Еlciаа 1047 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, manekin napisał: Dobry czas. Właśnie nie dobry, była kolejka z 15 osób i każdy po zapiekankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, szmul napisał: a ty pewnie chcesz sie poczuc lepiej czyims kosztem ze jestes jakis empatyczny i bronisz slabszych po tym jak przetyrales iskre i wywaliles wasza korespondencje oh ah Przesadza i o tym mówię, a że wy wolicie siedzieć cicho i lizać mu jaja, to już wasza sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: jak je stac to co w tym zlego hm Tam drogie ceny nie były za 100g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: Ty żyjesz w jakimś matrixie Ja nie jestem z gatunku homo sapiens tylko udaje sapiens żeby wtopić się w tłum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Właśnie nie dobry, była kolejka z 15 osób i każdy po zapiekankę Warszawa, noc z piątku na sobotę, co mogło pójść nie tak hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Przesadza i o tym mówię, a że wy wolicie siedzieć cicho i lizać mu jaja, to już wasza sprawa. etam nie wydaje mi sie ze odstaje od patologii w bialych rekawiczkach tylko jest bardziej emocjonalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, manekin napisał: Ty żyjesz w jakimś matrixie Co od tępego whatevy teksty kopiujesz? Stary a głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 3 godziny temu nawet nie w bialych rekawiczkach tylko tak samo nawijaja jakies oblesnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Surówki jak już Sałatka a surówka w markecie to co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 3 godziny temu a ze chlop i nie posuwa jakiejs rozwory to ma wszystko wytrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No właśnie nie mogę oni nie chcom żebym był mlnerem tylko żebym się męczył w pracy Każda kasa, jak nie kombinujesz, inwestujesz kiedyś się kończy. Michał Wiśniewski przewalił 20 milionów złotych, więc wszystko się może zdarzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Niektórzy myślą że są doskonali Kurde oczy mnie bolą a jak sobie przypominam lewego to mi sie śmiać chce Mniej oczekujmy od sapiens i wtedy nie będzie rozczarowania nimi. Jak już idę na spoczynek a Ty lataj i kolorowych Matyldo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, laserdance napisał: Sałatka a surówka w markecie to co innego. Naprawdę? A tutka i prostytutka to coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Mniej oczekujmy od sapiens i wtedy nie będzie rozczarowania nimi. Jak już idę na spoczynek a Ty lataj i kolorowych Matyldo Tylko nie zablokuj tematu i zrób sobie nowy nick na wszelki wypadek, wielbicielu starszych panów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jukońskie tango w Paryżu 1 Napisano 3 godziny temu mało kto wie, ale lewą rękę urwał mi granat na ukrainie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Naprawdę? A tutka i prostytutka to coś innego? Sałatka jest z majonezem i czasem kawałkami mięsa a surówka nie. Serio nie rozróżniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Mniej oczekujmy od sapiens i wtedy nie będzie rozczarowania nimi. Jak już idę na spoczynek a Ty lataj i kolorowych Matyldo Nie mam siły latać i też idę spać. Oczekiwałam że trafi w piłkę nic więcej Dobranoc Hubercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Każda kasa, jak nie kombinujesz, inwestujesz kiedyś się kończy. Michał Wiśniewski przewalił 20 milionów złotych, więc wszystko się może zdarzyć Trzeba wydawać tylko odsetki od niej ale to trzeba przekroczyć pewien poziom zbliżony do ceny kawalerki na wynajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Co od tępego whatevy teksty kopiujesz? Stary a głupi. Ale ona nie jest autorką tego słowa i tutaj jest wiele słówek, które ludzie powtarzają, więc nie wiem w czym masz problem. Nie masz się o co zēsrac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu Jeszcze raz mnie obrazisz i kończymy dzień dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Trzeba wydawać tylko odsetki od niej ale to trzeba przekroczyć pewien poziom zbliżony do ceny kawalerki na wynajem Też wydaje i używam życia 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Jeszcze raz mnie obrazisz i kończymy dzień dziecka Osraj się hovno możesz mi zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu Nie bój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, laserdance napisał: Sałatka jest z majonezem i czasem kawałkami mięsa a surówka nie. Serio nie rozróżniasz? Nie masz zielonego pojęcia czym jest surówka i sałatka. Więc daruj siebie wieczne czepianie się mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, manekin napisał: Warszawa, noc z piątku na sobotę, co mogło pójść nie tak hmm Pierwszy raz taką kolejkę widziałam na tym orlenie akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Pierwszy raz taką kolejkę widziałam na tym orlenie akurat Następnym razem pójdziesz szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, laserdance napisał: Sałatka jest z majonezem i czasem kawałkami mięsa a surówka nie. Serio nie rozróżniasz? Fakt. Sklepowe pieczarki rosną przecież w lesie Taki jesteś mądry. Bez urazy, ale żal mi ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Nie masz zielonego pojęcia czym jest surówka i sałatka. Więc daruj siebie wieczne czepianie się mnie Mimo że nie spodziewałem się wiele to jednak i tak zaskakujesz 'genjuszem' . Weź sobie polataj na golasa w lesie z pravikiem, to was łączy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 393 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 20 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Tam drogie ceny nie były za 100g To prawda, że chcesz mieć psa? Też o tym ostatnio myślałam, ale ostatecznie odkładam... wiosną będę miała jakiegoś szczeniaka (nie rasowego). Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: To prawda, że chcesz mieć psa? Nie bo trzeba by z nim wychodzić 3x dziennie prędzej chomika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach