Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

a ja nie szuaklam a padalec sie przyplatal dlaczego dobre rady sa tak wkurzajace???? nie dla kazdego to samo dobre ja mam dzis za soba 9 dni przepracowanych, wiecie szczerze powiem, to praca nie dla mnie:) albo inaczej jesli mialbym robic to co ta pani u ktorej urzeduje to nie przepracowywalabym sie, bo ja stazystak-to mam roboty. ku*** dzis opisywalm jakies pisma sprzed 4 lat-rozumiecie???co oni 4 lata robili???czy to ja mam takie szczescie czy nie bylo stazystow 4 lata w tej komorce???????????????

wstawać leniuchy!!!;) wiem ,ze to sobota i macie wolne ale kawa stygnie;) ja dla odmiany w pracy siedze;) ale juz niedługo;) i chyba zaczne robić przedswiateczne porządki ,a tak mi sie nie chce buuuu;) brakuje mi słoneczka,i tego na niebie i tego na ziemi, i dość mama tej szarości. pozdrawiam :) wszystkich

cale dnie czekam zeby dowiedziec sie co u was a tu tylko corduka:) ciesze sie ze choc ona wpada. teraz zaczne myslec kto nastepny bo to chyba ten a nie inny topik przynosi szczescie w miłosci. ja oczywisce wam wszystkim zycze tego najgoretszego z uczuc ale chcialbym was tu spotykac:)) pozdrawiam

Ala....... jak powiedziałaś topik przynosi szczęście czyli musimy sie go trzymać;) moze i do nas ono zapuka:) moze wrescie znajdziemy nasze połówki pomarańczy;) kadarka:) bardzo intrygujące;) u mnie kolejny szary dzień,jeszcze jakaś marznąca kaszka pada z nieba. O i mało tego jeszcze deszcz,najchetniej to bym sie zakopała pod ciepły kocyk i tak spedziła niedziele i moze tak zrobie a co;) coraz częściej myslę o Sylwesterze,tak bym chciałą spedzic go z kims bliskim sercu:( no dobra zyczę wszystkim dobrej niedzieli:)

Kochani.:) Witam w to słoneczne niedzielne popołudnie:P:P:P Przepraszam,ze ostatnio Was zaniedbuje,ale ostatnimi czasy z niczym się nie wyrabiam.I na kafe nie zaglądam:( Ale w przyszłym tygodniu obiecuję poprawę. A co do znajomości z sieci....Moja znajoma poznała tam mężczyznę.Oboje byli po przejściach,oboje mieli małe dzieci.Teraz są razem,szczęśliwi.Ona dla niego wyjechała do innego miasta,zmieniła pracę.Przewróciła życie do góry nogami.Ale wie,że było warto:)

a u mnie ani sniegu a miłośc jak jesienney katar zaczyna przechodzić...:( ale dobrze bo z taką miłością to bym za daleko nie zaszła...

witam wrrr dzis caly dzien w pracy spedze z moim kierownikiem-pod jego okiem wogole to jestem ucieszona jak cholera-nie mogl sobie na dzis wolnego wziasc????????????????? kladlam sie byl snieg na dworze wstalam -bieli nie ma:) kurde wczoraj na TVP w \"Europa...\" gadali o zimie w FInlandii to ja bym mieszkac nie mogla albo u Ruslich -zamarzlabym chyba i bylabym taka lodowa figura. wiecie zawsze mi sie wydawalo ze w urzedzie panie powinny wygladac i panowie tez elegancko troche inaczej niz na codzien. a tam baby siedza w swetrach(lekko nieeleganckich) dzinsach -mi sie takie cos nie podoba.a jak wlazles miedzy wrony...........

Hejki:) Ach Kochani, co to był za weekend...! Byłem na wyjeżdzie, aż w Bydgoszczy:) Poznałem ciekawe miejsca i ludzi, i ślicznego kota:) A teraz znów w pracy, za oknem szaro buro, zero śniegu. I trudno tak powrócić do rzeczywistości... Alu, postaram się zaglądać częsciej:) Cordulko:), Kadarko:) i inni Milusińscy:) Miłego dnia Kochani!

Witam🖐️ Pepper -gdzie ty w niedzielę słońce zobaczyłaś..??? Niedziela w W-wie była paskudna...:( Nie wiem jak dożyję do lata- wszystko mnie boli...i zdaję sobie sprawę, ze to głównie wina pogody..;) a tego nie jestem w stanie zmienić..:( Trzymajcie się .. Dobrze, ze przynajmniej Madonna trzyma się nieźłe..;) i nagrała fajną clubową płytę..:)

Witam.:) Z tym słońcem to było ironicznie :Pbo pogoda była nad wyraz paskudna. A że pracy full to dzisiaj nawet nie wyglądam przez okno.A moze to i lepiej... Miłego dnia.

Witajcie:) Kolejny szary,piekny dzień hihi;) zwarjowac idzie;) gdzie ta piekna ,słoneczna zima. Ja chcę juz wiosnyyyyy!!!! Ale nie mam co marzekać ,mam dzis wolne w pracy i dobrze mi z tym;) no ale kolejny tydzien bede pracowac do samego wieczora, no i skonczył mi sie kurs tańca już... a na nastepny poziom nie bardzo mam kase ,a tu swieta idą i takie tam ;) dobra dość narzekań;) pozdrawiam wszystkich pieknie:) no ale taka zimę w Finlandii to bym chciała zobaczyć:) Trzymajcie się cieplutko

Dobry wieczór:) Kadarko, nie bardzo wiem, skąd ta euforia, kto jest tym szczęśliwym wujkiem?:) Ja wiem napewno, że bedę ciocią, mój brat się postarał::D Zbliżają się święta, szał przedświąteczny trwa... Jeszcze te jedne spędzę bez mojego Mężczyzny, jednak myślami będę bardzo blisko... Za to Nowy Rok powitamy już razem:) Przypomniałam sobie moje ubiegłoroczne postanowienia, marzenia które się spełniły. Mimo wszystko tak jak ubiegły, ten rok również zaliczam do udanych i bilans wyszedł na plus:) Pepper pisze o wywróceniu życia do góry nogami; moje już powoli się wywraca:) Powiem Wam tylko, że oboje bardzo poważnie myślimy o przyszłości i dzieciach, co więcej, oboje rozmawialiśmy już o tym z naszymi rodzicami:) Podświadomie już przygotowuję się do macierzyństwa... I jestem naprawdę bardzo szczęśliwa:) Wybaczcie, może nie wszyscy chcą to czytac, ale naprawdę bardzo chciałam się z Wami tym podzielić:) Pozdrawiam Was gorąco i życzę spokojnej nocki:)

Gość eh fajnie masz
a ja ciągle sama!ale miło się czyta...ja jeszcze nie trafilam na swojego-życzę szczęścia gdzie się takich znajduje?mam 3 nieudane związki za sobą...i brak we mnie wiary na następny udany!;-(

Dzień dobry..:) Właśnie dowiedziałam się, ze pakiet który powinien wyjść pod koniec października będzie gotowy dopiero 25 stycznia..;) Fenomenalnie ...a ja odpowiadając na telefony z pretensjami mówiłam, ze w ciągu 2 tygodni będą mieć przesyłke w rękach..;( I tym sposobem wychodzę non stop na krętaczkę i kłamczuchę..;) Będę miała prawdopodobnie prawie dwa tygodnie przerwy -i co ja z tym zrobię????? Latem mogłabym to jakoś sukcesywnie wykorzystać -ale teraz !!!! Będę siedziała przed telewizorem , marzła i jadła....;) bez sensu... w sierpniu miałam urlop- 5 dniowy..;) no a należy mi się max czyli 26 dni. Ach i jeszcze wymiana dowodu mnie czeka..dlaczego oni o tym nie trąbią w radiu i Tv..??? Gdyby nie koleżanka termin by mi umknął jak ta lala...;) Prawo jazdy mam już nieważne od roku..:P jakoś nie moge sie zebrać, zeby to załatwić i nabić kabzę producentowi plastikowych kart...;) skarb Państwa chyba też na tym korzysta..) Mimo wszystko -pozdrawiam.:)

