oddech diabła 11 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Edytowano 4 godziny temu przez oddech diabła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 3 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 11 Napisano 3 godziny temu Słuchało się na studiach kazika, ale wyrosło z menela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, oddech diabła napisał: Słuchało się na studiach kazika, ale wyrosło z menela. To co puściłeś to jakieś dziadostwo, nie to co Kazik Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 11 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Onaaaa napisał: To co puściłeś to jakieś dziadostwo, nie to co Kazik Kazik to skończony pijaczyna, który nawet na koncercie nie potrafi przestać chlać wódy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, oddech diabła napisał: Kazik to skończony pijaczyna, który nawet na koncercie nie potrafi przestać chlać wódy. Pił ale podobno już nie pije a poza tym to nieważne bo ważne że spoko ma teksty i dobrze spiewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 11 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Onaaaa napisał: Pił ale podobno już nie pije a poza tym to nieważne bo ważne że spoko ma teksty i dobrze spiewa. Daj spokój, kazik to menel. Kropka. 26 minut temu, kiroshi napisał: O, toszir, byczy się pod ciebie podszywał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 2 godziny temu A jest jakiś artysta który nie spożywa nie tylko alko no właśnie i Kazik to już ikona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A jest jakiś artysta który nie spożywa nie tylko alko no właśnie i Kazik to już ikona. Maniek dużo pije i ten z lady punk ale są napewno tacy co nie piją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Maniek dużo pije i ten z lady punk ale są napewno tacy co nie piją. Muszą się czymś wspomagać żeby tworzyć coś co nie jest jednosezonowym hitem to oczywiste i tak wybrali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Muszą się czymś wspomagać żeby tworzyć coś co nie jest jednosezonowym hitem to oczywiste i tak wybrali. Wypiją to widzą świat inaczej tak jak i pisarze i łatwiej się tworzy chyba ci co najwięcej pili i brali stworzyli najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Wypiją to widzą świat inaczej tak jak i pisarze i łatwiej się tworzy chyba ci co najwięcej pili i brali stworzyli najlepsze. No nikt mi nie powie że jakiś Mickiewicz pisał na sucho te wszystkie rzeczy o drugiej czy trzeciej nad ranem. Bo wspomagał się dobrym bimbrem i zielskiem. Psychodelie stworzyć której da się słuchać też trzeba osiągnąć inne stany świadomości . Frytki robię z rybą i kapusta kiszona żałuj że Cię nie ma przy mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 331 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: No nikt mi nie powie że jakiś Mickiewicz pisał na sucho te wszystkie rzeczy o drugiej czy trzeciej nad ranem. Bo wspomagał się dobrym bimbrem i zielskiem. Psychodelie stworzyć której da się słuchać też trzeba osiągnąć inne stany świadomości . Frytki robię z rybą i kapusta kiszona żałuj że Cię nie ma przy mnie Absynt raczej pił i palił opium. Wtedy to pobudzało wyobraźnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2598 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: No nikt mi nie powie że jakiś Mickiewicz pisał na sucho te wszystkie rzeczy o drugiej czy trzeciej nad ranem. Bo wspomagał się dobrym bimbrem i zielskiem. Psychodelie stworzyć której da się słuchać też trzeba osiągnąć inne stany świadomości . Frytki robię z rybą i kapusta kiszona żałuj że Cię nie ma przy mnie Zjadłabym i czekaj już jadę A potem pytaja dzieci w szkole co autor mial na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1062 Napisano 1 godzinę temu Mickiewicz poszedł w bimber kret zna recepturę do tego szaman z peru i napisze nam kulturę kapusta gastronomiczny stan skupienia kret po niej doznaje nagłego olśnienia pisarze pili brali tworzyli wielki sznyt więc kret po kapuście czeka aż mu wskoczy hit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, salix napisał: Mickiewicz poszedł w bimber kret zna recepturę do tego szaman z peru i napisze nam kulturę kapusta gastronomiczny stan skupienia kret po niej