Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chce schudnac

zapraszam wszystkie dziewczyny ktore schudly

Polecane posty

Go艣膰 Wrotka
Czesc dziewczyny ! Pierwszy dzien z ograniczeniem jakos mina艂 rano mia艂am basenik a teraz wieczorkiem na areobik lece :) Qrcze chcia艂abym zeby ten czas zlecia艂 i zebym sie nbie podda艂a :) Schud艂am juz w sumie 7 kilo bo wazy艂am 72 a teraz 65 tylko ze teraz spowrotem wracam do moich starych nawyk贸w zywieniowych i qrde przestac nie moge :( Przeczyta艂am dzisiaj o herbatce pu-erh w kt贸rej wciagu miesiac mozna zrzucic od 3 do 9 kg zalezy od organizmu oczywiscie i od tego czy sie bedzie ja pi艂o zgodnie z tym co pisze wulotce :) opr贸cz tego jest jeszcze jedna ning hong kt贸ra sie pije 2 litry na dzien i zrzuca 3-5 kg w miesiac bez efektu jojo zachecajace nie? osobiscie wypr贸buje ciekwa jest czy faktycznie dzila hmm? Na pewno opisze moje dzi膮lnia i przebieg :) Trzymajcie kciuki moje kochane mam nadziej ze podzia艂a!! Ja za Was tez trzymam Damy rade bo My silne baby jestemy :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witam:) Wrotka jestes powiewem nadzieji dla mnie ze na diecie 1000kcal dajesz rade i chudniesz tak wspaniale wielkie BRAWA!!!! Moglabys pisac codziennie ile czego jesz? i podac liczbe kcal poszczegolnych produktow ktore zjadasz:) Mysle ze bardzo to wszystkim pomoze:) Mi napewno tak:):) Alicjo gdzie sie schowalas? selena22 pisz prosze Dotta teraz juz rozumie co sie stalo ,tak jak ambergelic uwazam ze jeszcze zatryumfuje sprawiedliwosc,teraz musisz przelknac ta gorzka pigulke. Cos czuje ze niedlugo bedzie lepiej,przeciez po burzy wychodzi slonko dlatego nie rozpamietuj ,poczekaj wszystko sie ulozy napewno cie docenia,aaa jeszcze jedno teraz mimo wszystkich zasad moralnych wazne jest by umiec siebie reklamowac ,moze zacznij na glos mowic co robisz niech cie dostrzegna czasem trzeba sie chwalic Pozdrawiam wszystkich cieplutko鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

witajcie dziewczyny.... Dotta...no tak to juz jest...ja w pracy przezylam takie ekscesy, ze w glowie sie nie miesci...kazdy dbal tylko o siebie, przy mnie wsyztsko w porzadku a na rozmowie z szefem co innego...w ogole...szef okazal sie po 2 latach wielkim kanciarzem, spakowal sie i wyjechal za granice, nawet ostatniej wyplaty nie dostalam:P Przezywalam swoja uczciwosc bardzo dlugi czas, ze ja taka sumienna, spokojna, tolerancyjna a tak mnie wyrolowano...inne krecily, mataczylky i wyszly na swoje...ech.,..szkoda slow....wiec glowa do gory i tupnij poki masz sile...kaz sie cenic..... chce schudnac...buziaki....podziwiam cie za te cwiczenia.... gdzie ta Xenia...mam nadzieje, ze nie zostala na zawsze w Grecji:) robi sie zimno i ja zaczynam sie objadac....nakrzyczcie troche.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelou
Witajcie "Odchudzaczki" (to mi si臋 b. spodoba艂o) , Ala, ja Ci臋 st艂uk臋, je艣li b臋dziesz podjada膰 "z zimna"! Krzycz臋 i wcale nie 偶artuj臋. Nie robimy zapas贸w na zim臋- chyba 偶e w s艂oikach! Mam exstra danko dla grupy A (ma艂okaloryczne), po prostu pyyyszne. nic niezwyk艂ego, ale polecam Wam, Dziewczyny! Prosta recepta: kurczak (np. pier艣; pokroi膰 i podsma偶y膰- najlepiej na teflonie i bez t艂uszczu), cebula (wrzuci膰 do podsma偶ono- podduszonego i dusi膰 dalej), broku艂 (pokroi膰 wraz z 艂odygami, kt贸re wcze艣niej lepiej obra膰), marchewka x 2 (zetrze膰 na grubych oczkach). to nie forum o przepisach- ale produkty dietetyczne, mo偶na obliczy膰 kaloryczno艣膰 w zal. od ilo艣ci sk艂adnik贸w. Przepraszam, ale ja tego nie dokona艂am. Alu- ja chyba te偶 przesadzam- w艂a艣nie zjad艂am KOLACJ臉, a tego chyba si臋 nie powinno robi膰- jakie艣 150 g warzyw z przepisu powy偶ej i 2 艂y偶ki zupowe ry偶y. A wiecie co, postawi艂am na lod贸wce moje trzy "grube" zdj臋cia i nie pomaga!!!!!!!!!!! chyba najwi臋kszym straszakiem jest waga, albo ubrania! (strach w oczach, kiedy przestajesz si臋 w co艣 mie艣ci膰) A mo偶e napiszecie Wszystkie, jak jeden m膮偶, jak na spowiedzi, co nap臋dza Wam stracha- jak poznajeci臋, 偶e tkanka t艂uszczowa zaczyna atakowa膰? robimy referendum ;) przedwyborcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelou
No, mo偶e jeszcze jedno pytanie- co zrobi膰, 偶eby cz艂owiek niezuwa偶a艂 tego, 偶e tyje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leelou
NIEZAUWA呕A艁- sorki za liter贸wk臋

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Du偶o sie tu dzia艂o. Jutro napisz臋, bo dzi艣 padam na twarz. 馃憚

Udost臋pnij ten post

Leelou, prosze o troszke jasniejsze zadanie pytanka. Xenia32, witaj! Jak bylo!!! Dotta, potrzebne ci wakacje, tak jak mnie - bedac na nich zapomina sie o wszelkich klopotach. A dla reszty usmiech :-)

Udost臋pnij ten post

Witajcie 馃尰 Jeszcze nie przeczyta艂am wszystkiego, ale nadrobi臋, 偶eby wiedzie膰 co si臋 dzia艂o. By艂o SUPERRR!!!! Pi臋kna pogoda, czyste i ciep艂e morze, cho膰 bardzo s艂one, super apartament z widokiem na morze. Wszystko wspaniale. Bardzo t臋skni艂am za dzie膰mi i to troch臋 mnie m臋czy艂o. Ale pobyli艣my z m臋偶em sami. By艂am w Atenach................... co艣 wspania艂ego. Mieszka艂am w ma艂ej letniskowej miejscowo艣ci u st贸p Olimpu. Troszk臋 pozwiedzali艣my okolice. Jak kto艣 si臋 b臋dzie wybiera艂 kiedy艣 do Grecji to polecam wrzesie艅. Wspania艂a pogoda dla Polak贸w. Ciep艂o, s艂onecznie i daje si臋 wytrzyma膰.I ceny ju偶 ni偶sze, Dzi艣 wa偶e 65,6 tzn przyty艂am TYLKO 2,3kg.Jestem zaskoczona. Tam nie da艂am stosowa膰 偶adnej diety. Wcale nie mog艂am kupi膰 mi臋sa, bo nie sprzedawali. Pojechali艣my raz do miast to kupi艂am na 3 obiady i tyle. Owoce s膮 tam b. tanie i ca艂y czas jad艂am je.Poza tym za du偶o s艂odyczy,,,, Ale taka dieta mi nie s艂u偶y, nic mi si臋 nie chcia艂o i mia艂am ma艂o si艂y. Jednego razu nie mog艂am wle藕膰 na ten Olimp. Jak staruszka. Ale od dzi艣 wracam do normy. Jednak by艂o du偶o ruchu, du偶o 艂a偶enia, p艂ywania i dlatego taki niewielki przyb贸r wagi. No ju偶 nie zanudzam, pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Poczytam sobie. Pa 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Witam:) Xenia:):):)馃尲 No nareszcie cie tu mamy :) juz sobie wyobrazam jaka jestes opalona:):) leoolu fajny przepis napewno go wyprobuje:) dzieki Dotta 鉂わ笍 mam nadzieje ze dzis jest lepiej niz wczoraj:) amberangelic馃尲 przechodze na liczenie kcal:) pozdrawiam goraco馃尲鉂わ笍:)

Udost臋pnij ten post

Witam wszytskie dziewczyny 馃尲 a szczegolnie Xenie.......fajnie,偶e ju偶 jestes ale udane wakacje.tylko z m臋zem no jak podroz po艣lubna.a kg sie nie przejmuj w koncu mialas wakacje......oj zdalyby mi si臋. DZi臋kuje za ciepl臋 slowa dziewczyny wiedzialam,ze na was mozna liczyc.....dzis mi troche lepiej.....masz racje Krupciu musi za艣wieci膰 slonce w koncu i trzeba u艣miechac sie przez 艂zy......taki to juz swiat kazdy ma swoje zgryzoty.....jakos tam sie Trzymam......czytam teraz \"niebezpieczne zwiazki\" wci膮ga. I ogladalam film o Leonardzie da Vinci...lecial przez caly tydzien o 16.alez to byl wszechstronny czlowiek.... Lubicie ksi膮zki? ALu? dlaczego lisyopad zle na Ciebie dizala?.......na mnie brak swiat艂a w zimie.a jesien dla mnie to najpi臋kniejsza pora roku......pedze do domku...... 艣ciskam was wszystkie....... Ala jedz......masz takie wyniki.....troszk臋 mo偶na...... papa 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Witam wszytskie dziewczyny 馃尲 a szczegolnie Xenie.......fajnie,偶e ju偶 jestes ale udane wakacje.tylko z m臋zem no jak podroz po艣lubna.a kg sie nie przejmuj w koncu mialas wakacje......oj zdalyby mi si臋. DZi臋kuje za ciepl臋 slowa dziewczyny wiedzialam,ze na was mozna liczyc.....dzis mi troche lepiej.....masz racje Krupciu musi za艣wieci膰 slonce w koncu i trzeba u艣miechac sie przez 艂zy......taki to juz swiat kazdy ma swoje zgryzoty.....jakos tam sie Trzymam......czytam teraz \"niebezpieczne zwiazki\" wci膮ga. I ogladalam film o Leonardzie da Vinci...lecial przez caly tydzien o 16.alez to byl wszechstronny czlowiek.... Lubicie ksi膮zki? ALu? dlaczego lisyopad zle na Ciebie dizala?.......na mnie brak swiat艂a w zimie.a jesien dla mnie to najpi臋kniejsza pora roku......pedze do domku...... 艣ciskam was wszystkie....... Ala jedz......masz takie wyniki.....troszk臋 mo偶na...... papa 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

To znowu ja. Poczyta艂am nasz topik. Mam par臋 pyta艅. Witam wszystkie nowe panie! 馃尰 leelou - sk膮d jeste艣? Dlaczego piszesz 偶e chyba masz grup臋 A??? To trzeba wiedzie膰 na pewno, przy tej diecie. A co do smo偶enia bez t艂uszczu, to nie jest dobry pomys艂. Staraj si臋 w swojej diecie uwzgl臋dnia膰 codziennie oliw臋 z oliwek. Napisz臋 dok艂adnie jak膮 ilo艣膰, teraz nie mam ksi膮偶ek bo po偶yczy艂am przed wyjazdem. Ale na pewno co najmniej 1 艂y偶k臋. Ala - schud艂a艣 12 kg. GRATULUJ臉!!!!!!!! Jednak staraj si臋 tak nie objada膰, bo szkoda zmarnowa膰. Dotta - musz臋 powiedzie膰 co do pracy, 偶e te偶 pracuj臋 ju偶 11 lat w jednej firmie. I te偶 ju偶 jest gorzej. Mo偶e ma to zwi膮zek z d艂ugo艣ci膮 czasu? Te偶 bardzo lubi臋 czyta膰 ksi膮偶ki. Wrotka - napisz sk膮d jeste艣 i jak膮 masz grup臋 krwi. Krupcia - super nick. Teraz jest 艂atwiej pisa膰. Napisz jak te kiloramy. Dzi艣 zjad艂am na 艣niadanie jajecznic臋 na szynce z cebul膮 i mas艂em. Zaraz zrobi臋 3 czerwon膮 herbat臋. Postanowii艂am zafarbowa膰 w艂osy na br膮z. Teraz mam pstrokate po tym s艂o艅cu i wodzie. Cera te偶 do reanimacji. Jakie艣 pryszczyki na brodzie i wysuszona.Bardzo. Pa! 鉂わ笍 ps. bardzo si臋 ciesz臋 , 偶e jestem w domu i z Wami. Tam wcale nie by艂o w moim miasteczku internetu. W s膮siednim by艂, ale 5 € za godzin臋!!! 馃尰

Udost臋pnij ten post

To znowu ja. Poczyta艂am nasz topik. Mam par臋 pyta艅. Witam wszystkie nowe panie! 馃尰 leelou - sk膮d jeste艣? Dlaczego piszesz 偶e chyba masz grup臋 A??? To trzeba wiedzie膰 na pewno, przy tej diecie. A co do smo偶enia bez t艂uszczu, to nie jest dobry pomys艂. Staraj si臋 w swojej diecie uwzgl臋dnia膰 codziennie oliw臋 z oliwek. Napisz臋 dok艂adnie jak膮 ilo艣膰, teraz nie mam ksi膮偶ek bo po偶yczy艂am przed wyjazdem. Ale na pewno co najmniej 1 艂y偶k臋. Ala - schud艂a艣 12 kg. GRATULUJ臉!!!!!!!! Jednak staraj si臋 tak nie objada膰, bo szkoda zmarnowa膰. Dotta - musz臋 powiedzie膰 co do pracy, 偶e te偶 pracuj臋 ju偶 11 lat w jednej firmie. I te偶 ju偶 jest gorzej. Mo偶e ma to zwi膮zek z d艂ugo艣ci膮 czasu? Te偶 bardzo lubi臋 czyta膰 ksi膮偶ki. Wrotka - napisz sk膮d jeste艣 i jak膮 masz grup臋 krwi. Krupcia - super nick. Teraz jest 艂atwiej pisa膰. Napisz jak te kiloramy. Dzi艣 zjad艂am na 艣niadanie jajecznic臋 na szynce z cebul膮 i mas艂em. Zaraz zrobi臋 3 czerwon膮 herbat臋. Postanowii艂am zafarbowa膰 w艂osy na br膮z. Teraz mam pstrokate po tym s艂o艅cu i wodzie. Cera te偶 do reanimacji. Jakie艣 pryszczyki na brodzie i wysuszona.Bardzo. Pa! 鉂わ笍 ps. bardzo si臋 ciesz臋 , 偶e jestem w domu i z Wami. Tam wcale nie by艂o w moim miasteczku internetu. W s膮siednim by艂, ale 5 € za godzin臋!!! 馃尰

Udost臋pnij ten post

Xenia32, ej wakacje. Diety sie nie da stosowac kiedy chce sie na wakacjach pozyc. Ja w lutym bylam w Meksyku w rezorcie gdzie byly 3 posilki dziennie, wszystko na zasadzie buffetu bierz ile chcesz, duza ilosc stolow z potrawami na goraco, zimno, saltki, desery, miesa, warzywa... co posilek to inne kilkadziesiat potraw. I jak tu sie odchudzac skoro wszystkiego chcesz poprobowac? Znowu w Niemczech w czerwcu te super obiady z przyjaciolmi i dlugie rozmowki przy stole, zawsze sie zjadlo wiecej niz zwykle, w milym towarzystwie tak jest. Na wakacjach trudno sobie odmawiac. Tak samo jak ide do restaturacji to nie zamowie salaty, mam ja na codzien. Ja czuje ze mi waga staje, chyba przez to ze ominelam kilka razy silownie, ale juz sie mobilizuje bo robi sie chlodno i nie chce stracic to co osiagnelam. W tym tygodniu bylam codziennie, i mam nadzieje, ze autko dzis po pracy rowniez skreci a nie pojedzie prosto do domku. Moze powinnam sie sprezyc i chodzic znowu jak rano wstane, bo po pracy nieraz nie mam juz ochoty, a tak to juz bedzie o-dbe-bnio-ne. Dotta, przesylam ci dobra energie, mam nadzieje, ze jakas tam jest jeszcze we mnie bo tez jestem zatruta niegodziwoscia wspolpracowniczki. Alicja, ja nie pisze z Polski - u mnie byla dopiero 10wieczor. Xenia32 moze poczekaj troszke z tym farbowaniem - chyba, ze az ci to tak przeszkadza, moze najpier je poodzywial balsamami i poczekaj az dojda do siebie. Mam nadzieje, ze uzywalas dobrego filtru chroniacego przed sloncem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrotka
Czesc kochaniutkie :) Przepraszam ze nie odpisalam ale nie moglam wejsc na te strone! Wiec Krupcia ja w sumie to robie tak i robi艂am ze rano jej 2 kromeczki chleba z czym chcia艂am na obiad p贸艂 dotychczasowej porcji jakis podwieczorek np owoc a kolacja hmm najlepiej zeby kolacji nie by艂o ale jak ma byc to najp贸zniej o 18!! Opr贸cz tego chyba z 5 razy zrobi艂am sobie diete 3 dniowa polecma bardzo skuteczna i nie bardzo okrutna heheh :) No i tak uda艂o mi sie schudnac :) A moja mama ograniczajac tylko jedzenie i w og贸le nie cwiczac achud艂a 10 kilo w przeciagu 7-8 miesiecy :) Wygalad bardzo dobrze a jej waga utrzymuje sdie juz przez 2 lata :) Teraz ostro sie trzymam wczoraj na areobiku da艂a nam wycisk ale by艂o fajnie i bede chodzic caly czas :) Moja grupa kwi to B ! Jestem z Krakowa :) Pozdrawiam Was wszystkie ca艂uski :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrotka
Witam wszytkie panie :) Przepraszamz e nie pisa艂am ale cos mi sie dziej z ta stronka i zle chodzi! Krupcia ja w sumie to robi艂am tak ze rano jad艂am 2 kromeczki z czym chcia艂m obiad normalny tylko po艂owa dotychczasowej porcji, na podwieczorek jakis owoc a na kolacje hmm najlepiej zeby kolacji nie by艂o no ale jak jest to najp贸zniej o 18!!! Wazne jest tez to zeby jadac regularnie tzn jezeli w jeden dzien jesz snaidanie o 8 a obiad o 14 to tak samo w drugi :) Bradzo byasm i jestem zadowolona z rezulta贸w i mam nadzije ze schudne jeszcze :) Ja jestem z Krakowa a moja grupa krwi to B ! Chyba to tyle co chcia艂m napisac ca艂uski dla wszystkich aha wiem czy ktos moze nie zna jakeijs diety 3-5 dniowej kt贸ra daje szybkie rezultaty? jak tak to prosze piszczie :) Pozdrowionka :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrotka
Przepraszam ale napisa艂am wczesniej i wydawa艂o mi sie ze sie nie wys艂a艂o ojojojoj a tu jednak no nic przeczytacie sobie dwa razy :P Ca艂uski:*

Udost臋pnij ten post

Witam:) Dotta ciesze sie ze slonko wychodzi z za chmurki:):) Lubie ksiazki tylko mam maly problem jak czytam po 30 min nie moge nie usnac ,nie wiem czemu tak sie dzieje i czesto zasypiam z ksiazka Jezeli miala bym wybierac pore roku jestem za latem i wiosna ,na wiosne wszystko sie budzi do zycia ,a lato to po prostu duzo slonca ,malo zlych mysli wstaje sie rano i widzi slonko, wieczory sa dlugie i pieknie sie wyglada z opalenizna ,no i malo ciuszkow sie ubiera ...hihi wiecie co duzo jest powodow czemu wole lato:) Xeniu ciesze sie ze nicek Ci sie podoba:) schudlam do 81kg ale juz nie jestem na 13-nasto dniowej:0 amberangelic馃尲 fajnie tak jezdzic po swiecie:):) Wrotka :) Ide za twoim przykladem na dietke 1000kcal:):) Alicjo 鉂わ笍 Pozdrawiam wszystkich goraco馃尲馃尲 ps wlasnie jestem po cwiczonkach:) maz jak zwykle na wyjezdzie... ehh jakos mi smutno,siedze sobie w domku i nie mam do kogo buzi otworzyc:( Wrotka mozesz napisac ile masz lat? selena22 gdzie sie znow ukrylas? leoolu co u ciebie?

Udost臋pnij ten post

Witam:) Dotta ciesze sie ze slonko wychodzi z za chmurki:):) Lubie ksiazki tylko mam maly problem jak czytam po 30 min nie moge nie usnac ,nie wiem czemu tak sie dzieje i czesto zasypiam z ksiazka Jezeli miala bym wybierac pore roku jestem za latem i wiosna ,na wiosne wszystko sie budzi do zycia ,a lato to po prostu duzo slonca ,malo zlych mysli wstaje sie rano i widzi slonko, wieczory sa dlugie i pieknie sie wyglada z opalenizna ,no i malo ciuszkow sie ubiera ...hihi wiecie co duzo jest powodow czemu wole lato:) Xeniu ciesze sie ze nicek Ci sie podoba:) schudlam do 81kg ale juz nie jestem na 13-nasto dniowej:0 amberangelic馃尲 fajnie tak jezdzic po swiecie:):) Wrotka :) Ide za twoim przykladem na dietke 1000kcal:):) Alicjo 鉂わ笍 Pozdrawiam wszystkich goraco馃尲馃尲 ps wlasnie jestem po cwiczonkach:) maz jak zwykle na wyjezdzie... ehh jakos mi smutno,siedze sobie w domku i nie mam do kogo buzi otworzyc:( Wrotka mozesz napisac ile masz lat? selena22 gdzie sie znow ukrylas? leoolu co u ciebie?

Udost臋pnij ten post

Autko jednak nie skrecilo... ech, byl taki korek na autostradzie ze polowe drogi do domu przebylam w takim czasie co zwykle cala, nie mialam juz sily, teraz pije herbatke mietowa, caly dzien nie moglam znalesc czasu na posilek tylko na przekaski i chyba za szybko sie rzucilam na ma salate z najprzerozniejszymi rzeczami, zjadlam ja po szostej i jak nigdy czuje sie po niej bardziej ociezala, ale moze bo to przed miesiaczka i jeszcze pelnia jest na dodatek. Mietowa mnie pewnie troche oswobodzi.

Udost臋pnij ten post

Witajcie. 馃尰 Jednak siedz臋 z farb膮 na g艂owie... Chcia艂am zmieni膰 kolor ju偶 od jakiego艣 czasu, a偶 wreszcie znalaz艂am pow贸d. Tyle, 偶e mia艂 by膰 br膮zowy, a chyba b臋dzie rudy. Zobacz臋 za p贸艂 godzinki...... Ja ju偶 po 艣niadanku: serek wiejski + kawa ze 艣mietank膮. Waga 65.5 kg. Dotta - wiesz by艂am przejazdem we Wroc艂awiu i to dwa razy! Amber - te偶 bym chcia艂a kiedy艣 zobaczy膰 Meksyk... A co do filtra, to ja nie bardzo mog臋 si臋 opala膰. Mam alergi臋 na s艂o艅ce wi臋c maksymalnie by艂am 2 godziny na pla偶y dziennie, a i tak wi臋kszo艣膰 czasu p艂ywa艂am w morzu. Filtr 5. W zasadzie nie jestem prawie wcale opalona tzn bardzo nieznacznie. Na pewno nikt nie powiedzia艂by, 偶e wr贸ci艂am z Grecji! Wrotka - Krak贸w..... by艂am tam w tym roku. Pi臋kne miasto. Krupcia te偶 jest z Krakowa. Krupcia - jak nie masz do kogo buzi otworzy膰 to pisz do nas. Ja bardzo lubi臋 czyta膰 ten topik. :) Ala 馃尰 Selena ???? Leelou 馃尰 Wieczorem napisz臋 co mam na g艂owie... 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Witam:) Rano zagladnelam na topik i bylam pewna ze sie wpisalam teraz wchodze i nie ma mojego wpisu :( czy ja mam jakies omamy heh:( Ciesze sie bo dalej trwam przy odchudzaniu:) cwiczonka ,rowerek:):) Bardzo sie pilnuje Wrotka dajesz rade z 1000kcal? Czekam na twoj wpis:):):) Xenia:) napisz jaki kolorek wyszedl:) Eveline馃尲 Maja jak tam z dietka spadaja juz kg? leolu馃尲 Sigma cwiczysz dalej? napisz co slychac:) Alicjo鉂わ笍 selena22 na jakim jestes forum? zostawilas nas??:(:( amberangelic馃尲 Dotta:):):) pozdrawiam goraco:):)

Udost臋pnij ten post

Witam 馃尰 Kolorek wyszed艂 bardzo 艂adny. Nazywa艂 si臋 \"jasny kasztan\", ale nie jest zbyt jasny. Raczej ciemny. Ale bardzo podoba mi si臋 :) Ala - ogl膮da艂am dzi艣 powt贸rk臋 M jak mi艂o艣膰. Ale jestem i tak do ty艂u bo przed wyjazdem nie ogl膮da艂am. 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wrotka
Witam :] Krupcia pewnie ze daje rade co to jedzenie ma byc silniejsze ode mnie nie ma mowy :) Ty tez pewnie dasz rade :) I wy wszytkie :) Ponawiam pytanie czy ktos nie zna jakiejs 5 dniowej dietki? Bardzo prosze jak jestr jakas to napiszcie :) Przeczyta艂am ze w mojej grupie krwi nie powinno sie jesc kukurydzy a ja kiedys prawie ca艂e wakacje ja jad艂am :) Jeszcze ketchupu a ja czesto dodaje gio do kanapek :/ 9 mam impreze i chociaz kilogramik albo dwa jakbym zrzuci艂a by艂oby fajnie ale to jest niemozliwe raczej :) Ale do 16 moze mi sie uda a wtedy jade na weekend do znajomych i chce wygladac jakos :) Piszcie prosze POzdrawiem Was serdecznie :* Zajrze tu jeszcze potem moze ktos cos napisze :) Ca艂uski

Udost臋pnij ten post

Co tu si臋 dzieje? Zapomnia艂y艣cie o naszym topiku???? Ja jednak napisz臋. dzi艣 waga 65,4. Jem 艣niadanko, trzy par贸wki + sur贸wka z sa艂aty i pomidor贸w. Zaraz robi臋 kaw臋... No i obejrza艂am M jak mi艂o艣膰. 艢miesznie si臋 czuj臋 z nowym kolorem. Co przechodz臋 i widz臋 gdzie艣 swoje odbicie to jestem zdziwiona. Ciesz臋 si臋, 偶e jestem ju偶 w domu. Jednak bardzo t臋skni艂am za dzie膰mi. Zw艂aszcza za m艂odszym. Wrotka- przy grupie B mo偶esz spr贸bowa膰 Diet臋 Atkinsa. Bardzo szybka, 艂atwa i skuteczna. Przez te 2 tygodnie na pewno schudniesz 3-4 kg. http://hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm Zajrzyj tam. Pozdrawiam wszystkie panie. Zapraszam do wpisywania si臋 . 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Witam:) Xeniu nie ma mowy zebym zapomniala o naszym topiku ,wczoraj mialam zly dzien a wlasciwie wieczor...klopoty...klopoty Jezeli chodzi o podjadanie nocne tego nie bylo tak jak tu wczesniej Wrotka napisala nie ma mowy zeby jedzenie mnie pokonalo!:) Pozdrawiam wszystkich goraco馃尲

Udost臋pnij ten post

krupcia...co to za klopociska...?Mam nadzieje, ze nic powaznego.... Amber...widzisz, ja czasami zapominam...zupelnie wypadlo mi z glowy gdzie ty mieszkasz..:) Xenia...fajnie ze jestes...ciesze sie, ze urlop sie udal...moze masz jakies zdjecia? I mozliwosc pokazania nam? ja Grecji nie widzialam.... zaczynam jesc troszke chlebke...bardzo schudlam....ale znowu stresy...tata przyjaciolki ma raka zlosliwego....ponoc kwestia dni....siedze z nia...daje jej sile...

Udost臋pnij ten post

Te偶 mnie niepokoj膮 ci膮g艂e k艂opoty Krupci. Krupcia - wy偶al si臋, bedzie Ci lzej na duszy. Cho膰 pewnie znowu ten m膮偶... 鉂わ笍 Alicja - spr贸buj臋 jako艣 powsadza膰 te zdj臋cia do kompa to prze艣l臋 Ci na maila. Niestety mam normalny aparat i nie mam skanera. ale mo偶e co艣 uda si臋 wymy艣li膰. Mo偶e dostan臋 zdj臋cia od ludzi kt贸rych pozna艂am w Grecji. Bardzo fajnych. :) B膮d藕 dzielna. 鉂わ笍 Ca艂y czas mam takie przekonanie, 偶e chorujemy na te straszne choroby w艂a艣nie przez z艂e od偶ywianie. du偶o naczyta艂am si臋 o chorobach w zwi膮zku z od偶ywianiem zgodnym z grup膮 krwi. To mi wystarczy艂o, aby si臋 przekona膰. Mo偶e jest w tym jaka艣 racja, a mo偶e nie.................

Udost臋pnij ten post