Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca

jeanine

Polecane posty

Gość Ciekawska Lady
Hey ja zaczelam brac Janine i jak wyczytalam z waszych wypowiedzi niektorym powiekszyl sie biust :P nawet o rozmiar ja nie romumiem czegos :( rozm. to ile moze byc cm. 2, 5, czy 10?? :)

Gość anankee
Witajcie Kobiety!!!! Biore 3 opakowanie i przyznam sie ze wszystko z plecków schodzi a piersi czy ja wiem czy urosły napewno sa okrąglejsze, ładniutkie!!! Nie miałąm zadnych złych nastrojów depresji, jestem bardzo bardzo zadowlona z janinek!!! Pozdrawiam wszystkich! Jetsem na biezaco z Waszymi problemami jak cos to piszcie. anankee

Gość IwOo
Niom ja na początku brałam Jeaninki ze wzgledu na cere..niom a teraz to juz wiadomo po co :D Piersi mi urosły i to bardzo..nawet do 2 rozmiarów..niom i cera ładniejsza.. Co do tego zabiegu kosmetycznego..moja kuzynka to miała..strasznie boli i tak naprawde trzeba to powtarzac kilka razy aby był efekt..niom i to sie nie nadaje zeby usunąc plamy po tradziku tylko wyleczyc pryszcze.. nie wiem..mam nadzieje ze to mi zejdzie:(

Gość Do Pryszczółki
Moim zadaniem bardzo źle jest odstawiać od razu tabletki bo może być wysyp pryszczy.Mój ginekolog powiedział żeby tego uniknąć należy przejśc na tabsy o niższej zawartości hormonów.Ja po Diane_35 brałam przez 3 miesiace Yasmin i dlatego mnie nie wysypało.

Gość Do Pryszczółki
Miałam gorszą cere niz na Diane ale nie narzekałam. Teraz biorę Jeanine zamiast Diany bo są łagodniejsze dla organizmu i nie rozwalaja tak wątroby.a pogorszenie myśle ze zaobserwowałam z 2, 3 miesiace po odstawieniu całkowicie tabletek.

do Ciekawska Lady: moj biust powiekszyl sie o 2,5 cm w obwodzie a w praktyce o jakies pol miseczki ale jest to naprawde zauwazalna zmiana

Gość slooonko
hejka jestem w tym temacie nowa dostalam recepte na Jeanine choc zastanawiam sie tez nad cilestem czy moze mi ktoras z was cos na ten temat powiedziec ktore sa lepsze itp niby dostalam jeanine na poprawe cery ale wiadomo ze chodzi tez o zabezpieczenie i jak czytam te negatywne skutki to az mnie skreca w srodku jestem szczupal i nie chce przytyc czy miec jeszcze wiekszy wysp na twarzy niz mam albo te plemienia;/ prosze o porady.....

Gość do slooonko
Witam Cie :) Ja przed Jeanine brałam Cilest i własnie po nim dostałam pryszczy a przedtem nie miałam dużego problemu ze skórą.Po Jeanine na pewno nie przytyjesz, jedyne co to biust może sie powiększyć ale to niekoniecznie.Jeanine to nowoczesniejsze pigułki o mniejszych skutkach ubocznych niż Cilest, dodatkowo na skórą wykazują minimalne działanie natomiast Jeanine zapobiegają trądzikowi.DLa Twojego dobra polecam Ci Jeanine..

Gość _Elżbieta_
Moja koleżanka dostała Cilest na poprawę cery i bierze je ponad rok czasu i trądzik ma nadal, na początku ja strasznie wysypało nastepnie nie było żadnej poprawy.Tylko ona tym trądzikiem w ogóle sie nie przejmuje nawet jej tego zazdroszczę bo mnie to akurat dołuje i negatywnie wpływa na moją psychikę..Pozdro

Gość pryszczolko
Jak u Ciebie z cerą po odstawieniu?

Gość slooonko
slyszalam ze nie zatrzymuja wody i sie nie tyje ale czy to nie wysusza skory??i ponoc jeanine maja ogromna dawke jakiegos hormonu boje sie tez tego ze jesli przestane brac to czeka mnie masakra ;/

Gość do slooonka
Trzeba pic wode a ja dodatkowo łykam Capivit A+E , to już Twój wybór które tabsy wybierzesz.A ile czasu zostało Ci do podjęcia decyzji?

Gość slooonko
znaczy sie recepte juz mam na jeanine od rodzinnego ale wole pojsc do ginekologa wstepnie wizyte mam na 31 maja dopiero ale moze uda mi sie wczesniej

Gość pryszczolka
do poprawi sie czyli po diane bralas Yasmin i okolo2 ,3 miesiace po odstwaieniu Yasminu wysypalo Cie? ale czy to byl mocny wysyp tradziku? mialas gorsza twarz niz przed braniem tabletek? ile czasu przerwy mialas miedzy Yasmin a teraz kiedy zaczelas brac Jeanine?? ja w sumie zapomnialam napisac, ze zanim zaczelam brac tabletki robilam badania hormonalne,milam podwyzszona prolaktyne i prawie rownoczesnie z Jeanine zaczelam brac Bromergon, tylko ze Bromergon bralam okolo 3 miesiecy(na poczatku stycznia skonczylam), a Jeanine skonczylam na poczatku marca.... Mam nadzieje ze nie bedzie tak zle, bo zalezy mi zebym miala ladna twarz na sierpien....a tabletek nie chce juz brac

Gość pryszczolka
narazie nie narzekam na twarz (okolo1,5 miesiaca po odstawieniu) chociaz cos pojedynczego sie pojawia, ale w porownaniu do tego co mialam kiedys na twarzy to jest dobrze...

Gość pryszczolko
To nie był mocny wysyp i nie było gorzej niż przed braniem tabletek...ale zauważyłam zmianę czyli cera mi sie pogorszyła ;/Jeanine zaczęłam brać po 4 miesiącach.Teraz gdy mi coś wyskoczy to używam glinki i goi sie po paru dniach.Choć chciałabym żeby nadszedł taki czas że bede mieć ładna cerę bez żadnych wyprysków. Nie martw się - mam nadzieję ze u Ciebie bedzie dobrze i nie bedziesz musiała wrócić do tabletek:)

Gość pryszczolko
a jak zauważyłaś poprawę cery po jeanine to był czas w którym nic nowego nie pojawiało się na buzi, czyli była zupełnie gładka i ładna??

Gość Mewat
Ja wlasnie zaczne je brac ze wzgledu na cere. Chcialabym je brac maxymalnie 6 miesiecy. Czy po odstawieniu pigulek cera znow bedzie brzydka?:( Bralam przed 2 lata logest mimo iz nie dziala na cere to moja cera byla idealna jeszcze przez ok 2 lata po odstawieniu, az zaczelo sie cos znowu psuc :p Mam nadzieje, ze pomoze Jeanina :(

Gość IwOo
Chyba troche za bardzo panikowałam:) Ale to dlatego ze jestem czasem niecierpliwa :P Plamki po trądziku zaczeły schodzic i z dnia na dzien widze poprawe sytuacji;D Wydaje mi sie ze do czerwca może byc tylko lepiej:) Ciesze sie ze poczekałam zanim podjełam decyzje o jakis dodatkowych kremach czy cuś :D

Gość insaane
a ja jestem z palym problemem i mam nadzieje, ze ktos mi pomoze ;) a więc..w tym miesiacu chcialam przesunac sobie okres..tzn chcialam nie robic przerwy w braniu tabletek (własnie skonczylam 2 opakowanie) tylko tak sie stalo, ze dzis wzielam ostatnia tabletke z opakowania a juz wczoraj dostalam okres.. i czy oreintujecie sie moze czy jezeli dzis zaczelabym brac kolejne opakowanie to jakos zatrzyma mi sie okrez czy juz nie ma na to rady ? :((

Gość pryszczolka
no tak od okolo 5 opakowania naprawde bylam zadowolona ze swojej twarzy...Dodatkowo przez caly czas uzywalam i uzywam najrozniejszych preparatow zewnetrznych(ktore wczesniej nie pomagaly) mysle ze poprawa to zasluga tabletek,na jaki czas to sie okaze

Gość IwOo
Do Insaane, Niemożliwe zebys dostała okres przed przerwą..mogło byc to plamienie (co jest dosc czeste na poczatku brania) lub zle zaczełas brac tabsy ale wydaje mi sie ze to pierwsze.. Mogłas spokojnie połączyc opakowania..wszystko byłoby oka pozdrawiam

Gość DariSSa
Witam panie :) Mam pytanie poniewaz zazywam preparat Skrzypo Vita i mam w zwiazku z tym pyt. czy moze to oslabic dzialanie tabletek?? wiem ze zazywanie dziurawca oslabia :P prosze o odp. pozdrwaiam :P

Gość Mewat
Do insaane Mi sie kiedyś zdarzyło, ze dostałam okres własnie ok. 25-26 tabletki :p Dodam, że wtedy pigułki brałam juz ok roku wiec organizm był do nich przyzwyczajony, a mimo to takiego figla mi spłatał ;-) Moja gin wtedy kazała mi po prostu nie brać już tych ostatnich tabletek tylko zrobic przerwe. Na zdrową logike u Ciebie krwawienie powinno ustąpić pod wpływem hormonów, gdyż pod wpływem stopniowego sie ich obniżania (gdy mamy przerwe) wlasnie to krwawienie nastepuje (tak jak w naturalnym cyklu) Napisz jak to sie skonczyło :-)

Gość niezadowolona21
jest mi bardzo przykro bo chyba na mnie te tabletki nie działaja skonczyłam 4 opakowanie i z cera nic sie nie polepszyło;/ a juz mialam nadzieje ze bedzie lepiej bo placac nie mała cene wierzyłam ze sa skuteczne , wezme jeszcze 2 opakowania i jak nic sie nie poprawi odstawie je..

Gość Mewat
Ja jestem dopiero na 5 tabletce i niestety jak narazie widze tylko pogorszenie cery i to dosc spore :( . Innych skutkow ubocznych brak. Ale mam zamiar tez wziac tylko 4 opakowania max 6...Robie to tylko i wylacznie ze wzgledu na cere :p

Gość niezadowolona21
Mewat a wczesniej jakie brałaś pigułki na cere? Ja cilest i Yasmin i one nie maja duzego wpływu z tego co moj gin powiedział jeanine jest silniejsza czyli ma lepsze działanie antyandrogenne..Diane_35 jest najskuteczniejsza ale maja wiele działan ubocznych i ja nie moge jej brać :(

Gość Mewat
Wczesniej bralam Logest i w tym czasie nie mialam zadnych problemow z cera - mimo iz one nie maja zadnego dzialania na cere-(bez pigulek moja cera byla srednia, czasami fatalna) , pozniej zrobilam dluzsza przerwe (ok 2 -3 lata) cera pogarszala mi sie powoli od roku gdzies...No i teraz mam dosc spory problem z linia rzuchwy i szczeki...Dermatolog niestety nie pomaga na moje problemy a lecze sie u niego od jakis 6 lat. Postanowilam znow sprobowac hormonow ale tym razem specjalistycznie dzialajacych na cere. Udalam sie z tym do mojej gin, po czym stwierdzila ze to moga byc problemy hormonalne...chciala mi zapisac diane35 ale krecilam nosem :p i skonczylo sie na jeanine :-) Pobiore je pol roku i zobaczymy czy sie poprawi...W gruncie rzeczy to nie wiem co o tym myslec, czy nawet jesli sie poprawi cera, to czy problemy nie wroca po odstawieniu?

Gość insaane
Do Mewat: a wiec skonczylo sie to u mnie tak, ze wzielam normalnie ostatnie dwie tabletki z opakowania, nastepnie zrobilam przerwe i w czw. zaczelam brac kolejne opakowanie :) i jak na razie wszystko jest wporzadku.. a co do oddzialywania jeanine na cere to od mojego dermatologa slyszalam, ze tak na prawde to oprocz diany inne tabletki bardzo slabo dzialaja, w szczegolnosci na osoby, ktore maja dosc sopre problemy z cera, jak to bylo w moim przypadku :P