Noo!! nareście widzę błekit nieba i małe kawałeczki słoneczka;) juz dosyc miłam tej szarugi,a dzisiaj to jak by jakies przedwiośnie miało byc;) Ala........ no i jak tam w pracy ??? Aalex:) wiesz aż mnie w dołku scisnęło;) kurcze ,no naprawde gratuluję Ci bo nareście przyszedł czas i na Ciebie:) jaktak dobrze pójdzie;) to niedługo zostaniemy ciotkami i wujkami topikowymi;):D Aga-ta:) no jak to co zrobić a jedz w nasze polskie góry;) jak nie na narty to chociaz na sanki;) no ja tez wczoraj dopiero przeczytałam , że powinnam złozyć wniosek na nowy dowód do konca roku;) ale co tam wyrobie sobie najwyzej po nowym roku;) Kadarka:) KRZ;) wujaszku Wania;):P:D Cmokalki dla pozostałych👄 dzisiaj to tez mnie jakos tak naszło,jaki ten rok był dla mnie?? nie był zły, ale tez nie znalazłam tej drugiej połówki.Totez mam nadzieje na lepszy przyszły rok;) miłego słonecznego dnia :) wszystkim pieknie zyczę:)

Cordula - jakie dla Ciebie wszystko jest proste...;) aż Ci tego zazdroszcze- zawsze z Twoich wypowiedzi bije optymizm..:) Nienawidzę zimy -bo jest zimno...:P i nie wyobrażam sobie wielogodzinnej jazdy pociągiem -samotnej w dodatku..tylko po to żeby zmarznąć jeszcze bardziej..;) wszak wszyscy wiedzą, ze w górach jest zimno..:P latem jeszcze jakoś bym wytrzymała..;) Narty są dla mnie zakazanym rewirem - łękotki w kolanach mam do wymiany..:P -sanek nie lubie bo -nie lubię jazdy w dół. no i i nawet nie wspomne o kosztach takiej podróży..;) gdybym zrezygnowała z prezentów to moze cudem na bilet by starczyło ...:P no ale na miejscu zyłabym powietrzem..;) -Masz jeszcze jakiś pomysł....? czekam na propozycje..;) Ciekawe czy są jeszcze osoby, które potrafią narzekać z takim wdziękiem..:P

Aga-ta;) no dobrze ,skoro uwielbiasz ciepełko;) to tak;) masz nowy telewizor masz;) to teraz nowe DVD i ogladanie zaległych filmów dobrych i ambitnych;) albo wyciskaczy łez zebys tak upusciła troszkę wody z oczu bo cisnienie nie wskazane ,przy dobrym winku i kopiastej misie popcornu moze być?? taka opcja??;) a u mnie słoneeeeeczko hurraaaa:) juz mnie energia rozwala;):D no to miłego...............;)

Popckornu z winem jeszcze nie łączyłam..muszę koniecznie spróbować..;) nie wiecie przypadkiem ile popcorn ma kalorii..?

Mam pytanko z gatunku technicznych: czy oplaca się wymieniać głowicę w booboxie firmy Thompson..? czy lepiej dołożyć i zainwestowac w nową mini wieżę..?;) lewa ścieżka mi się nie chce nagrać...no i wogóle fatalnie nagrywa od miesiaca..chyba ją zajeździłam.

Aga-ta:) my chyba dzis jestesmy tylko na topiku;),heheh popcorn ma duuuzoo kalorii;) a co??;) a co do głowicy to moim zdaniem lepiej kupic sobie nowiutką,piekną mini wieże.Thompson to nawet niezły jest jeżeli chodzi o mini......;) pozdrawiam:)

mam wszystko w nosie, chodza mi po glowie mysli zeby zlozyc zazalenie bo....praca mi si enie podoba nudna i monotonna. cordula ty juz robisz podsumowanie roku??/to moj byl do dupy jedyne co dobre to obrona i wogole pisanie pracy bez klopotu-no ale inaczej byc nei moglo jak sie bylo swietna studentka:P faceci porazak na calej linii z sztuczna szczenka włacznie( apropo pan sie ciagle odzywa ) zimy tez nienawidze wiec Aga-ta rozumiem cie doskonale. mozesz te 2 tydodnie spedzic na farmie pieknosci albo choc weekend. pal szesc kase tejh nigdy dosc.