doznaje nagłego olśnienia pisarze pili brali tworzyli wielki sznyt więc kret po kapuście czeka aż mu wskoczy hit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 1 godzinę temu H 12 minut temu, Onaaaa napisał: Zjadłabym i czekaj już jadę A potem pytaja dzieci w szkole co autor mial na mysli Ja mówiłem że zależy co ćpał i uwagę dostałem, ale później nieznani sprawcy dosypali jej amfy do kawy i zgłupiała całkiem Tylko czapki dla mnie nie zapomnij i teraz trzeba już na zimę, bo wiesz jak lubię łapówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, beziks napisał: Absynt raczej pił i palił opium. Wtedy to pobudzało wyobraźnię Potrzebowali środków żeby odblokować pewne obszary w mózgu, bo tak na zawołanie nie ma żadnej weny wieme. A trzynastą księgę kto w końcu spłodził on czy ten drugi amator zielska zapomniałem jaki niczek miał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, salix napisał: Mickiewicz poszedł w bimber kret zna recepturę do tego szaman z peru i napisze nam kulturę kapusta gastronomiczny stan skupienia kret po niej doznaje nagłego olśnienia pisarze pili brali tworzyli wielki sznyt więc kret po kapuście czeka aż mu wskoczy hit. Słabo płaska bo już w gimbazie lepsze rymy pisałem i po co ci te studia były skoro ktoś musi cię finansować, bo nawet nie zarobisz na siebie. Postaraj się to może też odpowiem rymem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 331 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Potrzebowali środków żeby odblokować pewne obszary w mózgu, bo tak na zawołanie nie ma żadnej weny wieme. A trzynastą księgę kto w końcu spłodził on czy ten drugi amator zielska zapomniałem jaki niczek miał Nie znam się na Panu Tadeuszu. Film widziałam i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 331 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Słabo płaska bo już w gimbazie lepsze rymy pisałem i po co ci te studia były skoro ktoś musi cię finansować, bo nawet nie zarobisz na siebie. Postaraj się to może też odpowiem rymem To nie jest żona Doktora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 11 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Potrzebowali środków żeby odblokować pewne obszary w mózgu, bo tak na zawołanie nie ma żadnej weny wieme. A trzynastą księgę kto w końcu spłodził on czy ten drugi amator zielska zapomniałem jaki niczek miał co xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, beziks napisał: Nie znam się na Panu Tadeuszu. Film widziałam i tyle. Też się nie znam chociaż czytało się w szkole bo to było ciekawe 2 minuty temu, beziks napisał: To nie jest żona Doktora. No to matka chyba romans miała, albo ktoś specjalnie naśladuje płaską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 11 Napisano 1 godzinę temu Moje zimne, jukońskie serce, wie już dla kogo bić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1062 Napisano 55 minut temu (edytowany) Kret liczy białko jeż powiększa brzuch twaróg i kartofle idą u nich w ruch on chciał być poetą lecz pisze o żarciu makaron i kartofel ciągle w natarciu odurzony nabiałem odpływa w swój świat co się dzieje dookoła nie ogarnia od lat twaróg daje moc białko podkręca ambicję po kapuście kret już wchodzi na wyższą pozycję. Edytowano 51 minut temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 68 Napisano 32 minuty temu 21 minut temu, salix napisał: Kret liczy białko jeż powiększa brzuch twaróg i kartofle idą u nich w ruch on chciał być poetą lecz pisze o żarciu makaron i kartofel ciągle w natarciu odurzony nabiałem odpływa w swój świat co się dzieje dookoła nie ogarnia od lat twaróg daje moc białko podkręca ambicję po kapuście kret już wchodzi na wyższą pozycję. Owoce morza, wielki vibe i zero treści błysk na talerzu, a w głowie pusto jak w płaskiej piersi.🥱 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1062 Napisano 27 minut temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Owoce morza, wielki vibe i zero treści błysk na talerzu, a w głowie pusto jak w płaskiej piersi.🥱 Kret marzył o układach wpływach i szmalu jeż stała przy nim twardo gotowa do balu lecz zamiast wielkiej mafii i życia w luksusie kret z jeżem skończyli w miejskim autobusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach