manekin 122 Napisano wczoraj o 16:56 Czemu mój telefon nie ma normalnego wejścia na słuchawki i muszę kompa odpalić,. jak chce muzyke na słuchawkach posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 16:56 Mój ma Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 16:56 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Takie jest ciało i pogódź się z tym że jest niehigieniczne Ale żeby ser? Fujka. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 16:58 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Mój ma Haha Jprdl, 100 lat za murzynami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 699 Napisano wczoraj o 16:58 2 minuty temu, manekin napisał: Poszła sobie Nie poszła. Szyję firany i czytam z doskoku jacy jesteście "zabawni". Hahahaha hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 16:58 1 minutę temu, manekin napisał: Czemu mój telefon nie ma normalnego wejścia na słuchawki i muszę kompa odpalić,. jak chce muzyke na słuchawkach posłuchać Bo jest nowoczesny i działa na blutufa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 699 Napisano wczoraj o 16:59 2 minuty temu, manekin napisał: Czemu mój telefon nie ma normalnego wejścia na słuchawki i muszę kompa odpalić,. jak chce muzyke na słuchawkach posłuchać Bo masz nowy model. Bardziej wypasiony. Aż dziwne, że bezprzewodowych słuchawek nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 16:59 Przed chwilą, manekin napisał: Jprdl, 100 lat za murzynami Co nie! Ha, ha, ha, ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:00 2 minuty temu, beziks napisał: Ale żeby ser? Fujka. 🥴 Są tacy co nawet z larwami zezro i nie narzekajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 17:01 Przed chwilą, Baba napisał: Bo masz nowy model. Bardziej wypasiony. Aż dziwne, że bezprzewodowych słuchawek nie masz. Dziwny jakiś jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:01 2 minuty temu, beziks napisał: Bo jest nowoczesny i działa na blutufa. Ale słuchawki do kompa w pełnym okablowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 17:02 (edytowany) 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Są tacy co nawet z larwami zezro i nie narzekajom I jeszcze za to płacą. Za ser. Gdzieś we Włoszech chyba taki robią. Żyją sobie w nim larwy jakieś pyszne. Edytowano wczoraj o 17:02 przez beziks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:02 2 minuty temu, Baba napisał: Bo masz nowy model. Bardziej wypasiony. Aż dziwne, że bezprzewodowych słuchawek nie masz. Bo ja jestem z epoki kabla i dobrze mi w niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano wczoraj o 17:03 1 minutę temu, beziks napisał: I jeszcze za to płacą. Za ser. Gdzieś we Włoszech chyba taki robią. Żyją sobie w nim larwy jakieś pyszne. Pod niektórymi grzybami też potrafią zyc larwy naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 17:04 1 minutę temu, manekin napisał: Ale słuchawki do kompa w pełnym okablowaniu Czemu po kablu a nie tak nie po kablu? Musisz przy kompie siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano wczoraj o 17:04 Do 100 zł coś kupie? Przypomniało mi się, że ja nie lubię takich wkładanych do uszu, tylko na całe uszy,.bo dobrze wygłuszają otoczenie i do takich przez komputer jestem przyzwyczajony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano wczoraj o 17:05 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Pod niektórymi grzybami też potrafią zyc larwy naprawde Widziałam w necie jak wyciągają różne larwy z człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foka szeroki otwur 0 Napisano wczoraj o 17:15 17 minut temu, beziks napisał: Ale żeby ser? Fujka. 🥴 Proza życia w TV nie pokazują ludzi jak srajom nie wiem czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foka szeroki otwur 0 Napisano wczoraj o 17:16 Brzydkich też nie chca pokazywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foka szeroki otwur 0 Napisano wczoraj o 17:18 Potem się wszyscy mają zachowywać tak jakby byli ładni i nie srrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach