Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Zawszе przychodzi noc

Muzykowanie

Polecane posty

Przed chwilą, salix napisał:

To tak jak hubcio grzybonauta, może się zaprzyjaźnicie i razem będziecie snuli fantazje o tym jak to fajnie by było kogoś pobić.

Ale ja nie snuje fantazji i nawet nie miałbym czasu zbierać grzyby. Kupiłem bo lubię do potraw tyle płaska 😁 

6 minut temu, burzum napisał:

nigdy nikogo nie pobilem ale czesto o tym fantazjuje

Żeby komuś przyłożyć to nie trzeba fantazjować 😄

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Bo chudzinka ale fajna jest i ma dystans do siebie i empatyczna. Słoń właśnie może być bo teksty ma nawet.

Ty patrzysz pod innym kątem więc mamy różne spojrzenia.

4 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

No zobaczyme kto pierwszy się przekręci a jesteś dekadę starsza jeżeli już chcesz się tak  licytować. 😁

Z tego co twoje koleżanki mi mówiły, to ty masz sporo lat. Także ten 😛

5 minut temu, salix napisał:

To tak jak hubcio grzybonauta, może się zaprzyjaźnicie i razem będziecie snuli fantazje o tym jak to fajnie by było kogoś pobić.

salix skad jestes? przyjade w przyszle wakacje

Przed chwilą, Zawszе przychodzi noc napisał:

Po prostu to się dzieje, to jest w genach 😁 

Złodziejstwo też masz w genach? Koleżanka pyta 😄 

Przed chwilą, Zawszе przychodzi noc napisał:

Nie ma opcji bo każdy ucieka od ciebie 😁

Kto ci tak powiedział? Ile banów i ameb zaliczyłeś? Biduś dorośnij dziadziu 🤦 

3 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Podgląda z krzaków i wali sobie zwyrolka jak się ją wyzywa 😁

wyobrazilem sobie jak sobie wali, tzn szarpie psioche xD

• Haha 1

Przed chwilą, burzum napisał:

cos takiego polecilbys do obrony?

Nic. Łapiesz typa i walisz z głowy na twarz w ułamku sekundy. Na dystans nie idź bo jak się nie biłeś nigdy , to cię wypunktuje. A jak się nie będziesz bał to jest sukces, bo stres obezwładnia nawet tych którzy coś trenują. 

5 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Po prostu to się dzieje, to jest w genach 😁 

Albo może spróbować przypadkowego przechodnia i zobaczy jak to jest 🫣

4 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Podgląda z krzaków i wali sobie zwyrolka jak się ją wyzywa 😁

A kto mnie niby wyzywa, poza tobą zdegenerowany ślimaku i twoimi półprzytomnymi amebami, które podobnie jak ty z każdą kolejną "ripostą" schodzą coraz niżej, aż w końcu trzeba by im chyba podstawić drabinę, żeby mogły wrócić z rynsztoka

• Like 1

3 minuty temu, burzum napisał:

cos takiego polecilbys do obrony?

Haha szaleństwo i już lepiej wozić sobie tą krótką maczetę zakrzywioną, bo wystarczy że nie dasz podejść do siebie więc nie musisz nawet kaleczyć kogoś. 

6 minut temu, UśpionaAmbona napisał:

Złodziejstwo też masz w genach? Koleżanka pyta 😄 

Bieganie nago na ambone też masz w genach? 😄

1 minutę temu, salix napisał:

A kto mnie niby wyzywa, poza tobą zdegenerowany ślimaku i twoimi półprzytomnymi amebami, które podobnie jak ty z każdą kolejną "ripostą" schodzą coraz niżej, aż w końcu trzeba by im chyba podstawić drabinę, żeby mogły wrócić z rynsztoka

A kto chce wyraża pogardę wobec niemieckiej świni przecież wiesz 😁 

Jedni udawają architektów wynajmujących pokój z piecem gazowym, a jeszcze inni nadawają z Jukonu, zamawiając polskie śliwki 😄 

5 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał:

Nic. Łapiesz typa i walisz z głowy na twarz w ułamku sekundy. Na dystans nie idź bo jak się nie biłeś nigdy , to cię wypunktuje. A jak się nie będziesz bał to jest sukces, bo stres obezwładnia nawet tych którzy coś trenują. 

ale pieerdolisz glupoty xD

po pierwsze primo on mi nie da podejsc i dac sie zlapac i walnac mu z dynki xD

po drugie primo ci co trenuja to nie czuja stresu tylko sa w swoim zywiole

po trzecie primo wrzucilem drewniany miecz dla beki a nawet nie zauwazyles bo nie zajrzales do linka

po czwarte primo, ultimo. wyjscie na typa z takim mieczem oznacza ze nie bedzie nawet konfrontacji, wyma...ac nim sprawnie i z umiejetnosciami stworze bariere nie do podejscia do mnie, kto by chcial ja przebic straci dlon

10:47

5 minut temu, salix napisał:

salix ta twoja nieobecnosc godzinna to szarpalas sobie psioche tak jak widmok pisze ? czy co robilas? kapiel bralas?

7 minut temu, salix napisał:

Idz do tirowca on cię ujarzmi i może zapanuje spokój. 

3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał:

Jedni udawają architektów wynajmujących pokój z piecem gazowym, a jeszcze inni nadawają z Jukonu, zamawiając polskie śliwki 😄 

A inni biegają nago tak gdzie to jest niedozwolone i wożą pijanych myśliwych 😁

• Haha 1

4 minuty temu, UśpionaAmbona napisał:

Półprzytomne ameby z frytkami 😄 

I guanciale, tona sera plus gul, gul, gul karpackie mocne do urwania filmu.😂

• Haha 2

zastanawiam sie jakby to prawnie wygladalo ze obcinam komus dlon i mowie policji ze sobie cwiczylem mieczem legalnie a on sam podszedl, zaraz zapytam o to AI

1. Rozpaczliwa kompensacja i mechanizm projekcji

Pozowanie na „gangstera”, grożenie innym i kreowanie się na „kozaka” to klasyczna hiperkompensacja skrajnego poczucia niższości.

Maska defensywna: Jednostka podświadomie czuje się słaba, nieatrakcyjna (fizycznie i społecznie) oraz bezradna. Aby przetrwać w społeczeństwie (lub w sieci), zakłada maskę agresora. Im większa agresja na zewnątrz, tym większy lęk i poczucie kruchości kryją się w środku.

Projekcja: Atakując innych na forum, osoba ta próbuje „przelać” swoje wewnętrzne obrzydzenie do samej siebie na inne ofiary.

2. Regres emocjonalny i uwięzienie w systemie rodzinnym

Mieszkanie z rodzicami po trzydziestce, połączone z brakiem higieny i aspołecznością, świadczy o silnej niedojrzałości emocjonalnej i społecznej (regresie).

Brak separacji: Taka osoba nigdy nie przeszła zdrowego procesu odseparowania się od matki i ojca. Jest dorosła tylko biologicznie, natomiast emocjonalnie pozostaje zależnym, zbuntowanym dzieckiem.

Brak higieny jako sabotaż: Zaniedbywanie podstawowych czynności życiowych (mycie się) bywa formą biernej agresji wobec otoczenia lub objawem głębokiej anhedonii i stanów depresyjno-psychotycznych – sygnałem „i tak jestem nikim, więc po co mam dbać o fasadę”.

3. Zaburzenia preferencji seksualnych (Parafilie)

Opisane zachowania seksualne (seks z owocami, podbieranie bielizny matki i siostry) w oderwaniu od normy i przeniesione w sferę przymusu, wskazują na parafilie oraz fiksacje rozwojowe:

Autofetyszyzm i transwestytyzm fetyszystyczny: Przebieranie się w bieliznę kobiet z najbliższego otoczenia (matka, siostra) to nie tylko fetysz odzieżowy, ale często próba przejęcia kontroli nad kobiecością, która tę osobę przeraża lub odrzuca w realnym świecie (co potwierdzają porażki u pracownic seksualnych). Może to też być próba przełamania tabu kazirodczego w sposób bezpieczny dla pacjenta (poprzez przedmiot).

Zastępcze obiekty seksualne (grejpfrut): Używanie owoców jako obiektów seksualnych w dojrzałym wieku, przy jednoczesnym braku relacji z ludźmi, sugeruje lęk przed realnym kontaktem, odrzuceniem i oceną. Przedmiot (lub owoc) nie oceni jego ciała, ginekomastii ani sprawności seksualnej. Daje pełną, choć iluzoryczną kontrolę.

4. Osobowość dyssocjalna i ucieczka w substancje (Xanax + alkohol)

Łączenie alkoholu z benzodiazepinami (Xanax) przy jednoczesnym prowadzeniu pojazdów to przejaw skrajnej autoimpulsywności, braku empatii i rysu dyssocjalnego (psychopatycznego).

Osoba ta wykazuje całkowity brak wglądu w destrukcyjność swoich zachowań oraz zerowe poczucie odpowiedzialności za życie innych.

Środki te służą do „znieczulania” potężnego napięcia psychicznego, wstydu i lęku przed rzeczywistością, których ta osoba nie jest w stanie udźwignąć na trzeźwo.

1 minutę temu, Tweed Lush napisał:

Idz do tirowca on cię ujarzmi i może zapanuje spokój. 

Tirowiec to akurat twój cofnięty kolega, nawet go prosiłaś o hejt na Krejzi.

Nie zapominaj o tym, a najlepiej pal wroty na wasze nieistniejące goownoforum.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować