Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

a ja mam dola. i wlasciwe to chce zeby dzien sie juz skonczyl. bo do wieczora bede ryczec. Aalex a masz gdzie spac??bo opary po olejnej nie sa zbyt przyjazne Cordula super:) zaczne zazdroscic bo moja rodzina jeszcze nie wpadla na pomysł swatania

Gość ATomcio
Ano powiem tak.Pierwsza odpowiedź choć trywialna kryje dużo prawdy,zwłaszcza o kobiecej osobowości.Znałem taką jedną co tego nie lubiła(klepania po tyłku) i obecnie jest 29-cio letnią panną z dzieckiem.Powiem jeszcze tak:wszystko zależy od Ciebie i od tak zwanej kolei losów tj.czy na twojej drodze życia stanie ON~!?Twój przyszły mąż.Moja rada -najlepszego przyjaciela poznasz po...........że słucha dokładnie takiej samej muzyki jak Ty.Tyczy się to tylko osób ,które słuchają dużo i często,bo lubią relax przy muzyce.Im więcej wykonawców "Wam" się zgodzi tym bliższą będzie Ci osobą.Wiem ,że to troszkę głupie ,ale uwierz mi .Mam kumpla i już od ponad...mam 29 lat i znam go od 5-tej klasy podstawówki ,no czyli jakieś no ponad 17 lat jest totalnym przeciwieństwem mojej osoby.Nie cierpie muzyki której słucha,a na dodatek życie pokazało ,że drogi Łukasz przynosi mi tylko pecha.Wszystko sprowadza się do wymiany energi i jej oddziaływania.Jak zwykle.Czyli co niby dla Ciebie z tego?Przy pierwszej sposobności sprawdź zawartość kolekcji MP3,czy CD Twojego przyszłego kandydata.Gwarantuje Ci ,że będzie Ci nie tylko bliski,ale przyjacielską duszą okaże się szybko.Poczujesz jakby był wewnątrz ...Tobą!Życzę Ci ,aby Twoja ścieżka życia zbiegła się z Tym który Ci da szczęście.A z ilości wypowiedżi ,czy komentarzy sądzę .że i tak tego już nie przeczytasz.Dobra THE END

wróciłam z rowerku...eh co za widoki co za jesień... teraz troche czas na sprzatanie... do wieczorka wpadne tutaj pa pa

a teraz ta smutna wiadomość o Iwonie...umarła dzis w nocy miała tylko 24 lata... nie moge sie z tym pogodzić... :(

Gość blond bond
Sobota. Zagładam tu przelotem, między zjazdem i tygodniem pracy.. nici z weekendowych baletów tym razem... Więc siedzę sobie tu SAMA (no, nie licząc Mojego Brązowego Kudłatego Psiurka) i zastanawiam się, czy o porywy serca pisze się jakieś podania i czy gdzieś je się składa? Może powinnam zwrócić się w tej sprawie do Mikołaja... posiałam gdzieś tylko kod pocztowy.. hmmm...

spacerowalam po miasteczku i natknelam sie na 3 sluby.wiecie jakie to okropne.gdyby nie to ze nie bylam sama poplakalbym sie taki mi smutno.

Gość do Kachy28
A kto to Iwona 24 letnia,ktora dzis umarla?Twoja kolezanka?

alez dostalam:) nawet ci odpowiedzialm kacha 28 ale sobie wlaczylam muzyke:) na topie radio polskastacja.pl tato chyba wiedzial ze mam kiepski dzien kupil mi czekolade z orzechami:)

Gość zdecydowanie B R Ą Z
dominuje w modzie, a ja tego koloru nie cierpię😡

Gość E W E L I N A
ja tez😠 Wole zielony,ale byl modny tylko w lecie.

Alu, odświerzam kuchnię i przedpokój, do tej pory był jakiś blizej nieokreślony kolor, teraz będzie biel kryształu soli:) Ale że tynki mam słabe, to musiałam najpierw ściany zagruntować i już mam dość:) Cholerka, jakis masarzysta by się przydał...

Gość tetka
Hej wszystkim:) Sobota a ja siedze sama w domu, ale beznadzieja. Jakoś ostatnio sie u mnie utarło ze udany weekend to weekend nie spedzony przed tv a wiec ten nalezy do tych nieudanych. Ja tez tak mam ze jak widze śluby to mi sie łezka w oku kręci i dlaczego tak jest? Juz mnie nudzi bycie samej ale być z kimś aby być , aby nie czuć sie samotnej to dopiero nieporozumienie. Ktoś tu w ogóle jest?????

Gość kadzidło i mirra
ja jestem mezatka-szczesliwą ale tez siedze przed tv.Nie oznacza to,ze mam weekend beznadziejnyu.Ja po prostu lubie siedziec w domu z mezusiem:) Milego wieczorku!

Gość tetka
O to wcale ci sie nie dziwie ze sie cieszysz. Gdybym ja miała z kim siedziec w weekend to by mi nawet tv nie przeszkadzal w zasadzie nie byl by mi w ogóle potrzebny:)

MI SIE JAKIS CHLOPAK z gg ofiarowal jako masazysta:) wlasnie dzis. nie wiem jak u was ale u mnie zdecydowanie wieczory sa zimne