Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca

jeanine

Polecane posty

Gość Mewat
Moja gin tez zachwalala Diane, ze ma najlepsze działanie antyandrogenne, ale tyle złego sie naczytałam na jej temat, że az bałabym sie ją wziąć ;-) Zobaczymy jak jeanine nie pomoże, spróbuje z Dianą... Mam już 23 lata, a cere nadal jak u nastolatki :p

Gość IwOo
Diane strasznie rozwala wątrobe ale ma silne działanie..hmmm..ogółem żeby kuravja pomogła to trzeba powoli zmniejszac dawke hormonów w ciele..tzn po jednych pigułkach zaczac brac takie które mają mniejsza dawke hormonów.. Mi Jeanine pomogły juz po 1,5 opakowania a teraz juz powoli plamy schodzą; D tylko ze ja jak narazie nie mam zamiaru przestac brac bo rozumiecie..biore je z innego powodu;p

Gość niezadowolona21
Mewat ja mam takie sama problemy czyli pryszcze robią mi sie w okolicy brody a to świadczy o zaburzeniach hormonalnych i w tym wypadku powinny mi pomóc hormony.Mi teraz tez zaleciła lekarka Diane ale nie chce miec ładnej cery i beznadziejnej figury bo diane zatrzymuje wode w organizmie i sie tyje..oprocz tego mi bardzo spadły wyniki krwi a brałam tylko 4 miesiace ..nie jest to dobry lek bo po odstawieniu bardzo wysypuje , cera w wielu przypadkach robi sie gorsza niz przed braniem tabsów..

Gość niezadowolona21
ktoś musi zachwalać Diane bo z tego co wszyscy wiemy ginekolodzy maja korzyści z tego jakie nam wypisuja tabletki a skoro każdy wie o tylu skutkach ubocznych wiekszych niz pozostałe środki antykoncepcyjne, wiekszosc rezygnuje z Diane...

Gość Mewat
Dziekuje niezadowolona za Twoja wypowiedz :-) Wlasnie tez mam te nieszczesne pryszcze w okolicy brody ;( I do tego jeszcze tak od skroni w dół :( Oby nam te pigułki pomogły :-) - aha własciwie to nie wiem, ale tez łykasz Jeanine tak?:-) Pozdrawiam

Gość niezadowolona21
Ja od jutra zaczynam 5 opakowanie Jeanine, moj dermatolog powiedział ze własnie te pryszcze z okolicy brody sa najtrudniejsze do wyleczeania;/ja mam ten problem juz ok 3 lat :( Uzywałam różnych masci i antybiotyków na skóre ale mi to nie pomogła a nawet było jeszcze gorzej bo były dla mnie za silne i wysuszały skóre.Do tej pory tylko diane mi pomogła ale na krótko.

Gość anankee
Dziwczyny powoli, pomału, ja skonczyłam 3 opakowanie janinek i naprawde mi poschodziły takie grube podskórne syfy - to był koszmar a plecy miałam w opłakanym stanie a teraz to az mi miło na nie popatrzec. wiadomo ze cos od czasu do czasu wyskakuje ale to zadkosc lub przed okresem. Powoli poprawi WAM sie cera, kazda kobieta inaczej reaguje wiec naprawde trzeba miec troszeczke cierpliwosci. Trzymajcie sie! Pozdrawiam!

Gość koteczek20
Do anankee Bardzo się ciesze ze Tobie pomogło czyli jednak sa skuteczne te tabletki w walce z tradzikiem tylko wszystkie jestesmy niecierpliwe i chcemy jak najszybciej mieć ładną cerę:) życzę z całego serca wszytskim kobietkom zeby miałty taka nieskazitelną cere po Jeanince:)U mnie tez jest poprawa:)

Gość poprawi sie
Pryszczolko jak u Ciebie z cerą po odstawieniu?

Gość Mewat
dzis zauwazylam delikatna poprawe :-) ale moj "okres" trwa juz 9 dni :p

Gość niezadowolona21
Ja tez zauwżylam poprawe wiec i na mnie pewnie te tabletki zadziałają:) tylko niestety musiałam długo czekać na efekty.Trądziku już nie mam tylko pojedyncze 2 krostki ktore mam nadzieje zagoją sie:)

Gość PimpLady
Cena w Gliwicach jest dość duża bo ja na Mazurach kupuje je za 33 zł :D:D a i sa OK...Super sie czuje, nie mam mdłości ani zawrotów :) Ale po Cillest sie ze mna działo, masakra odradzam !! Pozdrawiam :)

Gość taka jedna z...
hej! Mam do sprzedania jedno opakowanie jeanine. Możliwy odbiór w Poznaniu. Jeśli jest ktoś zainteresowany to napiszcie maila to się odezwę.

Gość pryszczolka
ja bralam 6 miesiecy jeanine, tak mniej wiecej na poczatku marca przerwalam, ale jak juz pisalam na poczatku razem z Jeanine bralam Bromergon....tez dlugo czekalam na efety bo dopiero okolo 5 opakowania efekty zaczely byc naprawde zadawalajace... odkad pamietam (chyba juz z 10 lat) mecze sie z tym paskudnym tradzikiem,caly czas lecze sie u dermatologa,bralam rozne antybiotyki(nic nie pomagaly) masci tez juz tyle uzywalam ze jak chodzilam do lekarza to mi mowil ze juz nie ma mi co przepisywac bo wysztko juz mialam...dopiero jak zmienilam od wrzesnia deramatologa i pokazalam wyniki badan hormonalnych,kazal mi isc do ginekologa to skonsultowac i ginekolog tylko i wylacznie na tradzik prepisla mi Jeanine,o Dianie nawet nie wspomnial..... dodatkowo ostatnio bylam u kosmetyczki na mocnym zluszczaniu twarzy,mam nadzieje ze to tez jakos pomoze utrzymac dosc dobty jak narazie wyglad twarzy po tabletkach, choc w tym tygodniu pojawilo sie znow cos ropnego(co dawno sie nie zdazalo) na twarzy,ale mam nadzieje ze to nic takiego i ze zniknie, boje sie ze wszystko wroci ciezki nasz zywot z tymi pryszczami:( Pozdrowionka:)

Gość gogo123
Do Taka jedna z>>>>>>> Ja jestem zainteresowana zakupem tabletek. Mój adres e-mail: gosiab23@hotmail.com Czekam na odp. od Ciebie. Pozdrawiam

Gość koteczek20
Do pryszczolki Cieszy mnie ze Tobie pomogły tabletki i wyglada na to że okazały sie bardziej skuteczne od maści antybiotyków itd czyli masz trądzik hormonalny.Mi również zaczęły pomagać od 5 opakowania :) tylko ze ja ich nie odstawie ja skonczę 6 opakowanie..bede bała się nawrotu a juz duzo nerwów przez to straciłam:(Wiem ze po odstawieniu cera z czasem bedziesz coraz brzydsza jesli ktos ma tendencje do tradziku:(

Gość aanneekk
Witam Ja biore jeanine od o 2 lat, z przerwami. Nietstey troszke mi sie po nich przytylo i pojawil sie cellulit. Za to mam sliczna cere, rzadko cos sie pojawia na buzce :). I do tego ladnie zaaokraglone piersi. Ogolnie jestem z nih bardzo zadowolona, nie mam zadnych problemow, zero nudnosci niczego i co najwaznijesze nie bola mnie juz tak piersi przed miesiaczka i same miesiaczki sa bezbolesne, a kiedys mialam takie bole, ze trudno mi byloo chodzic :)

Gość klaudia22
do anankee po ile miesiacach zrobiałas pierwszą przerwę?

Gość klaudia22
miało być aanneekk ;)

Gość EWELINA 24
JA BIORE JEANINE OD TYGODNIA, WCZESNIEJ BRALAM CILEST. ZATEM TO MOJE PIERWSZE OPAKOWANIE JEANINE I NIESTETY MUSZE SZCZERZE PRZYZNAC ZE PO NIECALYM TYGODNIU TAK SIE FATALNIE CZUJE ZE DZISIAJ WYRZUCIALAM PANIA JEANINE DO KOSZA . PO PIERWSZE BRZUCH MI UROSL NIESMOWICIE, A JESTEM NA DIECIE, SPUCHLAM OKROPNIE, POMIMO ZE JEM MALO I MAM MDLOSCI KASZLE BZ POWODU I W ODATKU MAM TAKIE HUMORY ZE MOI WLASNI ZNAJOMI MNIE NIE POZNAJA NIE MOWIAC O MOIM CHLOPAKU, POZA TYM CIAGLE ODCZUWAM NUDNOSCI I CZUJE SIE TAK JAKBY MI KTOS SIEDZIAL NA KLATCE PIERSIOWEJ. CZY KTORAS Z WAS MIALA PODOBNE OBJAWY?

Gość _Gwiazdeczkaaa_20
do Ewelina 24 mysle ze popełniłaś bląd bo w trakcie brania nie powinno sie odstawiać.Zreszta kazdy tak moze zareagowac bo organizm musi sie przyzwyczaić a Ty zbyt pochopnie podjełas decyzje mogłas chociaz z lekarzem porozmwaiać co masz zrobic a widze ze sama zadecydowałaś

Gość EWELINA 24
ZDECYDOWLAM BO W ULOTCE BYLO TAK NAPISANE, ZE JESLI BEDE MIALA TE SKUTKI UBOCZNE KTROE U MNIE SIE NASILILY TO NIEZWLOCZNIE MUSZE ODSTAWIC TABLETKI

Gość EWELINA 24
Poza tym na razie nie zamierzam pwracac do zadnych tabletek, mam dosc spuchniec, mdlosc i miewania humorkow

Gość pryszczolka
do koteczek20 no ja tez duzo nerwow przez to wszystko trace, ale mam nadzieje ze chociaz jeszcze jakis czas mi sie utrzyma ladna buzia, bardzo mi na tym teraz szczegolnie zalezy...nie chce juz brac tabletek...

Gość Mewat
Ja mysle, ze Ewelina dobrze zrobila, organizm sam daje znaki, ze cos jest nie tak. I jesli na prawde bylo tak zle to zrobiła słusznie. Mi jak narazie nic nie jest czuje sie tak samo jak przed braniem tabletek :-)

Gość taka jedna z...
hej! Mam do sprzedania jedno opakowanie jeanine. Możliwy odbiór w Poznaniu. Jeśli jest ktoś zainteresowany to napiszcie maila to się odezwę.

Gość magdalenka17
hej dziewczyny:)) właśnie mój lekarz wypisał mi jeanine ze względu na cerę (łojotokowe zapalenie skóry) byłam na badaniach i wiem na pewno ze to jest hormonalne a nie ze strony ukł. pokarmowego . Mam w zwiazku z tym pytanie do Was : czy któraś odstawiła juz tabletki i czy problem z cerą powrócił?? i właśnie co z owłosieniem ? Aha i jescze jedno po jakim czasie cera moze sie poprawić? to dla mnie ważne z góry dzieki :)) pozdrówka ;**

Gość aska24
ja biore jeanine od tygodnia i jest super! staramy sie z mezem o dziecko ale niestety nam nie wychodzi lekarz polecil mi wlasnie jeanine na uregulowanie gospodarki hormonalnej, musze brac je przez kolejne trzy miesiace i potem zobaczymy:) trzymajcie kciuki:)

Gość gogo123
Taka jedna z>>>>>> Pisałam już, że jestem zainteresowana zakupem tabletek. Niestety nie jestem z Poznania. Mój mail to: gosiab23@hotmail.com Pozdrowionka

Gość Agata*86
HEJKA!!!! Ja biorę tabletki jeanine od ponad 2 lat. I jestem z nich baaaaaaaardzo zadowolona :) Przez te dwa lata nic mi po nich nie bylo.Są po prostu rewelacyjne. No ale wiadomo ze na kazdy organizm inaczej dzialaja.... Jak macie jakies pytania to piszcie. Buziaki!!!