Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: A ty jasnowidz ci kosmici nie są źli bo i ciekawi nawet ale to zależy jaki temat odcinka Może nie widać po mnie, ale drogą dedukcji dużo widzę i swoje sobie myślę Czasami za bardzo odlatują, ale nikt nie jest doskonały nawet oni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: A może tylko tutaj pokazuje swoją prawdziwą twarz? a ty pewnie chcesz sie poczuc lepiej czyims kosztem ze jestes jakis empatyczny i bronisz slabszych po tym jak przetyrales iskre i wywaliles wasza korespondencje oh ah 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: teraz to bym wolala se pograc w kolko i krzyzyk a to chyba nie o mnie bo stara gupia salowa tez glupia tylko starsza hihi Ja remejki gromadze ps1 na ps4s sypialni jusz z tuzin mam huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: No chyba mi tylko 1kg został ziemniaków z 5 No to jedz i jak ci sie skończą kupisz znów ziemniaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ryż sobie kupiłem Mogę Ci kupić worek ziemniaków. Tylko dajesz do chlodnego ciemnego miejsca, bo nie lubią światła, ciepła i będą rosnąć 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: No to jedz i jak ci sie skończą kupisz znów ziemniaki? Ryż kupiłem później kupie np 400g kaszy później innej kaszy a potem np kopytka znowu ziemniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Pisałaś o tym. Masz mgłę mózgową? Niemożliwe architekcie Rozmawiam z tatą i nigdy nie byłam pokłócona i coś kręcisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu Będę sobie rotowac tak jak sałatki 150g codziennie mam innom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Rozmawiam z tatą i nigdy nie byłam pokłócona i coś kręcisz. Chcesz screena? Pisałaś, że nie gadasz z ojcem. Skończ kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No to jedz i jak ci sie skończą kupisz znów ziemniaki? A co ty taka ciekawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, manekin napisał: Chciałem przed chwilą pisać, czy ty już wróciłaś Wróciłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, manekin napisał: Przeginasz pałę. Są pewne granice Na polu walki litość to zbrоdnia to są oczywistości dla mnie . Edytowano 6 godzin temu przez Zawsze przychodzi noс Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Będę sobie rotowac tak jak sałatki 150g codziennie mam innom huh Co to za sałatki? Śledziowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Będę sobie rotowac tak jak sałatki 150g codziennie mam innom huh meksykanska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Mogę Ci kupić worek ziemniaków. Tylko dajesz do chlodnego ciemnego miejsca, bo nie lubią światła, ciepła i będą rosnąć 🩷 Naprawdę uważasz że ktoś kto wydał 44tys + 16tys z allegro + 5tys ciotka wydała potrzebuje pomocy o wartości 4zł? Ja mieszkanie mogę sprzedać od nowego roku bez podatku i przydało by mi się przenocować gdzieś 3lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wróciłam Dobry czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Może nie widać po mnie, ale drogą dedukcji dużo widzę i swoje sobie myślę Czasami za bardzo odlatują, ale nikt nie jest doskonały nawet oni Niektórzy myślą że są doskonali Kurde oczy mnie bolą a jak sobie przypominam lewego to mi sie śmiać chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, szmul napisał: meksykanska Co tam jest oprócz różowej fasoli ? Papryka i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: meksykanska No właśnie zauważyłem że samice nawet kupujom gotowe na wage do kubeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Na polu walki litość to zbrоdnia to są oczywistości dla mnie . Ty żyjesz w jakimś matrixie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Chcesz screena? Pisałaś, że nie gadasz z ojcem. Skończ kłamać Nie gadam o moich związkach a to przecież co innego. Mam dobry kontakt z ojcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Co to za sałatki? Śledziowe? Warzywne do obiadów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Naprawdę uważasz że ktoś kto wydał 44tys + 16tys z allegro + 5tys ciotka wydała potrzebuje pomocy o wartości 4zł? Ja mieszkanie mogę sprzedać od nowego roku bez podatku i przydało by mi się przenocować gdzieś 3lata Myślę, że potrzebujesz pomocy U siostry możesz przenocować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 5 godzin temu W ogóle by mi się nie opłacało zrobić jak w jednej była kukurydza sama kukurydzy puszka ze 4zł a cała sałatka 150g gotowa 1,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Warzywne do obiadów Surówki jak już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No właśnie zauważyłem że samice nawet kupujom gotowe na wage do kubeczka jak je stac to co w tym zlego hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ryż kupiłem później kupie np 400g kaszy później innej kaszy a potem np kopytka znowu ziemniaki Ziemniaki są najlepsze a to wszystko inne te dodatki już gorsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, laserdance napisał: Co tam jest oprócz różowej fasoli ? Papryka i Tuńczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: No właśnie zauważyłem że samice nawet kupujom gotowe na wage do kubeczka Ja robię. Więc nie wszystkie samice kupują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Myślę, że potrzebujesz pomocy U siostry możesz przenocować No właśnie nie mogę oni nie chcom żebym był mlnerem tylko żebym się męczył w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach