Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca

jeanine

Polecane posty

Gość Bankinka
a biore te pigułki od 2,5 roku i są dla mnie rewelacyjne!Żadnych skutków ubocznych.Mało tego spadła mi waga, a apetyt ten sam:)Z pewnoscia nie zatrzymują wody w organizmie

Gość taka jedna z...
gogo 123 ja wyslalam Ci mila ale nie dostalam odpowiedzi. wyślę jeszcze jednego :)

Gość pryszczolka
do magdalenka17 jesli chodzi o owlosienie to u mnie nic tabletki raczej nic nie wkuraly niestety a tez mam z tym problem

Gość koteczek20
a ja jestem w połowie 5 opakowania i dziwnym trafem mam wysyp:( a ostatnio było juz dobrze dlaczego tak sie dzieje?

Gość DariSSa
Ja natomiast jestem juz przy 6 opakowaniu :P i to co zauwazylam to znaczna poprawe cery :] ( a mialam naprawde duze problemy z tradzikiem) mam nadzieje ze dlugo sie to utrzyma nie zapeszajac wszystko jest super!! pozdro :)

Gość koteczek20
Do Darissa a od ta znaczna poprawe cery zauwazyłas teraz czy duzo wczesniej?Bo moze ja powinnam zmienić skoro biore 5 opakowanie i nie ma poprawy ?

Gość IwOo
Powiem tak..mi lekarz powiedział ze jeśli przy 3-4 opakowaniu nie zauważę żadnych zmian to znaczy te tabsy mi nie pomogą.. Niom i zmiana nastąpiła już przy połowie 2.. Teraz biorę już 7 i buzia mi sie wyczyszcza do końca z różnych plam i pozostałości po trądziku..oczywiście jeszcze czasem mi coś wyskoczy ale to takie drobne i zaraz znika. Miałaś robione badania hormonalne?

Gość DariSSa
Do koteczek20 Tak szczerze to zauwazylam dopiero jakos tak przy 4 opakowaniu, ale czasami cos malego tez mi wyskoczy ale bardzo rzadko i szybko znika !! :) wiec jestem zadowolona :)

Gość koteczek20
Nie miałam robionych badań hormonalnych, moja gin powiedziała ze nie ma takiej potrzeby..ale wiem ze tradzik mam na podłozu hormonalnym bo brałam Diane_35 i mi bardzo pomogła.A Jeanine na mnie nie działa.Po Diane z kolei troche przytyłam i wiem ze jest duzo skutków ubocznych.I zmieniłam na Jeanine ale one mi nie pomagaja, jest mi bardzo przykro:(

Gość IwOo
Niom rozumiem jak sie czujesz.. ja tez miałam na początku straszne jazdy ze nigdy mi nie przejdzie.. Skoro Jeanine do tej pory Ci nie pomogła to juz nie pomoze..a po co masz sie faszerowac tylko z tego powodu.. Nie wiem co Ci poradzic.. Diane jest silniejsza i dlatego pomagała, ale racja ma duzo skutków ubocznych.. Musisz poradzic sie znów gina. Powiedzieć jaka jest sytuacja i zastanowić sie nad rozwiązaniem. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość Mewat
U mnie tez coraz lepiej :-) Ostatnio zaczely mi wyskakiwac takie duze podskorke bolące grudki na brodzie (grudy :p ), ale w ciagu tygodnia opanowalam sytuacje. Cera jest naprawde lepsza :-) Koncze 1 opakowanie :-)

Czesc dziewczyny. Mam taki problem... przez półtora roku brałam yasmin, ale odstawiłam go, bo miałam ogromne huśtawki nastroju. Nie miałam deprechy, ale ciągle krzyczałam na mojego faceta, wściekałam się o wszystko i robiłam niezłe awantury, a przed braniem tabletek byłam potulna jak baranek ;) nie brałam 3 m-ce i teraz ginekelog przepisał mi Jeanine. Powiedzcie mi, czy któraś z Was też zauważyła po Jeanine tego typu reakcje? Bardzo nie chcę, żeby ten mój stan wrócił, bo zdaję sobie sprawe ze jest to ciężkie do zniesienia dla innych. Bardzo proszę o odpowiedz.. Z góry dziekuje i pozdrawiam :*

Gość Mewat
Ja tak mialam po Logescie i niestety widze ze po jeanine chyba znowu sie zaczyna, potrafie smiac sie i jednoczesnie plakac, lub wydrzec sie na kogos bez powodu. Szybko sie wsciekam :p

czesc dziewczyny!! MAM DO SPRZEDANIA CALUTKIE PUDELKO JEANINE!! ZOSTALO MI BO DZIDZIUSIA CHCEMY MIEC W KONCU!! MOZE JEST KTORAS ZAINTERESOWANA?? OCZYWISCIE PO DUZO NIZSZEJ CENIE!! JESTEM Z BIELSKA BIAŁEJ! PODAJE MAILA misspodbeskidzia@o2.pl czekam na odpowiedzi

Gość up.............
ja też chętnie sprzedam. Jestem z Poznania. Piszcie swoje maile.

Gość DariSSa
hey mam pytanko poniewaz biore 6 opak. a tak sie zlozylo ze pomylily mi sie branie tabletek :/ i teraz jest zla kolejnosc:( noo i niestety teraz musze brac w tej kolejnosci do konca opak.czy w zwiazku z tym to ma jakies duze znaczenie ??odp pozdrawiam

Gość IwOo
Mozesz być spokojna wszystko jest oka:) Kazda tabletka ma ten sam skład wiec mozesz brac je nie pokolei. Nazwy dni tygodni sa podane tylko dla ułatwienia zebysmy sie nie pogubiły :) pozdrawiam

Gość pryszczolka
do Niaka w sumie jak bralam Jeanine to stalam sie bardziej nerwowa i drazliwa, teraz juz nie biore ale to chyba pozostalo:(

Gość DariSSa
Dzieki :], w sumie tez tak myslalam ze nie ma to wiekszego znaczenia noo ale wolalam sie jeszcze upewnic i byc spokojna :)

A ja biore jeanine dopiero tydzien, wiec ciezko mi powiedziec. Za to od tygodnia nie mam kompletnie apetytu, nie chce mi sie jesc i źle sie czuje.. Do tego mam bardzo dziwny smak w ustach, a nigdy z tym nie mialam problemu.. Miala ktoras z Was cos takiego?

Gość koteczek_20
a ja po 5 miesiącach rezygnuje z Jeanine..bo skoro mam nadal tradzik czyli mi już nie pomoże..bedę brać Diane..Szkoda ze mi nie pomogło a powiem ze miałam bardzo wielka nadzieję:(Łudziłam sie ze tabletki nowej generacji super zadziałają na te wypryski ale cóż jestem nieliczną, której nie pomogły :(:(:(

Gość IwOo
No niestety..każda z nas jest inna i potrzebuje czego innego..Przykro mi ze Jeanine na Cebie nie działa bo rozumiem Twoje rozterki zwiazane z trądzikiem..mam nadzieje ze sie tego pozbedziesz jak najszybciej.

Gość magdaaaa
Czesc Mam pewien problem, od dwoch lat biore tabletki jeanine, co pol roku robie sobie miesieczne przerwy, tak bylo tez tym razem minal miesiac no i znow zaczelam nowe opakowanie w dniu wystapienia miesiaczki. Wszystko bylo dobrze miesiaczke mialam normalnie 6 dni jak zawsze ale jak minal ostatni dzien to pojawily mi sie takie brazowe uplawy, myslalam ze to jakies resztki miesiaczki ale teraz mija juz prawie miesiac a ja caly czas mam te brazowe uplawy a dzis nawet te uplawy sa tekko czerwonawe tzn takie zmieszane z tymi brazowymi. Tabletki bralam normalnie codziennie o stalej porze zostala mi juz ostatnia ktora wezme jutro. Co mam teraz robic czekac az bede miala miesiaczke i po 7 dniach przerwy nadal brac te tabletki?a moze przerwac branie zupelnie??pomozcie prosze

Gość annnaaa
hej dziewczyny, ja biore Jeanine juz 3 lata i jestem bardzo zadowolona. nie mam zadnych mdlosci, krwawienie wystapilotylko wtrakcie 1go opakowania. polecam.kiedys lekarz przepisal mi micro.. cos tam,tragedia wlosy zaczely mi wypadac, pryszcze i mdlosci,nigdy wiecej! nie planuje zmieniac, cena sie wacha 34-40 w mojej miejscowosci- czasem maja jakies promocje

Gość magdaaaa
Aniu jak u ciebie wystapily te krwawienia podczas pierwszego opakowania to ile ono trwalo?? bo u mnie trwa to od jednej do drugiej miesiaczki, tzn sa to bardziej ciemno brazowe plamienia lekko zabarwione na czerwono.dzis wlasnie wzielam ostatnia tabletke z opakowania i teraz za ok 2 lub 3 dni powinnam dostac miesiaczke, zastanawiam sie czy kontynuowac branie tych tabletek? czy ty bralas nadal nawet jak mialas to krwawienie?

Gość klaudia_22
Ja jak zaczełam brać pierwsze opakowanie to tez miałam krawwienie jakoś w środku cyklu i to przeszło, przy 2 opakowaniu juz nie powinno byc takiej sytuacji

Gratuluje dziewczynom którym nic nie jest po jeanine - ja dziś odstawiam tabletki - mdłości i ból głowy jest nie do wytrzymania. Pozdrawiam

Gość DariSSa
do a.n.i.u.n.i.a !! Słuchaj a na ktorym jetes opakowaniu? moze za wczesnie jeszcze na odstawianie, organizm musi sie troche przyzwyczaic :) ja na poczatku tez mialam lekkie zawroty glowy i w ogole co chwile raz mi sie chcialo ryczec raz plakac myslalam ze kazdego rozniose :P ale po 1 opak.ustapilo wszystko!! i jest super:] ale jesli rzeczywiscie tak tragicznie sie czujesz to wtedy odłóz :) pozdro

Gość ok.ok.
Ja po 5 opakowaniach nie dałam rady...mdłości nie do wytrzymania, nawet nie do przespania... Libido zerowe. To były jedne z 4 moich tabletek i najgorsze. Jednak na każdego działają inaczej..

Gość Emilyyy83
Witam serdecznie!!! Mam do Was ogromną prośbę: Czy ktoś z Was ma moze do odsprzedania tabletki DIANE 35 ?? Pilnie ich potrzebuję i odkupię od zaraz!! Będę ogromnie wdzięczna za pomoc!! Gorąco pozdrawiam