Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Witajcie!!!! A ja jestem w pracy buuuu ,ale chyba zjade z tej górki na saneczkach:):D Mi: u mnie sniezyca na całego,snieg pada takimi grubymi płatami:) to jednak ten kulig chyba wypali;);) to co przypinasz saneczki do moich hihihi:):D kadarko:) Czytelniku:) dzieki za zyczenia i cmokale dla Was👄:):D Biegnacy........ zobaczysz jeszcze ta sniezyca i do Ciebie dojdzie:D I zyczę udanej imprezy rodzinnej:) Ja tez mam tyle lat na ile sie czuję:) chociaz przekroczylam trzydziestkę:) Ale to jest najlepszy wiek dla kobiety :) w tedy wiemy czego chcemy i mamy rozwiniete doskonale poczucie kobiecosci :) przynajmniej ja tak mam:) I przestałam sie przejmowac rzeczami które w wieku 20 lat spedzały mi sen z powiek:) nia ma jak 30- stki:) Pozdrawiam i przesyłam sobotnio-kocie cmokale👄 hihi

czy jest ktoś w domu i ma canal+? Jest program o Tokio z punktu widzenia młodych ludzi( tzn. tych ok.30-letnich:-) ). Tak się zastanawiam ile bym wytrzymał w takim mieście, bez zieleni, pełnym betonu i wszechobecną techniką. Gdzie ludzie w metrze są upychani jak sardynki w puszce przez osoby do tego zatrudnione bo się nie mieszczą w wagonach. Ciągła pogoń, masy ludzkie pędzące, zapracowane, nie zanajace się. Jak mrówki, rozpoznają się po zapachu(tokijczycy przez tel. kom.). Ze znajomymi spotykają sie raz na kwartał, bo nie ma czasu, tylko tel, mail i inne formy technicznej komunikacji. Dla mnie zgroza:-( im dłużej to oglądam tym bardziej jestem zdegustowany, bleee...

odkurzylam , pomylam, popralam , wykapalam sie :) ... Biegnacy ... dziekuje 👄 ...pakuj narty(wodne) i jedziemy... Sniegu pod dostatkiem wiec sie podziele z Toba ;) ... sypie i sypie Dzisiaj moja mama ma urodzinki i tez imprezka ... no ale nie 30 ;) hihihi swietujemy zdrowie :D Dzisiaj mam wyskokowy dzien odwiedza , mnie kolezanka ze studiow i idziemy na babska impreze popodrywac troszeczke ACO !! i do tego jeszcze mamay urodzinki KARNAWAL PELNA PARA Czytelnik dziekuje 👄... nie mam kanal + ( moze i dobrze) ...Ale powiem szczerze nie chcialabym tak zyc ... u mnei zawsze pelno ludzi w domu i dookola.Naszczescie z przyjaciolmi zawsze znajdziemy dla siebie czas :) Cordula ... heloł juz zapinam i reszte zapraszam na kulig :D:D To co jedziemy :D:D Buziam 👄 weekendowo-snieznie wszystkich

Co chwila wygladam za okno, a tu tylko szaro:( Zaraz ubiorę się i wskoczę w siedmiomilowe buty:) to zaraz wpadnę do Was na tą śnieżycę i jeszcze zahaczę o Czytelnika i ten program:) A czy oglądaliście \"Między słowami\"? Przepiękny film, i wspaniale oddawał to zagubienie pośrod betonu. Chętnie wybrałbym się tam, ale tylko tak na chwilę. Mieszkać na stałe nigdy. Namówiłem moją siostrę na Witoshe:D Zobaczymy jak będzie smakować. To chyba Cordulka polecała?:) Później jeszcze wybierzemy się na występ zespołu regge i może coś trochę potańczę. Bardzo mi tego brakuje:) Mi.. jak miło, że Twoja mama również dziś:) Buziaki pysiaki 👄

A ja jeszcze wpracy siedzę buuuuuu:) Ale za oknem oooo widze błekit nieba i troche słoneczka:) Mi; zycze równiez super zabawy w gronie rodzinnym i z kolezanką:) Biegnacy:) zakładaj te narty wodne i moze dostaniesz sie do nas płynac rzekami:) Ja tez chetnie bym obejzała ten film bo słyszałam o nim same dobre zeczy:) dzisiaj chyba z kolezanka bedzeimy walczyć z wirusem ;który ulokował sie na jej kompie:) pewnikiem bedziemy pomagac sobie w tym zapijajac wineczkiem heheheh Zycze wszystkim dobrej zabawy cmokale👄

Gość upinka
witam! melduje sie jako samotna ! ;P narazie jakos strasznie mi to nie przeszkadza aczkolwiek jak wszytskie babki tesknie za tym jedynym..juz mialam mnostwo adoratorow ale najczesciej wszytsko konczylo sie przed 2 miechami..jednak to nie kwestia mojej wybrednosci choc jestem wymagajaca..tylko tych facetow! albo sie przyczepiaja tacy ktorzy mi totalnie nieodpowiadaja nie dosc ze brzydcy to na dodatek nie pasujemy swoimi systemami wartosci ..albo pasuja tylko fizycznie nio i tez sie okazuje ze chamy niesamowite po jakims miechu itp itd moglabym wymieniac przypadkow wiele jak wiele swin na tym swiecie ... eh mam nadzieje ze kiedys jeszcze wchodzac na ten topic bede wspominac jak to bylo bedac samotna ,czytajac moje wywody u boku ukochanego mezczyzny ! pozdrawiam i zycze udanych łowow ! na kazd z nas przyjdzie czas i nie ma co szukac na sile !!:D:D 🖐️🌻

Gość u tych co śnieg
to napewno na wschodzie PL, własnie rozmawiałma z koleżanką stamtąd...i móiła że biało wszedzie, a w Zielonej Górze zero sniegu, taka se szarówka sobotnia pod każdym względem, nic sie nie dzieje...sama jak zawsze jestem, stara od niedawna hihi 30 skończyłam, smutna od dawna.....w "pokrętnych " układach od dawna.......juz nie mam siły...kiedy wiosna i nowe nadzieje ze w koncu cos sie zmieni???? choc pewnie bedzie to juz kolejna wiosna ...podczas której nic sie nie wydarzy....ale nadzieje jeszcze jest..

Zgłasza się dyżur nocny:D Właściwie to nie jest mi do śmiechu. My tu wszyscy na topicu miło, grzecznie, a życie jest czasem takie popiep.. Jestem potwornie wściekły. Nie mogę napisać dlaczego, ale tak byłem ze dwa, trzy razy w życiu. Niektórzy ludzie są nie do życia i tak się składa, że znowu faceci... Narzeka się na kobiety.., ale ich przebiegłość, zazdrość można jakoś wyczuć i przewidzieć, a zakompleksiony facet.., nic bardziej żałosnego. Kończę już. Idę dopić drinka i przejdę się nad morze. Podobno szum fal bardzo wycisza. Miłej nocy.. i mam nadzieję wszystkie panie, że nie napotkacie takiego faceta, lepiej żyć do ostatnich chwil samemu.. :)

Witaszki:) Biegnacy...........to moze ja ten dyzur przejme od Ciebie:):D Chociaz tez bym sie przeszła po plazy:) U mnie pada śnieg i co i rusz wyłania sie ksiezyc:) i tak widno sie robi:):) dzisiaj wieczór mialam pracowity bo walczyłam z kolezanka i kolegą z wirusami w kompie kolezanki:) oj długo by opowiadac ale ufff kolega jednak dobry w tych bitwach:) Kurcze przykro,ze jestes wsciekły :( ale masz racje,ja tez tak mysle,ze jak mam byc z jakims idiota to juz wolę stanowic sama o sobie:) Upinka i u tych co snieg.... dobrze że tu wpadłyscie i mysle,ze na dłuzej :)W kupie zawsze razniej i pogadac i wyżalić sie mozna:) Trzymajcie sie ciepełka i smakowitych snów:):)

Witajcie o pięknym poranku🖐️ Nastrój już lepszy po nocy:) Śniegu wciąż nie ma, ale za to wyszło piękne słonko:) Właśnie zajadam sobie torta i taką piankę, ale już nie mogę!, a jeszcze czeka nieruszony, pyszny jabłecznik:) Pokroję na kawałki i proszę się częstować:) Dopiję herbatkę i czas na spacer. Jeszcze trochę głowa boli po nocy:) Buziaki👄!!!!!!!!!

Witam u mnie bialo 👄🖐️ Biegnacy ... ??????? :( ...nie wierze -Ty wsciekly -taka poczciwa dusza ... no ale widocznie faktycznie cos musiao sie takiego wydarzyc :D troche usmiechu dla Ciebie ... Ja wczoral pobalowalam ojjjjjjj do bialego rana hihihi chociaz noc u mine tez biala bo sniegu napadalo,ze hoho... Ja jak narazie nie spotykam ,zednych facetow na swojej doredze :( tzn spotykam ale jakos chyba oni mnei nie zauwazazja :(... Widze,ze juz dzisaj mamy lepszy dzien :) ciesze sie ogromniascie i czetuje jablecznikiem a ja z kawka dla wszystkich a dla Cie herbatka ;) ... U mnei dzisaj slonce bialo i mrozno - prawdziwa zima .A ja siedze w domu :( bo nie pojade na narty :(((((( ...ziaczki 👄 na dziendobry :D Buziak z rana i Cordula....❤️ dopinam sie w ten pekny, sloneczny, mrozny i zimowy dzien.Ja wczoraj nwet kompa wieczorem nie wlaczalam , ja to prawie 7 dni w tygodniu z komputerem , w pracy w domu.Na oprogramowaniach sie nie znam ale na sprzecie i czesciach iowszem ;) ale podziwiam ja to bym sobie nie poradzilam z wirusem ;) ...Tusie🖐️...ziaczki👄 Kadarka ...:) Mam sie dzisaj zabrac za pisanie pracy ale sobie taki temat wymyslilam,ze nie wiem jak za to sie zabrac.Ja to zawsze mam zapal a pozniej musze sie napierwiastkowac,zeby zrealizowac cos.No ale czas zaczac chyba.. tlyko , z ktorej strony ??? hmmmmm

Witajcie pięknościowo!!!:D U mnie troszki sniegu leży,ale nie ma go tak duzo ,żeby pojeżdzic choćby na saneczkach:) Mi: najlepiej to zacznij od szarlotki Biegnacego i dobrej kawusi:D posiedz sobie podumaj ,a potem samo przyjdzie:D Wiem sama,ze najgorzej to zacząć,ale pózniej pójdzie jak z płatka:D A masz juz plan pracy???? Może potrzebna Ci jakas literatura,moge pomóc:) a z tymi wirusami to ja tez nie dałabym sobie rady,nie mam takich umiejetnosci niestety ;) Biegnący......... to wspaniale ,ze juz Ci lepiej:) ja zawsze sobie powtarzam,ze jutro tez dzień i bedzie lepiej:) Oczywiscie częstuję sie szarlotką,bo akurat zaparzyłam sobie kawkę:) kadarka: to ,zycze spokojnych i cudownych snów na jakiejś wyspie posród mórz południowych:);):D Wspaniałego i ciepłego dnia:)🌼

Cordula 👄 dla Ciebie wlasnie mam temat prawie takli dlugi jak plan ;) pracy hihihih... nie mam planu wlansie mam napisac wstep i mniej wiecej zaryz badan a cholera nie moge sie zebrac, boje sie ,ze sobie nie poradze, literatury jesczce nie mam :( moze troche ale to jakas 1/3 z tego co powinnam dziekuje za checi ...🌼...Szarlotek juz zjadlam polecam bo pychotka mniam mniam :D kawa juz 2 bpo o 5 poszlam spac ;) Jakost :(((( tak mam ... niestety ...dziwnie Smutnowato !!!

Mi: dzieki:D nie martw sie zobaczysz poradzisz sobie:) A kto sobie nie poradzi ? ja nie Ty własnie:) Ja tez myslałam,ze nie napiszę ,swojej pracy ,bo naprawde kosztowała mnie duzo pracy i wysiłku.Ale promotorka była tak miła i tak pomocna,ze pomału krok po kroczku,otwierała mi dzrzwi,których myslalam,ze nie dam rady otworzyć:);) kazdy ma takie chwile zwątpienia,ale potem jaka satyswakcja:) tak satyswakcja gwarantowana:):D a to dla lepszego humorku:) ****************************************************************** Na jednej z uczelni student podchodzil do egzaminu w sesji zerowej. Bardzo mu zalezalo na wczesniejszym terminie, ale tez nie przygotowal się jak nalezy. Profesor, zdegustowany stanem wiedzy mlodego czlowieka, otworzyl drzwi i zwrocil się do oczekujacych na egzamin: - Przyniescie siano dla osla. - A dla mnie herbaty! - dodal egzaminowany Pozdrawiam:)

🌻 na słoneczną niedzielę! Właśnie wróciłem z długiego spaceru po lesie i plaży. Zrobiłem na pewno 10-12 km:) Coś wspaniałego:D!!! Ale ogarneła mnie taka nostalgia, bo odwiedzałem miejsca, gdzie często chodziłem w dzieciństwie i wiele z nich zmieniło się, albo prawie przestało istnieć. Najbardziej jestem zszokowany postępem w jaki morze wdziera się w ląd. W ciągu kilkunastu ostatnich lat około 30 metrów. Za taki punkt odniesienia miałem pewne charakterystyczne drzewo w lesie rosnące blisko morza. Kiedyś był tam cały zagajnik, a teraz to drzewo jest 10 metrów od skarpy.. Mi.. podeślij mi temat pracy jak masz ochotę, może coś będę wiedział przypadkiem:) chętnie pomogę. Cieszę się, że sie dobrze bawiłaś. U mnie też miało być fajnie, ale nagle skończyło się przez czyjeś bardzo głupie zachowanie. Cordula, dowcip rewelacyjny:D przybij piątkę 🖐️:) Kadarka, śpisz jeszcze??!!!:) Aaaaa! Mam jeszcze ten pyszny jabłecznik i trochę torta, dziękuję za herbatkę Mi, jak miło że pamiętałaś 👄 :) Mi też tak trochę dziś smutnawo. Dopadły mnie demony przeszłości, a świetlista przyszłość zniknęła gdzieś z oczu. I tylko wiatr smagając po włosach przypominał o tym, że wszystko jest tu i teraz. I jestem mu za to wdzięczny, tak jak i słońcu, które radośnie wyglądając z za chmurki, starało się ogrzać promykami nadziei zmrożone ❤️

Cordula... dziekuje 👄❤️🌼 - dowcip rewelacyjny hihihihiih:D Mouj promotroj jest oke b.mlody i troche zagubiony ;) Cmokam :) Biegmnacy... dzieki serdczne za chceci :D:D ... Za jablecznik dziekuje dzisiaj sie najadlam chyba za tydzien ;) tak przy niedzieli - zawsze hihihihih.... Zazdroszcze Ci tych widokow morza - uspokajaja:) ja dzisiaaj caly dzien przespalam i przesiedzialam nad kompem:(. Mam nadzieje,ze znowu bedziemy sie smiac ja tak jakos okolicznosciowo jestem smutna:(

Gość Aga***
Witajcie.Jestem tu nowa,oczywiście nie muszę chyba dodawać,że samotna od jakiś 3 miesięcy.Byłam w 2 poważnych związkach.dziś zastanawiam się czemu w nich byłam i doszłam do takiego wniosku,że poza uczuciem,była bojaźń przed byciem samą. Teraz uczę się być sama i zaczynam czuć się ze swoją samotnością dobrze,nie wiem czy jestem gotowa na nowy związek,narazie czuję się wypalona.Nie szukam już miłości.Żyję,staram się realizować swoje pragnienia poprostu uczę się żyć sama ze sobą.Padło tu wiele mądrych myśli.Przyznam się,że nie dałam rady przeczytać całego topika i nie jestem na bieżąco,nie znam tu nikogo,ale mam nadzieję,że to się zmieni.Pozdrawiam wszystkich.

Gość do bywalców topiku
czy Szczęśliwa jeszcze tu bywa? i co u niej słychać?

Gość klacz wyścigowa
co z kuligiem? ja się wprzęgnę ochoczo (dobra klacz to i po błocie pociągnie). Boże, cud, że mam szkołę w weeka bo chyba bym do reszty zdziadziała. I pomyśleć, że ja płacę za to, że mam się z kim spotkać, bo nauka mimo renomy nie jest suuuper poziomie. Ale papier też się liczy. Kadarko, Mi, co u Was dziewczyny?

Dobry wieczór:) Kadarko... Byle do wiosny.... Wiem ze zadne slowa Ci teraz nie pomoga... 👄 Aga*** Witaj:) Powiem Ci, ze ja bardziej balam sie samotnosci majac 24 lata niz teraz Mam 29 lat, uwazam ze najlepsze lata dopiero przede mna:) Przede wszystkim swiadomie kieruje juz swoim zyciem i czasami dziekuje losowi za to ze nie mam takiego zycia jak wiekszosc moich kolezanek, ktore zaslepione \"miloscia\" powychodzily za maz ladnych pare lat temu, maja dzieci i sa nieszczesliwe... Buziaki dla wszystkich, których nie wymienilam, milego wieczorku:)

Dobry wieczór:) Kadarko... Byle do wiosny.... Wiem ze zadne slowa Ci teraz nie pomoga... 👄 Aga*** Witaj:) Powiem Ci, ze ja bardziej balam sie samotnosci majac 24 lata niz teraz Mam 29 lat, uwazam ze najlepsze lata dopiero przede mna:) Przede wszystkim swiadomie kieruje juz swoim zyciem i czasami dziekuje losowi za to ze nie mam takiego zycia jak wiekszosc moich kolezanek, ktore zaslepione \"miloscia\" powychodzily za maz ladnych pare lat temu, maja dzieci i sa nieszczesliwe... Buziaki dla wszystkich, których nie wymienilam, milego wieczorku:)

Kadarka ... badz silna ❤️...;) wiesz nadzieja zawsze umiera ostatnia ...👄buziak Aga** - witaj :) ja sie realizuje staram sie przynajmniej ale czuje sie zle bo mi jednak brakuje Kogos ... no ale ja mam duuuuuzo wiekszy staz w singlowaniu niz ty . klacz wyscigowa... ;) ja nie mialam szkoly w ten weekend i normalnie zanudzilam sie na smierc a mialo byc tak pieknie:(... Pozdrowionka Aalex 👄 ... ja mam wlasnie 24 lata :((((( ... ale chyba wezme przyklad z Ciebie ;) ... Jaka jestem dzisiaj wkur*iona czy ja naprawde mam pecha i trafiam normalnie \"poza tarcze\" w te czarne miejsca , czy poporstu cos ze mna nie tak , moze na czole mam napisane \"niezblizac sie zbyt blizko \" no poporstu nie mam slow WRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!... zalalamalam rece ...

witam wieczornie:) Mi: nie ma za co:) i powiem ci,ze ten humorek tez u mnie jakis taki uspiony i jest mi dziwnie smutno,nie wiem pewnie smutek przejdzie nagle jak nagle sie pojawił hmmm mam taka nadzieję:) Biegnący........przybijam oj naprawde ty to szczęściaz jesteś,mozesz sobie robic takie wspaniałe spacery buuuuu .Kiedys byłam w Jastrzębiej Górze i tam dopiero widać jak morze zabiera ląd i jaka jest potęga morza ,cos niesamowitego:) kadarko:) nie wiem o co chodzi ale jestem z Tobą i wiem,ze człowiek jest w stanie wszystko przetrwać:) i przetrzymać więć trzymaj się:) Aga: to witaj w klubie i wiec,że samotnosc wcale nie jest taka zła,mozesz na wszystko teraz patrzeć inaczej z innej perspektywy:) Powodzenia:) Klaczko:) no masz kulig zawsze i wszedzie heheh:) nio szkoła tak zawsze to czlowiek jest miedzy ludzmi i jest wesoło :) pozdrawiam Aalex: witaszki i buziaczki:) Hmmm nie wiem moze by jakie winko postawić:) dla poprawienia nastroju ogólnego:) tez dorwała mnie jakaś nostalgia hmmmm Cmokale dla wszystkich👄

Kadarko, trzymaj się cieplutko. Mogę tylko napisać, że jutro będzie nowy dzień, a z nim nowe życie. I ja mam dziś bardzo smutne myśli, a sam, bardzo sam, czuję się każdego dnia, z każdym oddechem.. Nie mniej, tak jak Aalex, wiem że wszystko najpiękniejsze dopiero przede mną. I nie są to jakieś złudne marzenia, tylko sama rzeczywistość. Aga***, trudno przebrnąć przez cały topic, ale warto:) Bycie samemu ma też wiele dobrych stron. W tym gronie mamy już spore doświadczenie;) i chętnie podzielimy się uwagami. Klacz wyścigowa, Twój udział w kuligu to dla nas zaszczyt:) I towarzystwo u nas wyśmienite:) 👄 Wszystkim!!!

Kadarko, trzymaj się cieplutko. Mogę tylko napisać, że jutro będzie nowy dzień, a z nim nowe życie. I ja mam dziś bardzo smutne myśli, a sam, bardzo sam, czuję się każdego dnia, z każdym oddechem.. Nie mniej, tak jak Aalex, wiem że wszystko najpiękniejsze dopiero przede mną. I nie są to jakieś złudne marzenia, tylko sama rzeczywistość. Aga***, trudno przebrnąć przez cały topic, ale warto:) Bycie samemu ma też wiele dobrych stron. W tym gronie mamy już spore doświadczenie;) i chętnie podzielimy się uwagami. Klacz wyścigowa, Twój udział w kuligu to dla nas zaszczyt:) I towarzystwo u nas wyśmienite:) 👄 Wszystkim!!!

Mi: własnie nalewam Ci kieliszeczek i proszę o wyluzowanie.Ile razy ja tak miałam \"a miało byc tak pieknie\" a było zupełnie inaczej.doszlam do w niosku,ze za bardzo żyłam złudzeniami i własciwie to widziłam to co chciałm widziec,a nie co tak naprawde było.Mi: usmiechnij sie i juz się nie martw jutro tez dzień:) a przeciez nie znamy jutra co moze sie wydarzyć.Znjdzie się taki co zupełnie zignoruje ten zakaz o niezblizaniu się:);) Pozdrawiam :)

Cordula:D:D ja milo 👄 ... jasne,ze sie napije tego winka juz sie zabieram , i mi sie buzia smieje hihihihihi...ja to sie zawsze przejmuje i tak jakos :(( ...a szkoda naprawde slow bo bym moje przypadki a mozle lepiej powiedziec wypadki ;) tu musiala chyba z 3 dni pisac ;) Biegnacy ... witam o wieczornej porze 👄 :D:D Zaczymamy kulig wieczorny przy grzancu ;) hihihih z wszystkimi tu obecnymi !!!

Gość upinka
dobry wieczorek ! co do sniezku to dzis jest super ..a wczoraj jak padal takie wilekie platy to poczulam sie jak dziecko :P co do facetow - oczywiscie nie chodzilo mi ze wszytscy sa niedobzi ;p np dzisiejszego dnia jade sobie autobusem dosiada sie jakis koles i zaczyna sie na mnie gapic prosto w oczy ..po chwili mu samemu sie zrobilo gupio i powiedzial ze chcial mnie speszyc ale sam ulegl :D potem powiedz ze jestem slicna i mam slicny wyraz twarzy i napewno mam powodzenie !hehe ale mi sie cieplutko na serduchu zrobilo :) nio i widzialam na przystanku chlopaka ktory mi sie cholernie podoba .. od hm 7 lat ? czasem go spotykam w Kosciele a czasem na miescie .. mniej wiecej raz na hmm 3 miechy tak czy naczej jakaos jest dla mnie natchnieniem ? eh szkoda gadac choc sam sie przyglada zero sie dzieje pewnie ma dziewczyne ;) juz nawet nie ma sily w to wnikac bo niepotrzebnie bede sie "angazowac "po raz 1000

Mi: ooo własnie grzaniec :D to lubię a jak grzaniec to kulig a potem ognisko i kiełbaski:) A moze Biegnacy umie grac na gitarze to by nam pospiewał heheheh:):D Koleżanka pozyczyła mi film o ironio \" Czego pragną kobiety\" z Mel Gibsonem i Helent Hunt o facecie który zaczyna słyszeć mysli kobiet to jakas komedia ,chyba niezła:) Moze wpadniecie do mnie na seans:) Ja chyba sobie go obejżę,poprawie sobie nastrój a co mi tam;) To zycze udanego wieczorku i nieziemskich snów;)👄❤️

Upinka ... dobry wieczorek ... a ja cholera chodze na nogach ;) ... badz dzielna :) Cordulko kochanie :D grzaniec jest najlepszy ...Dobry pomysl z ta gitara ,ale jeszcze prosze do tego troche tanca wokol ogniska ;) Biegnacy... zagra my pospiewamy z Nim razem i tance do bialego rana hihihihihh ...Ogladalam ten film - super , nastroj Ci napewno poprawi !!a Mel Gibson mhmmmmm.... no sama ocenisz ;) Ja dzisiaj to najchetniej zobaczylam bym film \" o czym mysla mezczyzni \" ;) bo moja \"kobieca intuicja juz chyba stracila węch \" ;) albo to ja stracilam ... Milego ogladania buziam 👄🖐️