Miecz 1135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Jak sie juz oferujesz to wycyckam Cie na cos drozszego A potem ją Ciebie. Będzie sprawiedliwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, beziks napisał: No nie wiem. W to to chyba nikt nie uwierzy. Sprawia wrażenie mało gramotnego, więc wszystko może się zdarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 2 godziny temu Gdzie kobieta od płastugi? Obiecanki cacanki i koniec. Szkoda, że muszę Was opuścić. Uważajcie na ości, czasami potrafi stanąć w gardle. Uważajcie z kim piszecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Miecz napisał: Błąd! Teraz każdy będzie myślał o każdym. Ale nie mogę używać nicków. No nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Sprawia wrażenie mało gramotnego, więc wszystko może się zdarzyć. Ale ja jestem uważna na drugiego człowieka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 161 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: A potem ją Ciebie. Będzie sprawiedliwie? A to jakim cudem ma byc sprawiedliwe skoro Ty bezinteresownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, beziks napisał: Ale nie mogę używać nicków. No nie mogę. Szkoda, że nie jestem inteligentnym gościem. Z alkoholem nie mam problemu. Odkręcić flaszkę, wypić zawartość, zakręcić flaszkę i do utylizacji. Proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 188 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Koŕalgor napisał: Kim jesteś z zawodu, ze walisz takimi około księgowymi sprawami? z zawodu jestem dyrektorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: A to jakim cudem ma byc sprawiedliwe skoro Ty bezinteresownie. Z natury jestem bezinteresowny, ale korzyściami nie pogardzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 161 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: z zawodu jestem dyrektorem to prawie jak Piotr, tym że on jest szefem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 188 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, BellaS napisał: jestem trendsetterką wszędzie ci zboczeńcy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: z zawodu jestem dyrektorem A ja alkoholikiem. Udowodniono, że bardziej wspieram budżet państwa. Dlatego liczę na ulgi wszelkiej maści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztet podlaski 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: A to jakim cudem ma byc sprawiedliwe skoro Ty bezinteresownie. Teraz takie czasy, że nawet żona nie daje po przyjacielsku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 188 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Może to komornik? komornik podobno zostawia ubranie, a ja nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: wszędzie ci zboczeńcy... Qwerty to napisała? Serio? trendsetterka? Nie wytrzeźwiała po wczorajszym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: komornik podobno zostawia ubranie, a ja nigdy Oglądałeś film "Komornik" z Andrzejem Chyrą? Warto obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 188 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Koŕalgor napisał: Komornik nie zna zartow ksiegowych, a juz na pewno nie rozumie księgowe to są najlepsze kochanki jak się nie zgadza to się nie zgadza ale jak już się zgadza to w każdej pozycji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 161 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: księgowe to są najlepsze kochanki jak się nie zgadza to się nie zgadza ale jak już się zgadza to w każdej pozycji Masz tego wiecej, bo musze kogos rozsmieszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Miecz napisał: Szkoda, że nie jestem inteligentnym gościem. Z alkoholem nie mam problemu. Odkręcić flaszkę, wypić zawartość, zakręcić flaszkę i do utylizacji. Proste? Powtarzam - co wydaje się proste, jest rudne. Czasem to tak zakręcą, że się trzeba nasiłować a i to nie zawsze pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, pasztet podlaski napisał: Teraz takie czasy, że nawet żona nie daje po przyjacielsku O żonach nie piszemy! Błagam! Błagam! Błagam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 188 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Masz tego wiecej, bo musze kogos rozsmieszyc a ten ktoś ma zbilansowane poczucie humoru? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 3 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, pasztet podlaski napisał: To ja, z nieznanych przyczyn nie mogłam się dziś zalogować na żadną pokrakę Ty i blokada konta? Ciężko w to uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, beziks napisał: Powtarzam - co wydaje się proste, jest rudne. Czasem to tak zakręcą, że się trzeba nasiłować a i to nie zawsze pomaga. Zawsze noszę przy sobie scyzoryk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 229 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: z zawodu jestem dyrektorem To znaczy, że nadajesz się na męża. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: a ten ktoś ma zbilansowane poczucie humoru? No dobra, wiemy jakie są księgowe. A jacy księgowi są? Słodko - kwaśni? Jak karmel z solą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 1 godzinę temu Pokrako! Jestem z Tobą! Dasz radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 161 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: To znaczy, że nadajesz się na męża. alert! słowo "mąż" też jest na cenzurowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 188 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: To znaczy, że nadajesz się na męża. teraz tylko modlić się o dobrą żonę bo znaleźć taką to cud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1135 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: No dobra, wiemy jakie są księgowe. A jacy księgowi są? Są smutni. Chyba temat ryby umarł śmiercią naturalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 323 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zawsze noszę przy sobie scyzoryk. Ja szczotkę do włosów. Ale się chyba nie nada do odkręcania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach