Tweed Lush 24 Napisano 13 godzin temu Co tu robić po 5 godzinnej drzemce? Meh.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 5 godzin temu Zabiera ludzi i twarze by nas nauczyć, że śmierć chodzi z życiem w parze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Tweed Lush napisał: Co tu robić po 5 godzinnej drzemce? Meh.. Jak to co, to co zawsze. Upij się i nażryj, a potem znowu pójdziesz spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał: Jak to co, to co zawsze. Upij się i nażryj, a potem znowu pójdziesz spać Zaraz zrobię sobie caprese. Możesz przestać być wulgarną, brzemiennej nie przystoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Zaraz zrobię sobie caprese. Możesz przestać być wulgarną, brzemiennej nie przystoi. A popijesz dwusetką czy Żubrem? I zaraz, znowu nie poszłaś do pracy?... A tak, byłoby wygodniejsze dla ciebie, żebym się przejęła tym, co mi przystoi. Niestety nie ma tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, pan P. wielkim modem jest napisał: A popijesz dwusetką czy Żubrem? I zaraz, znowu nie poszłaś do pracy?... A tak, byłoby wygodniejsze dla ciebie, żebym się przejęła tym, co mi przystoi. Niestety nie ma tak łatwo O co ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Tweed Lush napisał: O co ci chodzi? Normalna kontynuacja (zaczętych niegdyś przez ciebie) luźnych rozważań w obszarze "dehumanizacji", mam wrażenie, że potrzebujesz nadal nieco edukacji w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 212 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał: Normalna kontynuacja (zaczętych niegdyś przez ciebie) luźnych rozważań w obszarze "dehumanizacji", mam wrażenie, że potrzebujesz nadal nieco edukacji w temacie Zastanawiam się z czego ona żyje i pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Zastanawiam się z czego ona żyje i pije. Z rodziców. Bliki od dziadów i chwilówki pewnie wjadą dopiero, gdy będzie na tyle źle finansowo, że zacznie ukrywać długi przed rodzicami. W dalszej kolejności rodzice i tak się dowiedzą i nastąpi kolejna (jakaś) interwencja. Według mnie takim kołem będzie się już toczyć całe jej życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Zastanawiam się z czego ona żyje i pije. A ja zastanawiam się czy dożyję końca tej waszej farsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, pan P. wielkim modem jest napisał: Normalna kontynuacja (zaczętych niegdyś przez ciebie) luźnych rozważań w obszarze "dehumanizacji", mam wrażenie, że potrzebujesz nadal nieco edukacji w temacie Fantastycznie. Może czasem warto odpuścić? Nie przypominam sobie, byśmy miały ostatnio jakiś „konflikt”, raczej ty chodzisz i podgryzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Zastanawiam się z czego ona żyje i pije. Z blików starszych Panów. Tany tany carbonara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 212 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A ja zastanawiam się czy dożyję końca tej waszej farsy. Nie wiem Mieczu, nie chcesz podać wieku więc trudno oszacować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Fantastycznie. Może czasem warto odpuścić? Nie przypominam sobie, byśmy miały ostatnio jakiś „konflikt”, raczej ty chodzisz i podgryzasz. Nie będziesz "chodzić i podgryzać" mojego męża niezaczepiana, ty ciągle masz umysł zamroczony stałym chlańskiem, że nie rozumiesz podstaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 212 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A ja zastanawiam się czy dożyję końca tej waszej farsy. Nie wiem Mieczu, nie chcesz podać swojego wieku więc trudno oszacować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu Dlaczego tak bardzo interesuje was życie innych? Do czego zmierzacie? Co chcecie tym udowodnić? Jesteście lepsze? Ja tego nie neguję, ale pozwalam innym żyć tak jak lubią. Może i wasze życie jest bardzo ciekawe, ale nie po drodze mi z nim. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Fantastycznie. Może czasem warto odpuścić? Nie przypominam sobie, byśmy miały ostatnio jakiś „konflikt”, raczej ty chodzisz i podgryzasz. Coś ci rura zmiękła prostytutko Czyli tak jak pisałam =Chlejesz, zajadasz makarony i nie pracujesz. To teraz wszystko zaczyna się układać w logiczną całość, dlaczego jesteś gruba i nie masz kondycji, by ściąć kwiaty na ogrodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A ja zastanawiam się czy dożyję końca tej waszej farsy. Czasami pewne rzeczy wypalają się ot tak, bez żadnej przyczyny. Zauważyłeś korki na trasach szybkiego ruchu? Czasami są bo są i nagle ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 212 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Dlaczego tak bardzo interesuje was życie innych? Do czego zmierzacie? Co chcecie tym udowodnić? Jesteście lepsze? Ja tego nie neguję, ale pozwalam innym żyć tak jak lubią. Może i wasze życie jest bardzo ciekawe, ale nie po drodze mi z nim. I nigdy ci nikogo nie żal, że się stacza, nasz ty filozofie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Nie wiem Mieczu, nie chcesz podać wieku więc trudno oszacować. Zakładam optymistycznie, że jeszcze z dziesięć lat pociągnę. Pod respiratorem, ale pociągnę. Niedawno Kusza stwierdziła, że jestem głupi dalej się tylutaj udzielając. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, Tweed Lush napisał: Co tu robić po 5 godzinnej drzemce? Meh.. Jak można tyle spać po południu? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan P. wielkim modem jest 13 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tweed Lush napisał: Może czasem warto odpuścić? Przypominam, że została podjęta taka próba po twoich skargach na "dehumanizację". Jak widać, np. z Madzią to się udało, nie zaczepiamy się przykrymi uwagami, jest normalnie. Podobnie z Koralgor. Ty nie potrafisz inaczej, uważasz, że twoim przywilejem jest tykanie innych, a kiedy tknie się ciebie pytasz, o co drugiej stronie chodzi. Jak zwykle mam zagwozdkę, czy to ciągłe palenie głupa, czy po prostu nie trybisz z powodu używek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zakładam optymistycznie, że jeszcze z dziesięć lat pociągnę. Pod respiratorem, ale pociągnę. Niedawno Kusza stwierdziła, że jestem głupi dalej się tylutaj udzielając. Ale Ty nie wierzysz kobietom. A czasem warto zaryzykować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 24 Napisano 3 godziny temu Żenujące. Cieszmy się pięknym dniem, zamiast się obrzucać błotem. 🤎 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: I nigdy ci nikogo nie żal, że się stacza, nasz ty filozofie? Lepiej żeby się staczał niż żył w swojej doskonałej bańce. Siedzisz na ilu forach? Gdzie coś się dzieje? Na tym czy innych? Gdzie masz szansę poczuć się lepiej? Tutaj czy tam? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, beziks napisał: Ale Ty nie wierzysz kobietom. A czasem warto zaryzykować. Dlatego dalej tutaj piszę, mimo negatywnej opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Żenujące. Cieszmy się pięknym dniem, zamiast się obrzucać błotem. 🤎 Przecież to ty ciągle zaczepiasz innych. Czemu wyklikałaś tamten temat? To było twoje zadanie domowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1133 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Żenujące. Cieszmy się pięknym dniem, zamiast się obrzucać błotem. 🤎 Wiesz co? Może pierwsza przestaniesz reagować na zaczepki? To trudne, ale wykonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 306 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Dlatego dalej tutaj piszę, mimo negatywnej opinii. I dobrze. To forum wiele by straciło po Twoim zniknięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GośćSalowa 14 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Tweed Lush napisał: Żenujące. Cieszmy się pięknym dniem, zamiast się obrzucać błotem. 🤎 Masz kolejnego klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach