Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaa

Dieta 1000 kalorii - przeniosłam sie ze zdrowia i urody

Polecane posty

Gość Stefa
Czesc, to znowu ja. Nastapiło u mnie właśnie to zjawisko - "jutro - dziś".W rezultacie przejście na dokładną 1000 kalorii jeszcze mi się nie udało, ale zmniejszyłam racje, więc może jakoś wreszcie dojdę do tego o co mi chodzi. Najgorzej, że jak sobie pomyślę, że przechodzę na dietę, to natychmiast robię się tak głodna, ze aż mnie mdli. Chyba sama przed sobą muszę to ukrywać! Czytałam tą przemądrzałą! Niech się wypcha tartą bułką! Grubciaaa, pomyśl z satysfakcją, że po zrzuceniu takiej ilości kilogramów na pewno ma wspaniałe, a jakie jędrne ciało!!! Po prostu cudo. Mam kumpelkę, która schudła znacznie mniej, około 25 kilogramów, oczywiście ćwicząc do diety, a skórę ma rozciągniętą i całą w rozstępach! Ta mądralina też na pewno wygląda tak cudnie! Pozdrawiam, jestem głodna, a już wypiłam 1,5 l Żywca!, Ile jeszcze wypiję, zanim usnę?

Gość bambasia
no ladnie !!:O czyzbym zostala sama na placu boju? dziewczyny no chyba mi tego nie zrobicie???? 😠 bo sie zaraz poplacze 😭 Grubciuuu gdzie jestes? co tam dzis przyniosl ci dzionek? pozdrowionka

Gość tez taka bylam
Szkoda na was słów Mięczaki.

Gość tez taka bylam

Gość tez taka bylam

Gość Maaajka
hej dziewczyny!! dawno mnie tu nie było.... brrr ale kijowe wakacje ta pogoda mnie poprostu dobija nawet pooplać się nie można dziś: *paróweczka drobiowa z 2 kanapkami i ketchupem *2 śliwy *kiwi * ryż z jogurtem * i trochę paluszek brr uwielbiam paluszki he też taka byłam__> wez się pałuj i najlepiej nie odzywaj jak nie masz do nas słów po co tu piszesz???jara cie takie coś?? dziś zrobiłam sobie peeling kawowy mam mięciutkie caiło mmmm ale strasznie się zaniepokoiłam otóż zauwyazlam ze zrobily mi się paskune roztępy na udach RATUNKU!!! poprstu jestem zalamana mozna się ich jakoś pozbyc?podobno tlyko laserem ale moze mozna je jakos wybielic ???pliss blagam o pomoc pozatym to cio z Grubcią?? pozdrawaim was dziewcyzny i nie załamujcie sie trwajcie w diecie i nie przejmujcie się taka osoba jak "tez taka byłam" bo ona poprstu jest żałosna w tym co robi pappa

Gość Grubciaaa
jestem dziewczyny moje kochane i sie trzymam :-) "tez taka byłam" jest rzeczywiscie kiepska, ale grunt to nie zwracac uwagi :-) to jej 105 kilo na pewno nie wzielo sie z sufitu za to witam serdecznie nowe dziewczyny :-) trzymam za Was kciuki :-)

Gość Grubciaaa
Stefa ! masz racje, tak sie tu lansuje tamta flądra a z ciałem na pewno ma problemy :-) Bambasiu, nie zostajesz sama :-) jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maajka a ja juz drugi dzien pod rzad robie sobie pilling kawowy, jest superowy i innym dziewczynom tez polecam :-) Maaajka a co dodajesz do tej kawki ? bo ja oliwke dla dzieci Siakas! Mimka ! dajcie głos :-) jak Wam idzie ? Funia, dalas rade u babci na imieninach ? :-)

Gość Grubciaaa
Stefa ! masz racje, tak sie tu lansuje tamta flądra a z ciałem na pewno ma problemy :-) Bambasiu, nie zostajesz sama :-) jestesmy z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maajka a ja juz drugi dzien pod rzad robie sobie pilling kawowy, jest superowy i innym dziewczynom tez polecam :-) Maaajka a co dodajesz do tej kawki ? bo ja oliwke dla dzieci Siakas! Mimka ! dajcie głos :-) jak Wam idzie ? Funia, dalas rade u babci na imieninach ? :-)

Gość mimka
czesc Dziewuszki Kochane! wiecie,troche jestem zla na siebie,wytrzymalam jakies trzy dni i na na wieczor tego ostatniego tak sie obzarlam, ze az nie moglam na siebie patrzec...no i tak jak zaczelam pochlaniac wielkie ilosci,tak pochlaniam...nie wiem sama, jak sie na nowo zabrac do diety,caly czas mi sie wydaje, ze jak zaczne, to za chwilke skonczy sie to tak samo...fajnie, ze chociaz Wy dajecie sobie rade! a, powiedzcie mi prosze, o ch chodzi z tym pellingiem z kawy? bo ja o tym nie slyszalam, a tez bym chetnie sobie troszke zywot umilila! pozdrawiam Was serdecznie buzka:)

Gość Grubciaaa
hahaha coś Wam opowiem: przed chwilką dzwoniła do mojego kierownika bardzo znana w naszym miescie prawniczka, poszłam do chłopakow z naszego działu z przenosnym telefonem w reku i pytam: nie wiecie gdzie jest Kierownik, jeden sie odezwal: chyba poszedł do prezesa, a drugi krzyknal: nieprawda bo poszedł e e !! myslalam ze prawniczka padnie przy słuchawce... ale mialam kupe smiechu.... az mnie brzuch boli!!! Mimka, nie łam sie, my tez mamy wzloty i upadki :-) ja doszlam do wniosku ze trzeba odpowiednio dawkowac sobie te 1000 kalorii zeby wieczorkiem nie rzucac sie na zarcie :-) a co do peelengu kawowego to robi sie go tak: zalewasz 2-3 łyzki kawy wrzatkiem, a potem odlewasz czesc wodnista i do fusów dolewasz np oliwki potem trzesz ta mazia ciałko i spłukujesz :-) rewelacja ja czuje sie po tym jak nowo narodzona !!!

Gość Grubciaaa
hahaha coś Wam opowiem: przed chwilką dzwoniła do mojego kierownika bardzo znana w naszym miescie prawniczka, poszłam do chłopakow z naszego działu z przenosnym telefonem w reku i pytam: nie wiecie gdzie jest Kierownik, jeden sie odezwal: chyba poszedł do prezesa, a drugi krzyknal: nieprawda bo poszedł e e !! myslalam ze prawniczka padnie przy słuchawce... ale mialam kupe smiechu.... az mnie brzuch boli!!! Mimka, nie łam sie, my tez mamy wzloty i upadki :-) ja doszlam do wniosku ze trzeba odpowiednio dawkowac sobie te 1000 kalorii zeby wieczorkiem nie rzucac sie na zarcie :-) a co do peelengu kawowego to robi sie go tak: zalewasz 2-3 łyzki kawy wrzatkiem, a potem odlewasz czesc wodnista i do fusów dolewasz np oliwki potem trzesz ta mazia ciałko i spłukujesz :-) rewelacja ja czuje sie po tym jak nowo narodzona !!!

Gość Grubciaaa

Gość tez taka bylam
co do mojego ciałka to powiem jedno, najpierw to tłuściochy się odchudźcie a później trzeba też i nad tym popracować . A Wy myślicie że wszystko samo się zrobi... trzeba było myśleć o tym pożerając kolejne czekoladki... a tak wogóle to zegnam was. nie mam już ochoty sie tu udzielać

Gość Grubciaaa
i bardzo dobrze bo nikt Cie tu nie chce :-) żegnaj............................................................

Gość mimka
dzieki, Grubciaaa, za slowa otuchy i 'przepis' na peeling! na pewno go wyprubuje i to jeszcze dzisiaj! a powiedz mi,prosze, bo pisalas tam wczesniej o odpowiednim rozkladaniu tych 1000kcal, jak Ty to robisz? jesz jakis jeden wiekszy posilek, czy same male, czy jak? i w ogole jak dlugo jestes na tej diecie?aha i czy poczatki byly trudne, czy to tylko ja sie tak obzeram? sorki za tyle pytan...:) pozdrawiam serdecznie:) fajnie, ze jestescie :)

Gość bambasia
mimka to moze ja ci odpowiem... :) z tego co ja wiem to posilki rozkladaja sie mniej wiecej tak: sniadnie - 250 II sniadanie - 100do 150 obiad - +- 400 podwieczorek - 100 kolacja - 150 oczywiscie mozna zonglowac kaloriami i zmieniac wielkosci poszczegolne na poczatku troche trudno ala jak sie przyzwyczaisz to leci z gorki ja zaczelam od 1200 i malej ksiazeczki"kalorie w lyzce i na talerzu" a teraz samo idzie z gorki (bo to juz drugi raz) :) pozdrowionka ;) 👄

Gość bambasia
mimka to moze ja ci odpowiem... :) z tego co ja wiem to posilki rozkladaja sie mniej wiecej tak: sniadnie - 250 II sniadanie - 100do 150 obiad - +- 400 podwieczorek - 100 kolacja - 150 oczywiscie mozna zonglowac kaloriami i zmieniac wielkosci poszczegolne na poczatku troche trudno ala jak sie przyzwyczaisz to leci z gorki ja zaczelam od 1200 i malej ksiazeczki"kalorie w lyzce i na talerzu" a teraz samo idzie z gorki (bo to juz drugi raz) :) pozdrowionka ;) 👄

CZEŚĆ dziewczyny! Moge się do was przyłączyć? Narazie zbieram motywację, ale jakoś nie mogę jej znaleźć:(:( Może wasze towarzystwo mnie zmobilizuje.... W grupie zawsze raźniej..

Gość Maaajka
Hej moje kochane odchudzaczki:):) ja jestem kurde dziś very happy:) tak z ciekawości przymierzyłam sobie spodnie z przed 2 lat a tu patrze bez problemu w nie weszłam i jezcze na dodatek byly luźne!!popstu tak mnie to zmotywowalo ze az mi się jeść nie chcialo eheheh i poszlam sobie na zakupy i kupilam sobie butki i spodnie!!:):) Grubcia ja dokładam balsamu z AVONU tego takiego niebieskiego ujędriającego ale podbno dobrze jest dokladnie cynamonu podbno rogrzewa się cialo i szybciej spala tkanke tłuszczowa ale to jeszcze muszę sprawdzic i Ci napisze:) mimka początki są zawsze trudne,ale potem idzie jak z płatka ale oczywisice są dni w ktorcyh nie da się przestrzegać 1000kcal...bedziesz mieć moment w ktorym waga wogole nie bedzie spadac ale wtedy nie mozesz za nic w świecie rzucić tą diete bo to jest okres w ktoerym wlasnie ludzie popelniaja bledy i się obzeraja bo mysla ze i tak nie schudna...jak przejdziesz ten okres to potem jest juz lajcik...wiem cos o tym bo jestem na tej diecie 1000kcal i mialam tysiące zalamań ale teraz jest coraz lepiej i najlepsze jest to że wszyscy zauwazja ze schudlam a to jest niesamowite uczucie:):) a posilki mozesz sobie rozlozyć godzinowo np śniadanie kolo 8-9 rano 2 śniadanie kolo 11-12 obiad kolo 14-15 podwieczorek 16 kolacja przed godzina 18 ja mniej wiecej tak jem i nie jestem glodna wieczorami a jak mam napady glodu i ssania zoladka to pije pije i pije hhe wodę herbate albo popsrtu zuje gume, myje zeby, idę spac albo wcinam marcheweczke:) ale się rozpisalam:)

Gość Grubciaaa
Czesc Dziewczyny! Mimka nie tylko Ty sie obzerasz i masz chwile słabości, ja tak mam cały czas :-) no ale.. od poniedziałku się trzymam :-) Do tej pory nie jadłam sniadanka (w pracy wogole mi sie nie chcialo jesc) i jak przychodzilam z pracy ok 15tej to jadlam jeszcze w miare rozsadnie, ale potem na wieczor... dopadal mnie taki glod ze jadlam co popadlo. podzeralam tez w nocy jakas kanapeczke... Zmienilam to, dzien zaczynam od sniadanka :-) wtedy wieczorkiem nie jestem az tak strasznie glodna.. I staram sie rozkladac kalorie mniej wiecej tak jak napisala to Bambasia i Maaajka:-) A ha i staram sie jak najmniej czasu spedzac w kuchni zeby mnie cos nie kusilo :-) Czesc Viktuska! No pewno ze mozesz sie przylączyc :-) ciesze sie ze nas tutaj jest coraz wiecej, razem na pewno nam sie uda zrzucic słoninkę :-) Maaajka dodałam wczoraj do kawy zel do kapieli dla dzieci z olejkiem i jest bardzo fajny, ale jak sie doda oliwki to ciałko jest takie extraaaa... nawilzone :-)

Gość Grubciaaa
Viktuska, a ile wazysz i ile zamierzasz zrzucic ? Dziewczyny życze Wam wszystkim miłego dnia !!! :-)

Gość Grubciaaa
Dziewczyny! ogłaszam akcję! wpisujcie w punktach dlaczego chcecie schudnać! ja jak sobie wciaz powtarzam dlaczego to mi sie od razu nie odechciewa jeść :-) Zaczynam: 1. być może we wrześniu lub październiku dostanę nową pracę w innym miescie i nie chcę sie tam pokazac gruba jak świnka!!! 2. żle się czuję taka gruba bo bolą mnie stopy jak rano wstaję 3. chcę być bardziej atrakcyjna dla swojego faceta - wprawdzie mówi ze jestem dla niego piękna, ale wiem ze to nieprawda, wolalby zebym wygladala tak jak wczesniej (zresztą czasami mu sie wymknie jakiś głupi tekst o mojej tuszy... ) 4. w szafie mam karton ciuchów w które się nie mieszczę... tak bardzo chciałabym je móc nosić bo sa naprawdę fajne ! 5. w nagrode za to ze schudnę mój ukochany kupi mi extra ciuszki :-) (wiem, próżna jestem) 6. chce w końcu znowu wejść do sklepu i dobrze wyglądać we wszystkim co na siebie włoże :-) 7. i w końcu chcę pokazac mojemu facetowi że mam silną wolę !!!!!!!!

wITAM... Mam 162 cm wzrostu i waze 68kg.... chciałabym schudnąć ok 10 kg... Nie chciałabym...MUSZE!!!! I KONIEC

Gruubcia, jak ja cie dobrze rozumiem...... Mam szafe pełną ciuchów, peka w szwach, ale co z tego, skoro wiosną jak zaczęłam przymierzać rzeczy, z zeszłego roku, do niczego nie mogłam wejść:(:( Mój chłopak też twierdzi, że jestem piękna....tylko nie wiem dlaczego zaproponował, że kupi mi L-Karnityne:( Źle sie z tymi kilogramami czuje Kazde wyjście do sklepu to kolejny dół, a cos kupić trzeba, bo do tego co mam się nie mieszcze:( BĘDĘ CHUDA I KONIEC!!! :)

AHA, macie dziewczyny jakąs pożądną dietę? Ja mam te którą kiedyś stosowałam, ale nie mogę już na nia patrzeć..

Gość Funia
Cześć Dziewczyny!!!! No to jestem i mam wyrzuty sumienia!!!!! U Babci.... byłam grzeczna, ale za to wczoraj zjadłąm sernik!!!! o nie, ratujcie mnie!! A dzisiaj... kawa, kanapka z serkiem i ogórkiem... i duuuużo wody. PS ta woda to mi uszami już wychodzi!! Pozdrawiam!!!

Gość Funia
I tak... ważę 68-70 kg (w porywach, nie wiem sama dlaczego tak się waha waga, aczkolwiek ostatnio bliżej 70tki jest:( ) - chcę zrzucić 8-10 kg, ale wiem, że to jest niemożliwe, bo kiedyś przy ostrym odchudzaniu ważyłam 64 i ani grama mniej.... ale szczerze mówiąc 64 kg wystarczy mi w zupełności !! Dziewczyny, 21go sierpnia wychodzę za mąż, mój facet jest niższy, chudszy i w ogóle mniejszy ode mnie i nie chcę wyglądać jak beka przy nim!! Poza tym źle już się czuję... chcę czuć się lekko!! a tak w ogóle już głodna jestem!!!

Gość Juuulia
Kochane! Jestem tu nowa, bardzo chcialabym zaczac diete 100 kcal, sciagnelam sobie tabele kaloryczne i zaczynam. Czy mozecie dac mi jakies rady? Ile powinno jesc sie weglowodanow dziennie? Czy mozna slodycze?Bardzo prosze o pomoc. Czy nalezy czegos unikac?Ile posilkow jesc dziennie?Cyz mozna jesc cokolwiek byle sie zmiescic w 1000 kcal?

Gość mimka
Witajcie, kobietki kochane!!! no to od dzisiaj zaczynam jeszcze raz.wlasnie koncze wcinanie chlebka zytniego z gora pomidorow i ogorka.pyyyychaa:P Grubciaaa, dziekuje Ci jeszcze raz za peelling, kurcze,wczoraj nie zrobilam ,to moze dzisiaj sie skusze! Bambasiu, Maaajko, Wam serdecznie dzieki za slowa otuchy i fajna rozpiske dotyczaca 'dawkowania' kalorii i godzin posilkow. musze powiedziec, ze pomalu zaczynaja mi sie rozjasniac mroki dotyczace zasad dietki 1000kcal. ten pomysl z motywowanie sie przy pomocy wypisiwania punktow, dlaczego chcemy schudnac, jest znakomity, wiec 1.we wrzesniu mam spotkanie z klasa z liceum i chce wygladac extra 2.za jakis czas z wyjazdu wroci moj mezczyzna, no i wiadomo...fajnie byloby go zaskoczyc lekka zmiana w wygladzie... 3.NAJWAZNIEJSZE: chce sie czuc dobrze sama ze soba, nie miec okropnych faldow na brzuszku, posiadac zgrabniejsze nogi no i w ogole czuc sie taka bardziej zbita! 4.a jak juz bede szczuplejsza, to bede mogla sobie kupowac jakies zgrabne bardziej przylegajace ciuszki...taaak...ale sie rozmarzylam...:) odezwijcie sie kobitki,piszcie co tam u WAs slychac,powiedzcie, ile udalo sie juz WAm schudnac Grubciooo, Bambasiu, Maaajko, ile w ogole jestescie na diecie???:) cmoki przesylam:) witajcie nowe 'odchudzaczki' (jak to zwykle mowi Maaajka:)) fajnie,ze jestescie, w paczce zawsze latwiej, Viktusko, Juuulio:) Funio:) jakos Stefci nie widac:( papa:D:D:D