Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

4 minuty temu, beziks napisał:

Przeczytałam całe. 

Za bardzo jej forum wjechało. Aż przykro.

2 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Mieczu, niestety "łanie" z ero (nie wszystkie były chore, niektóre to były piękne, młode i bystre kobiet, przed którymi robiłeś za pajaca) swego czasu pokazały mi sporo interesujących rzeczy 😁 Podobało mi się np., jak w powodzi bajerowanych myliły ci się maile i do tej samej osoby słałeś dwie wersje swojego żywota, a jeden bardziej mitomański od drugiego 😎

A Ty na ero robiłaś za centrum dowodzenia? Tego nie wiedziałem. Nie oszukujemy się, tam miałaś taką samą opinię jak masz tutaj. Na swoje słowa masz jakieś dowody, prawda?

Przed chwilą, Tweed Lush napisał:

Za bardzo jej forum wjechało. Aż przykro.

E tam. To zabawa jest. 

Przed chwilą, Miecz napisał:

A Ty na ero robiłaś za centrum dowodzenia? Tego nie wiedziałem. Nie oszukujemy się, tam miałaś taką samą opinię jak masz tutaj. Na swoje słowa masz jakieś dowody, prawda?

Znajomi z priva jej pisali. 

Tak tylko zwracam uwagę. 

17 minut temu, Miecz napisał:

A to podobno ja w Twoich oczach jestem histerykiem. Faktycznie, zachowujesz się jak prawdziwy macho.

Daj spokój, tam słoma z butów wychodzi na kilometr, nie ma co strzępić ryja, nie zrozumie, uj może wielki ale gorzej z rozumkiem

Mieczu, ty wiesz, ja wiem... 😉 Screenów z tego, co widziałam i z tego, co mi opisano nie mam. Jedno wiem na pewno - te kobiety NIE kłamały 🙂 

2 minuty temu, beziks napisał:

E tam. To zabawa jest. 

Akurat takie sytuacje są bliskie mojemu forumowe mu sercu. Lubię to.

9 minut temu, pasztet podlaski napisał:

Nie o takie serduszkowanie chodzi, tylko takie co na forach ciążowych pisze staraczki zamiast seks 😉

Wiem, słońce. Nawet dałam przykład jak to się wykorzystuje w apkach.

Przed chwilą, BellaS napisał:

Daj spokój, tam słoma z butów wychodzi na kilometr, nie ma co strzępić ryja, nie zrozumie, uj może wielki ale gorzej z rozumkiem

Jakoś tak oklapłaś, pazuryna 😉 Zostawię cię w kółeczku utyskujących na kulturę, jutro nowy dzień, nowe twoje złośliwości, a pazur dalej obgryziony, pochwa sucha, a luby to zakolak 😎

1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Zresztą też wiele działo się na publiku. 

Czekałem na ten moment. Przejście z priva na publik. Dzisiaj też dużo się tutaj dzieje. Jesteś w centrum uwagi a Twoje akcje lecą w dół.

5 minut temu, beziks napisał:

E tam. To zabawa jest. 

Niestety chyba nie. Dla nas tak.

Akurat takie sytuacje są bliskie mojemu forumowe mu sercu. Lubię to.

Lubię dowiadywać się kolejny raz o tym samym. A informacje z drugiej ręki są najlepsze.  

Przed chwilą, pan P. wielkim modem jest napisał:

Jakoś tak oklapłaś, pazuryna 😉 Zostawię cię w kółeczku utyskujących na kulturę, jutro nowy dzień, nowe twoje złośliwości, a pazur dalej obgryziony, pochwa sucha, a luby to zakolak 😎

ty o moim narzeczonym nie wiesz nic, a twojego niepełnosprytnego gapcia-chlapcia z którego beke ma całe forum znaja tu szyscy. Szach-mat

1 minutę temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Dodam w Twoim imieniu: a ja wejdę cała w bieli na forum i znowu się zacznie. Zapraszamy i czekamy.

5 minut temu, Miecz napisał:

Mieczu, ty przy takich błachych sprawach jak to ile masz lat mijasz się z prawdą. Masz stałą relację do wieku łani czy różnie sobie dodajesz/odejmujesz?

6 minut temu, pan P. wielkim modem jest napisał:

Mieczu, ty wiesz, ja wiem... 😉 Screenów z tego, co widziałam i z tego, co mi opisano nie mam. Jedno wiem na pewno - te kobiety NIE kłamały 🙂 

Kobiety nigdy nie kłamią. Ja to wiem, Ty to wiesz, ale ogólnie marny efekt osiągnęłaś.

2 minuty temu, BellaS napisał:

ty o moim narzeczonym nie wiesz nic, a twojego niepełnosprytnego gapcia-chlapcia z którego beke ma całe forum znaja tu szyscy. Szach-mat

Nadejdzie jednak dzień zapłaty... 😄

4 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Niestety chyba nie. Dla nas tak.

Ja myślę, że dla drugiej strony też. 

1 minutę temu, beziks napisał:

Nadejdzie jednak dzień zapłaty... 😄

którego mamy rozliczenie miesiąca ? 😜

2 minuty temu, BellaS napisał:

Ejże, no bez przesady, wiem całkiem sporo - że chciałabyś najchętniej kopulować z kołem jego wozu na swoim bieda podjeździe, to mi mówi samo za siebie 😎 Plus ogólnie chodzisz niezdrowo nagrzana. Co do męża nie będę się powtarzać, rozkładałabyś nogi w formę szpagatu, ale niestety - za dużo botoksu i brzydkie stopy 😁

Przed chwilą, BellaS napisał:

którego mamy rozliczenie miesiąca ? 😜

Ja 25. To chyba dziś. 

Dobrze się składa - piątek, początek weekendu. 

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

Mieczu, ty przy takich błachych sprawach jak to ile masz lat mijasz się z prawdą. Masz stałą relację do wieku łani czy różnie sobie dodajesz/odejmujesz?

Zależy od dnia, pogody i pory roku. 

Zawsze mi się wydawało, że decydujące znaczenie ma to jak i o czym piszesz. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że każdemu z nas przybywa lat. Czasami też przybywa głupoty, ale to nie jest tematem tych rozważań.

5 minut temu, BellaS napisał:

rozwalilo mnie jak Giena sobie bezmyslnie raz napisala o tym ze Gapa nieswiadomie cos wychlapal, wpadl w szał i byla kolejna porcja bluzgow, juz nie pamietam czy od niego czy od Ewki xD

Edytowano przez szmul
  • Haha 1

Ja pierdziu. Teksty tu już lecą niezłe. 😄 

2 minuty temu, szmul napisał:

rozwalilo mnie jak Giena sobie bezmyslnie raz napisala o tym ze Gapa nieswiadomie cos wychlapal, wpadl w szał i byla kolejna porcja bluzgow, juz nie pamietam czy od niego czy od Ewki xD

dzisiaj i na trzeźwo mu sie ulało... no chyba że już pite było 😉

2 minuty temu, beziks napisał:

Kolegów lub koleżanek nikomu nie wybieram. Jak ktoś się za kogoś wstydzi to już jego sprawa a nie moja.

6 minut temu, Miecz napisał:

Kobiety nigdy nie kłamią. Ja to wiem, Ty to wiesz, ale ogólnie marny efekt osiągnęłaś.

Ma męża.

3 minuty temu, beziks napisał:

majestat doskonałości został tknięty, bójmy sie boga, krwawa zemsta nadchodzi 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się