Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Ala....... wiemy wiemy ;) i rocznica stanu wojennego;) jestem w pracy jeszzce sobie tutaj pobędę;)

A ja wyjdę wcześniej..:P musze jeszcze zrobic przelew. Stan wojenny wspominam miło-było co prawda baardzo duzo śniegu ale nie musiałam chodzić do szkoły przez 2 tygodnie...;) i zbudowaliśmy sobie z bratem na podwórku igloo..:) Cordula- sądzę ze głowica będzie tańsza..;) tylko sama chyba jej nie wymienię.. Ala- moze Ci przypomnę jak nam kiedyś zazdrościłaś przepracowania....;)

Hej Słodkie Leniwce:) Ach i tak leci dzień za dniem, jeszcze tylko te święta i niedługo wiosna:) Dziś z rana miałem przecudne zdarzenie: jen śniadanko, a tu słyszę jakby siostrzeniec młody jęczał. Myśle sobie, czemu siostra go nie uciszy??? I nagle odkrywam, że dzwięk dochodzi z zupełnie innej strony- to mały kociak był pod drzwiami i miauczał. Wpuściłem go do środka, a on ochoczo wleciał i dał sie pogłaskać:) Dałem mu kawałek szyneczki, ale wzgardził. Niestety nie miałem czasu i musiałem go wyprosić.. Szkoda mi go było, bo był taki ufny i radosny, ale w domu wszyscy spali jeszcze, w tym pies, a musiałem już iść. Kiedyś będę miał takiego kociaka, a nawet dwa:) A po za tym nic takiego się nie dzieje. Uczę sie hiszpańskiego:) no i tego angielskiego. Ostatnio zrobiłem spore postępy:) Pozdrówki i mnóstwo słonka:)

Kochani.:) Ja w tym tygodniu znów na gościnnych występach.:( Miłego dnia. Pozdrawiam.

Czy ktoś zna przepis na laleczke woo doo??????? Biegnący sorrki. Zawiesiło mi się gg. Nie mogłam odpisać 😘 😘 😘

jakas taka rozbita jestem nie wiem jak i co wam napisac. zreszta:) to chyba malo wazne

Witajcie smyki;) ja dopiero teraz moglam zawitac;) dzisiaj w radiu fajnie powiedzieli,ze wisi nad nami zupa z chmur ;) a teraz zupełne ciemnosci ,mimo,ze jeszcze 16 nie ma:) ja oczywiscie w pracy siedzę,i tak umyka dzien za dniem a do swiat coraz blizej;) ale miłe wieści w pracy byc moze dostaniemy jakis zastrzyk finansowy;) wiadomośc dnia dla nas wszystkich;) Biegnący........ cos te koty Cie lubią;) Ala..... jak to mało wazne??? wazne wazne;) Pepper kadarka i wszyscy pozostali miłego.............

Gość adaś
Mam prawie 24 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość adaś
boje sie dziewczyn wydaja mi sie takie , agresywne, pewne siebie, przebojowe , wylansowane i bez uczuciowe , zadufane w sobie.

Kochani! Zapisuje sie do Was!! Dziekuje za to, ze istniejecie! niestety, jestem w tej samej sytuacji co autorka topiku, sama juz nie wiem, jak sobie poradzic z moi problemem. Kiedys sadzilam ze mam problemy ze soba, ale teraz po prostu uwazam, ze nie mam szczescia. adam--> Nie wszystkie kobiety sa takie same, agresywne isnieja ale sa raczej w mniejszosci. Niestety, wiem, ze czesto tak wlasnie o kobietach myslicie. Ja sama czesto jestem uwazana za taka pewna siebie, wladcza, a w glebi duszy jestem bardzo wrazliwa... Sciskam wszystkich goraco. Zycze milego wieczoru, 3majcie sie

Hej🖐️ Właściwie to chcialam jedynie skorzystac z możliwości napisania czegokolwiek..;) szefunio wybył na obiadzik..:) Radiostacja robiła wczoraj ankiete uliczną dotyczacą stanu wojennego -wiecie, ze większość zaczepionych osób nie znała nawet roku..??? były jakies absurdalne propozycje typu 1968r ..;) Nawet nie próbowali myśłec tylko od ręki stwierdzali, ze nie wiedzą...przeraziło mnie to- prxzeciez nie chodziło o prehistorię..??

juz wiem co mialam napisac:) myslam o tym wczoraj po obejrzeniu seralu \"magda m\" tam ten PIotr powiedzial do kolegi ze Pojscie do lozka z kobieta wcale nie jest najwazniejsze, ze warto poczekac i niech sie sytuacja rozwija i biegnie wedlug rytmu magdy\" w niedziele na powtorce to sobie zapisze. bardzo podobalo mi sie te slowa. bo ja tez chcialbym sptkac mezczyne dla ktorego bede wazna, wazne beda moje klopoty smutki i wszelkie radosci. takiego ktory bedzie pelen cierpliwosci i swiadomosci ze kobieta tez czuje.

hopeless witaj:) Aga -ta:) no ja tez byłam z lekka zniesmaczona jak ludzie nie wiedzieli co to za data:) pal diabli młodzi którzy tego nie pamietaja ale starsi??;) Ala:) znajdziesz takiego ;) jestem tego pewna:) wieczór upływa leniwie ;) miedzy innymi na jedzeniu ogromnego jabłka o smaku orenżady;) pozdrawiam:)

jablko o smaku gruszki jadlam ale oranzady??? poszukuje w necie jakiegos ladnego i funkcjonalenego telefonu bo konczy mi sie umowa a nie chce placic abonamentu.i w plusie znalazalm ale 300 za telefon nie zaplace:) bo nie mam do 100 to jeszcze ok:) sprzedam stary to wyjde na zero:) Cordula:) fajna jestes:) tylko ze ja juz nie szukam:)

Gość Rubens K
Alexx pamietasz takie słowa ? "Mam wyśmienity humor, podjęłam pewną, jak dla mnie, szaloną decyzję... Ale o tym kiedyś" No i jak dobra ta decyzja byla ? ;) Wiecie co zauwazylam ...o ile dobrze pamietam Szczesliwa poznała swojego w sierpniu i od tego czasu wyfruneła od was ;) Alexx rowniez od sierpnia ( chyba ) tyle ze rok pozniej jest szcesliwa .... a wiec jaki morał ? szykujcie sie w kolejce za rok w sierpniu po jakąs istote tu zgromadzona przyjedzie ksiaze na rumaku ;) a se wymysliłam co ?

Gość Biegnący co za
stopka :D

Witam..🖐️ Musze stwierdzić, ze zdecydowanie zbyt wcześnie wstajecie..;) Ja dzisiaj zaspałam 20 minut z telefonem w ręce..;) Pozdr.

Witajcie:) a mnie nie jest smutno ,tylko jakas taka agresywna jestem hihi;) moze to ta pogoda?? no leje u mnie jak nic no co za zima;) a co do kolejki czekajacego na księcia albo księzniczkę to moze jakas kolejność alfabetyczna??;) pozdrawiam wszystkich pieknie:) i słonecznie ,bo słonca u mnie jak na lekarstwo;) no a jabłko było orenżadowe;)

witam cieplutko :) Biegnacy - rozwaliles mnie ta stopka!hahahahhaha ale sama prawda!nic dodac nic ujac :) a co do tego ksiecia na rimaku to scenariusza nigdy nie bedziemy znac,tylko zycie nam to zweryfikuje!!moze to i lepiej:) ja wierze ze dobro przyciagnie dobro i znajda sie te dwa kawalki,ktore beda pasowaly do siebie:) sie rozmarzylam ale naprawde wiezrze ze jak cos ma byc to i tak bedzie buzka *

a jednak sie udało:) mam nowa fryzure:)) i sie wygrzaalm w solarium i tylko to nie to to samo co meskie cieple ramiona. ja w bajki nie wierze wiec na ksiecia nie czekam bo kazdy w ktorym sie zakocham bedzie moim ksieciem a ja jego roża.

hejka:) wyłaczyli swiatlo na ulicy i jest czarna noc:(( jak ja trafie niw w kaluże???