i to jest żenada co zobaczyłem, gt3 było lepsze

4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

W tym filmie jest 4:3 rozciagniete ja mam pierwszy raz wersje z fixem obrazu 16:9 lol

Wszystko ma plusy i minusy. Fix pozwala zachować odpowiednie sylwetki i proporcje, ale widać "dziury" w renderowanych scenach, bo developerzy musieli na każdym kroku oszczędzać pamięć konsoli. 

Ja w duckstation włączam po prostu tryb CRT scanlines, zakrzywienie obrazu - efekt kineskopu, oraz oryginalne proporcje 4:3. 

Edytowano przez eRCe

Gdy zobaczyłem dema GT3, oraz TTT, tuż przed zbliżającą sie premierą PS2 w UE, pomyślałem, że już prawie szczyt realizmu gry osiągnęły xD

Edytowano przez eRCe

4 minuty temu, eRCe napisał:

Gdy zobaczyłem dema GT3, oraz TTT, tuż przed zbliżającą sie premierą PS2 w UE, pomyślałem, że już prawie szczyt realizmu gry osiągnęły xD

A potem w 2001 roku zadebiutował Xbox i rozwalił system... To co było graficznie imponujące w PS2, nagle zbladło przy mocy Xboxa. 

6 minut temu, eRCe napisał:

Bo wtedy dostali tyle mocy że próbowali gry zrobić realistyczne i te z okolic premiery nadal fajnie wyglądajom wspooczesny gt7 to jest pełno huda 

19 minut temu, VenusHorizon44 napisał:

Bo wtedy dostali tyle mocy że próbowali gry zrobić realistyczne i te z okolic premiery nadal fajnie wyglądajom wspooczesny gt7 to jest pełno huda 

Gran Turismo 4 w zasadzie nadal wygląda dobrze. 

Obczaj kiedyś Railsport Challenge 2 na oryginalnego Xboxa... Rozwalał system graficznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować