Gość dooo Napisano Sierpień 7, 2011 29 maja uprawiałam sex, potem spóźniałm mi sie okres 2 dni i zrobiłam test negatywny i nastepnego dnia dostałam okres ( miałam przed tym powiekszone pisrsi i bolałam mnie brzuch jak przed kazdym okrest ale bardziej), potem w połowie cyklu obajwy powróciły, wiem ze sa one podobne w czasie owulacji ale nigdy wczesniej ich nie miałam i ze strachu zrobiłam drugi tes i tez negatwny, potem dostałam kolejny okres, w spodziewanym terminie, znowu piersi były powiekszone, po okresie wszytko wróciło do normy, ale dla pewnosici zrobiłam 3 test i tez negatywny, teraz znowu w połowie cyklu powiekszyły mi sie piersi i w ostatnim czasie dziwnie powiekszył mi sie brzuch, czy mimo 3 negatywnych testów moge byc w ciąży?? czy to tylko mój paniczny lek wywołuje te objawy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warto kontrolnie Napisano Sierpień 8, 2011 po ponad 2 mies. od stosunku każdy test wykryłby ciąże. Zmiany piersi i wzdęcia mogą wynikać z cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dooo Napisano Sierpień 8, 2011 ale nigdy nie miałam takich objawów w środku cyklu i dodatkowo mam jakies dziwne zgrubienia w lewym dole brzucha i czasem koło pępka, przesuwaja sie i nikną pod wpływem dotykania, co to może byc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cindirella bella casa Napisano Sierpień 8, 2011 dooo - ręce mi opadaja jak takie pirdoły czytam. zabezpieczaj sie an nie pisz potem że po 3 testach i 3 okresach nadal masz szanse na ciąże! Poczytaj samą siebie tylko z dystansem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dooo Napisano Sierpień 9, 2011 własnie brak mi dystanu, niby wiem ze to niemożliwe ale nie wiem skąd te dziwne dolegliwosci?? moze to przez strach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2bez Napisano Sierpień 12, 2011 strach...zrobiłaś 3 testy, więc nie przesadzaj. Wyobraź sobie, że nie miałam 2 miesiące okresu. Dlaczego? jakieś zaburzenie hormonalne. Byłam spokojna bo POSZŁAM DO LEKARZA. Tobie też radzę...albo następnym razem się zabezpieczajcie...chociaż testów płodności używajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w.chmurach Napisano Sierpień 19, 2011 czy jesli chlopak nie zmienil prezerwatywy, dochodzil pare razy, ale nie wiem ile mial wytyskow, to czy mogla dojsc do zaplodnienia? mialam dni pladne, prezerwatywa nie pekla. czy moglo cos z niej wyciec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anioleczek_23 0 Napisano Wrzesień 5, 2011 hej. mam pytanie Moje cykle zawsze byly regularne. teraz dostałam okres po 36 dniach. staramy sie o dziecko. Powiedzcie mi, jak wypadaly mi dni plodne teraz?? Do lekarza ide dopiero pod koniec wrzesnia a ta sprawa nie daje mi spokoju. Prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aisakg-24 0 Napisano Listopad 27, 2011 Witam. Biorę od 2 lat tabletki antykoncepcyjne. W drugim tyg. brania tabletek z nowego opakowania przy 12 tabl.( tabletka wzięta tak ok. 21.30) wystąpiły wymioty i biegunka (o godz. 1 w nocy)- zatrucie pokarmowe.Za 2 dni kochałam się z chlopakiem ale on nie skończył we mnie. jakie jest prawdopodobieństwo ciąży skoro tabletki biorę regularnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martooha Napisano Marzec 12, 2012 Dlaczego zawsze jak odkładam tabletki z pewnych przyczyn,później następnie idę na wizyte do Ginekologa przepisuje mi tabletki i w dniu kiedy powinnam je zażyć w pierwszym dniu miesiączki nie mam jej po prostu się spóźnia a do tego mam jeszcze ochote na ogórki...możliwe że to ze stresu albo hormony czy ciąża?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miranda203 Napisano Marzec 16, 2012 witam . mam pytanie , z moim chłopakiem nie uprawialiśmy jeszcze pełnego stosunku , tylko petting itd. od 2 miesięcy spóźnia mi się okres kilka razy była mineta, lody itd. jestem załamana , bo 2 miesiace bez okresu czy ciąża w tym przypadku jest możliwa :( ? prosze o uspokojenie i negatywną odpowiedź : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fustyra Napisano Kwiecień 3, 2012 Hej, słuchajcie, okres mam zazwyczaj co 28 dni, w tym miesiącu dostałam w 34 dniu z tym, że jest to bardziej skąpe krwawienie niż zazwyczaj - pierwszy dzień słabe krwawienie, drugi dzień mocniej a dziś to ledwo ledwo... niedawno puściła mi się krew z nosa, mam zawroty głowy, piersi są widocznie powiększone, na początku bolały, teraz nie bolą, ale powiększone zostały. Temperatura utrzymuje mi się od 37'C - 37.4'C a chora nie jestem. co sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fustyra Napisano Kwiecień 3, 2012 Hej, słuchajcie, okres mam zazwyczaj co 28 dni, w tym miesiącu dostałam w 34 dniu z tym, że jest to bardziej skąpe krwawienie niż zazwyczaj - pierwszy dzień słabe krwawienie, drugi dzień mocniej a dziś to ledwo ledwo... niedawno puściła mi się krew z nosa, mam zawroty głowy, piersi są widocznie powiększone, na początku bolały, teraz nie bolą, ale powiększone zostały. Temperatura utrzymuje mi się od 37'C - 37.4'C a chora nie jestem. co sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fusteria Napisano Kwiecień 3, 2012 Hej, słuchajcie, okres mam zazwyczaj co 28 dni, w tym miesiącu dostałam w 34 dniu z tym, że jest to bardziej skąpe krwawienie niż zazwyczaj - pierwszy dzień słabe krwawienie, drugi dzień mocniej a dziś to ledwo ledwo... niedawno puściła mi się krew z nosa, mam zawroty głowy, piersi są widocznie powiększone, na początku bolały, teraz nie bolą, ale powiększone zostały. Temperatura utrzymuje mi się od 37'C - 37.4'C a chora nie jestem. co sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fusteria Napisano Kwiecień 3, 2012 Przepraszam za pponowienie wiadomosci, cos mi net zwariowal.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorulile1981 Napisano Sierpień 1, 2012 to chyba Dowcip - http://powiekszaniepiersi.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta161110 Napisano Listopad 11, 2012 ja mam taki problem.biore tabletki anty ale w poprzednim cyklu pozapominalam troche i w dodatku bralam antybiotyk.krwawienie z odstawienia dostalam.jednak troche mialam takie wyczucie ze jednak jest cos nie tak i zrobilam test apteo z porannego moczu i wyszla blada druga kreska wiec odstawilam tabletki dwa dni pozniej zrobilam bobo test z popoludniowego moczu i wyszla ledwie widoczna ta druga kreska a dzis rano robilam pink test i wyszla jedna kreska i w dodatku krwawienie z odstawienia :/. co mam myśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach