BellaS 166 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, manekin napisał: W sumie to miałem. jak to miałem? dopiero co mi przejażdzke obiecałeś! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, beziks napisał: No to na forum sobie nie poczytasz z oczu za dużo. Zdarza mi się wyjść z piwnicy do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pokraka napisał: Tak, on może odwiedzać inne kobiety. W tym tylko myk, że one muszą go chcieć. Nie ma żadnych społecznych narzędzi by kobietę przymusić do wejścia w relacje z mężczyzna. A to są takie bardzo odizolowane spolecznosci? Oni mają internet? To ciekawe, że w świecie powszechnie patriarchalnym takie coś się wydarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, beziks napisał: Na mój profil zagląda Walkiria. Tak tylko piszę. Nie bój się nie jesteś wyjątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Lepiej w ogóle się nie przyznawać. Kto w tych czasach poleci na golfa?🥺 To kultowe auto, więc koneserki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaczpita 5 Napisano 6 godzin temu Tempe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: jak to miałem? dopiero co mi przejażdzke obiecałeś! Coś wymyśli. Nie denerwuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Nie bój się nie jesteś wyjątkiem. Dzięki. Znaczy chodzi sobie po profilach. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pokraka napisał: To kultowe auto, więc koneserki Amatorki odpalania na zapych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 166 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Lepiej w ogóle się nie przyznawać. Kto w tych czasach poleci na golfa?🥺 blacha to blacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kaczpita napisał: Tempe xD Sempre, sempre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pokraka napisał: Najgorzej jak ktoś ma takie tempe cielęce spojrzenie Tępe spojrzenie? Nie mam takich kumpli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Zdarza mi się wyjść z piwnicy do ludzi Odważnaś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: A to są takie bardzo odizolowane spolecznosci? Oni mają internet? To ciekawe, że w świecie powszechnie patriarchalnym takie coś się wydarza. Przez wiele pokoleń były teraz wiadomo już mniej. Jednak wywalczyli sobie poszanowanie swojej tradycji i nawet ich rząd chinski nie rusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, BellaS napisał: jak to miałem? dopiero co mi przejażdzke obiecałeś! To był pic na wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, manekin napisał: Nie bój się nie jesteś wyjątkiem. A o mnie znowu zapomnieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: blacha to blacha Jak kiedyś miałem dwójkę i chciałem o niego buta wytrzepać, to się dziura zrobiła tak zardzewiałe było. Pamiętam, że się nieźle uśmiałem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tępe spojrzenie? Nie mam takich kumpli Nie mówię, że kumpli tylko czasem patrzysz i widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: A o mnie znowu zapomnieli Ja mogę wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu Jak tutaj milusio i sympatycznie szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pokraka napisał: Nie mówię, że kumpli tylko czasem patrzysz i widzisz Miało być śmiesznie i odnosiło się do amatorów kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A o mnie znowu zapomnieli Nie było u Ciebie Walkirii? Ciekawe dlaczego? Coś się tu kroi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Ja mogę wejść Znowu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 166 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, manekin napisał: To był pic na wodę jak zwykle, obiecanki-cacanki, a ja już niedzielne lakierki wyglansowałam na tę okazję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 333 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: Jak kiedyś miałem dwójkę i chciałem o niego buta wytrzepać, to się dziura zrobiła tak zardzewiałe było. Pamiętam, że się nieźle uśmiałem Nie miałam golfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Znowu? Pffffffffff 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 670 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, beziks napisał: Nie było u Ciebie Walkirii? Ciekawe dlaczego? Coś się tu kroi. Nie widzą we mnie zagrożenia albo się boją wielkiego brata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 26 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Miało być śmiesznie i odnosiło się do amatorów kreski Amator kreski kojarzy mi się tylko z narkomanem 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 166 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, manekin napisał: Jak kiedyś miałem dwójkę i chciałem o niego buta wytrzepać, to się dziura zrobiła tak zardzewiałe było. Pamiętam, że się nieźle uśmiałem ja też różnymi autami jeździłam, od sasa do lasa, w mojej rodzinie ktoś miał warsztat samochodowy wiec jako małolata jeździć sie uczyłam m.in. na subaru impreza klienta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: jak zwykle, obiecanki-cacanki, a ja już niedzielne lakierki wyglansowałam na tę okazję No przykro mi, ale musisz się przemeczyć z doktorkiem ja do niedzieli golfa nie wyczaruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach