Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4madzia4

Bielizna MIRIALE

Polecane posty

Gość magdakre
@dzonsi123 no właśnie, proszę mi powiedzieć skąd macie numery telefonów osób, do których dzwonicie? Ja Wam niczego nie udostępniałam.

Gość dzonsi123
Do magdakre Co do uzyskania informacji o Pani danych kontaktowych, proszę wysłać zapytanie do biura obsługi klientów Provei. Konsultant zleci odszukanie źródła pochodzenia Pani danych. Pozdrawiam

Gość magdakre
@dzonsi123 czy ja coś źle zrozumiałam, czy to Pan podpisał się tu jako Konsultant? Zdaje się, że takie pytanie mogę Panu zadać. Sam się Pan rekomendował.

Gość dzonsi123
do magdakre Przykro mi, lecz nie mogę Pani pomóc w tej kwestii. Z Pani strony wiązało by się to z ujawnieniem przez Panią danych osobowych oraz adresowych na forum publicznym. Oczywiście mogę odpowiedzieć na wszelkie pytania, które nie wymagają podawania Państwa danych.

Gość Styśka
Mam pytanko. Czy jeżeli dziś dałam się namówić na tą bieliznę to moge od razu dzisiaj złożyć rezygnację czy muszę poczekać az przyjdzie ta pierwsza przesyłka i dopiero wtedy mogę zrezygnować ?

Gość telemarketerka
słuchajcie, dane są najczęściej z bazy Axciom - jest to ogólnopolski kwestionariusz produktów i usług, który zawiera dane o ponad 2 mln polskich gospodarstw domowych, możecie sobie o tym poszukać. bielizna nie jest zła, pierwszą paczkę warto otrzymać bo to jest tylko 29,8 razem z przesyłką za 3 sztuki naprawdę dobrych jakościowo figów lub stringów, potem dziewczyny możecie zrezygnować - najlepiej mailowo i macie z głowy. Wszystko to wam pisze w liście potwierdzającym który dochodzi w terminie 1-2 tygodni od rozmowy, czytajcie tam wszystko dokładnie. ;) 24134955 - w razie pytań, moje gg.

Gość ekolanka
a na jaki adres mail najlepiej im wysłać rezygnacje z przysyłania kolejnych paczek

Gość telemarketerka
serwis.klientow@provea.pl - to jest mail, po pierwszej paczce napiszcie, że rezygnujecie z otrzymywania kolejnych, podpiszcie się imieniem, nazwiskiem i podajcie numer klienta, który będzie w liście potwierdzającym.

Gość sietna
Dziś dzwonili do mnie z tej firmy i zamówiłam sobie bieliznę za 30zł ale dopiero teraz trafiłam na to forum. Po tym co przeczytałam boję się, że i ja będę miała problemy. Co zrobić aby anulować to zamówienie? Czy dopiero po otrzymaniu korespondencji z kodem na ich stronie będę mogła jakoś to odkręcić? Proszę o pomoc.

Gość OdonataAya
Przed chwilą zadzwoniła do mnie panienka z tej firmy i dałam się namówić. 3 pary majtek za 29.80... Jeśli dalej tak postępują jak opisywane tu było i odczuję to na własnej skórze to będę baaardzo wkurzona. A jeśli przysyłają następną paczkę to trzeba ją odbierać? Jak się nie odbierze to przecież wraca chyba do nadawcy.

Gość dorka_83
hej, ja też najpierw zamówiłam majtki (dziś, godzinę temu)a potem przeczytałam to forum, przed chwilą dzwoniłam do nich, do firmy, do Biura Obsługi Klineta i babeczka powiedziała mi ,zebym zadzwoniła za tydzień - wtedy oni beda mieli te dane w systemie i mnie anulują, dziś nie mogą, bo jeszcze ich nie otrzymali! wysyłka następuje po 3 tygodniach, więc nie powinno być problemów z rezygnacją. tak mi przynajmniej powiedziano. podaje ich numer tel. 22-205 52 50

Gość dorka_83
OdonataAya tez się nad tym zastanawiałam, nad odbiorem, ale doczytałam, że potem wysyłają faktury do zapłacenia itp, więc lepiej wpierw spróbowac rozwiązać to polubownie :) zobacze co mi wyjdzie za tydzień, czy uda mi się zrezygnować! 3mam za nas kciuki

Gość OdonataAya
Chyba najlepszy pomysł od razu z tego zrezygnować. Też zadzwonię tam za kilka dni, bo jak sobie poczytałam to ja dziękuję bardzo za produkty takiej firmy.

Gość dorka_83
poczytałam troszkę to forum i łudzę się tym, że przez te 6 lat troszkę się zmieniło i że nie będzie problemów z rezygnacją z majtek ...:) napiszę za tydzień jak się sprawa potoczyła...:)

Gość dorka_83
poczytałam troszkę to forum i łudzę się tym, że przez te 6 lat troszkę się zmieniło i że nie będzie problemów z rezygnacją z majtek ...:) napiszę za tydzień jak się sprawa potoczyła...:)

Gość dorka_83

Gość dzonsi123
do dorka_83 Droga Pani, Spróbować bielizny zawsze warto. Oczywiście gdy przesyłka nie zostanie do Pani dostarczona, wystarczy się skontaktować z biurem obsługi klienta i to zgłosić. Gdyby miała Pani więcej pytań proszę o kontakt na numer GG 37053275 Pozdrawiam

Gość dzonsi123
do OdonataAya Droga Pani, Wiele osób na tym forum wypisuje to co wypisuje z braku dostatecznej informacji oraz dlatego iż nie zapoznało się z zasadami działania firmy. Panią serdecznie zapraszam do kontaktu z numerem GG - 37053275 Z przyjemnością odpowiem na wszystkie Pani pytania i rozwieje wątpliwości. Pozdrawiam

Gość dorka_83
do dzonsi123 brak możliwości rezygnacji z przesyłek chyba nie wynika z niezapoznaniem się z zasadamni firmy chciałam wypróbować majtki,ale nie ukrywam,że boję się dalszej wymuszonej współpracy, a po tym co się naczytałam mam ku temu powody

Gość kiska
do mnie dzisiaj tez dzisiaj dzwonił Pan z tej firmy. I powiedział mi ze przesyłka przyjdzie na dniach a nie po 3 tygodniach. Kurcze ale zmartwily mnie poprzednie komentarze. Zadzwonie jutro do tego biura obsługi klienta i popytam.

Gość dorka_83
rozmawialam z Biurem Obsługi Klienta i zapewniano mnie, że w każdym momencie można zrezygnować z paczuszek "rezygnację można zgłosić w każdym momencie 'listem, faxem, telefonicznie lub wysłac e-mail " - tak mi powiedziano po 1 paczusce trzeba podać nr klienta przy rezygnacji ja chyba przyjmę majtki, a potem od razu zrezygnuję, żeby nie było,a jak mnie nadal będą molestowac mimo rezygnacji to wspomoge się polskim prawem :)

O bieliźnie tej marki trochę też słyszałam, zastanawiałam się niedawno nad jej zamówieniem ale w rezultacie wybrałam jednak GAIA, o czym pisałam w jakimś wątku podobnym. Póki co zadowolona, bardzo wygodnie się nosi a o tym jak jakościowo się sprawuje napiszę za jakiś czas :)

Gość SkinDeeP
Witam, niestety zanim wyszukałem informacje na temat Miriale, złożyłem zamówienie na komplet dla żony - nie sądziłem, że kolejne propozycje będa przesyłane fizycznie - sądziłem, że dostanę maila z propozycją... ciekaw jestem jak sie sprawa potoczy... Patryk

Gość dorka_83
a złożyłeś rezygnację z dalszych paczuszek?

Gość dzonsi123
do SkinDeeP Jeżeli małżonka nie chce otrzymywać kolejnych przesyłek proszę złożyć rezygnację. Istnieje możliwość złożenia rezygnacji z jednej przesyłki i ze wszystkich. Rezygnacja z jednej przesyłki jest bardzo fajnym rozwiązaniem ponieważ sama bielizna nie przyjdzie, a można zobaczyć jaki będzie kolejny zestaw w katalogu, który zostanie dostarczony. Pozdrawiam

Gość kiska
Czyli dostaje pierwszą paczke, płacę za nią, mam majteczki. Od razu potem wysyłam do firmy rezygnacje i wszystko jest ok?

Gość dorka_83
taką mam nadzieję, tak chce zrobić :) reszty nie będę przyjmować i tyle.

ja także dziś dostałam na telefon z tej firmy. jednak zanim zgodziłam się się na przysłanie mi paczki, dopytałam się czy na pewno jak narazie nie muszę za nic płacić i czy jak będę chciała zrezygnować to czy też nie muszę płacić, moja rozmówczyni powiedziała mi, że tak. ale teraz po przeczytaniu tego wszystkiego mam obawy i chciałabym jak najszybciej zrezygnować. powiedzcie mi czy mogę zrezygnować już teraz czy dopiero po otrzymaniu pierwszej przesyłki?

Gość zdzicha26
Hej!!!Chciałam zapytać o co chodzi z tą aferą MIRIALE.Nie chce mi się czytać całego forum.Kiedyś...Kilka lat temu zadzwoniła do mnie pewna pani z ofertą dla mężczyzn.Nie dopytywałam skąd ma mój numer,bo ta ochrona danych osobowych to "pic na wodę".Zamówiłam bokserki z tej firmy za 15zł dla swojego faceta.Były świetne:nie farbowały,miały dobre szwy.I ogólnie byliśmy zadowoleni.Następna przesyłka miała być już droższa,ale doszłam do wniosku,że w chwili obecnej mnie na to nie stać i bez żadnego problemu zrezygnowałam z przesyłek telefonicznie.Niedawno znowu zetknęłam się z proveą miriale w internecie i uznałam,że zamówię sobie komplecik za !19,90 i bardzo mi się on spodobał,potem przysłano mi 3 figi i dodatkowo biustonosz.Bardzo mi się ten zestaw podoba...Jest ładny,sexy i świetnie leży i z niecierpliwością czekam na następną przesyłkę.Ponawiam więc pytanie;co to za afera???