Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yamato

Ciąża? Czy moge być w ciąży? czy to ciąża? jakie prawdobodobieństwo?

Polecane posty

Gość ło mamo
cały topik ciężarówek iii:D :D :D

Gość /łączenie tematów/
mam wstręt do alkoholu- ale nie wiem czy jestem w ciązy.... ====================== ======================= 09:26 Kwasia słuchajcie, mam straszny wstret do alkoholu, zwymiotowałam po kieliszku wina....nie robiłam testu, nie wiem więcczy jestem w ciązy. miałyscie taki objaw do alkoholu jak byłyscie w ciązy? 09:28 dewiantka to ja jestem w ciąży po każdym weekendzie Little wolf skin boots. And clove cigarettes.An erotic funeral. For witch she's dressed.Her perfume smells like. Burning leaves. Everyday is Halloween. Loving you was like loving the dead. 09:31 c.z.r. a kopulowałaś w ciągu ostatniego miesiąca? to może być ważna okoliczność...

Gość Marta1983
Super temat na pierwszej stronie się popłakałam ze śmiechu wyszło wam suuper dziewczyny odrazu humorek mi się poprawił. Pozdrówki:)

Gość czuła_Ula
Jestem w ciąshy!!! To jush pewne :((( A wshystko pshez to, she pishę "sh" !!! Powiedziała mi o tym koleżanka. I dodała, she jsheli bedę pishać falą to urodzą shie bliźniaki!!! Na dodatek nie mogę oddawać kału, bo boję shię, she wyshram dziecko i mój chłopak ode mnie odejdzie. A on tak lubi chłopców... On ma 90 lat i czekam, ash stary kopnie w kalendash shebym mogła wziąć kashę, którą mi zapishe w testamencie. Niby sa to groshe, ale zawsze cos. Kupie shobie nowa lalke Barbie.

chce sie podpiac pod temat, mam nadzieje ze moge, bardzo licze na pomoc tutaj. wczoraj u chlopaka doszlo to wytrysku, po pewnym czasie wlozylam do pochwy dwa palce, bo czulam ze \'\'uwiera\'\' mnie nadmiar luzu, sluz wyszedl, rzeczywiscie bylo go sporo i bylo wszystko ok. pozniej sobie przypomnialam ze przed tym ta czynnoscia nie umylam rąk, moze ze po wytrusku mialy kontakt ze sperma, ale gdy wkladalam, byly suche. sluz był biały, wiec dni plodne. jakie jest prawdopodobienstwo ze doszlo do zaplodnienia?

Gość Troche wystraszona /
Wczoraj mój Chłopak wszedł we mnie na chwile (bez prezerwatywy!) i wykonał z 3 ruchy ;) czy moge byc w ciąży ?????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!! Czekam na szybką odpowiedz!!!!!!!!

Kto mi pomoże ??? odpowiedzcie na moje pytanie...prosze

To był 3 dzien po okresie... i do wytrysku nie doszło... więc ???

Gość ł ... ... ... ... ...
08:44 bywalec1 Bardzo mnie niepokoi to, że od jakiegoś czasu rośnie mi brzuch. Jest już dość spory. Nie czuje w nim co prawda żadnych ruchów ale czasem dobiegają z niego dziwne odgłosy – jakby bulgot. Nie mam też okresu. Nigdy nie miałem bo jestem facetem więc na tej podstawie nie mogę nic wnioskować. Jakiś czas temu kochałem się kilka razy z żona bez zabezpieczenia w pozycji na jeźdźca tzn. ona była na mnie. Piję też sporo piwa a to podobno zwiększa płodność. Na Sylwestra wypiłem trochę wódki i później miałem torsje. Czy to może oznaczać że jestem w ciąży?? Co robić??? Napiszcie proszę, bo czuje się bardzo zagubiony…

Gość fobiczka
Nie wzięłam ostatniej tabletki Marvelonu, zgubiła mi się. Współżyłam podczas siedmiodniowej przerwy parę razy. Czy mogę być w ciąży?

Gość cudowna i odpowiedzialna
tak na pewnoe jestes w ciazy !

Gość fobiczka
na pewno? liczyłam jedynie na sugestię. Na pewno to mogę stwierdzić dopiero po badaniu lekarskim.

Gość Miss Van De Tramp
Słuchajcie dziewczyny, sprawa jest dosc poważna. Mam nadzieje że potraktujecie mnie serio. Wczoraj w polowie stosunku odbiło mi się trochę i na rękę wypłynął mi białawy śluz. Czy to ten śluz o którym mówią dziewczyny, ze występuje w ciaży? Ze strachu tak zacisnęłam mieśnie pochwy, że mój chłopak prawie dostał martwicy prącia, a ja bylam gotowa lecieć do sklepu po test ciągnąc go za członka. W koncu on mi to zrobił. Ewentualnie mogł to być zwykły śluz od podniecenia, i wychodziłoby wtedy że "seksu mam aż po gardło". Co o tym myślicie? Boję się zrobić test, bo może niepotrzebnie rozwiać moje wątpliwości. Lekarz może przyjąć mnie już jutro, więc nie zamierzam isc, poza tym on może kłamać. Jesteście moją ostatnią nadzieją.

Gość NatalCia 21
Cześć :) Mam pytanko czy moge byc w ciazy jezeli od ostatniego @ mineło 21 dni i znowu dostałam @ ale teraz tylko 2 dni mialam ... a czesto kochałam sie z chłopakiem ale nic nie zostalo w srodku ale sa inne metody zajscia :) chciala bym miec dzidziusia :D ... a cio dziwne przed @ mialam dziwne objawy ból w dole brzucha ,wieczorne mdłości, czesto senna byla [nadal jestem] nawet zdazylo mi sie spac po poludniu ,ból piersi nie duzy ale byl, apetyt jaby zwiekszony ,coo najlepsze znajomi mowia ze sie strasznie zmienilam przytyłam na twarzy tu i tam ;) mam nadzieje ze mi pomozecie w odpowidzi na moje pytanko z góry dziekuje i serdecznie pozrawiam

Gość NatalCia 21
No własnie chyba :) hehehe

Gość Aniolek...
mam pytanie kochałam sie ze swoim facetem nie uzywamy zadnej antykoncepcji.. 9dnia 10dnia i 11dnia cyklu a obliczylam sobie ze 21.04 bede najbardziej płodna . z kalendarza wynika ze 9dni mialam srednie szanse na zajscie w ciaze ale 10dnia juz duze... moj facet doszedl we mnie 3razy 9dnia cyklu i 10dnia 2razy... powiedzcie mi czy moge byc teraz w ciaży?? a mój cykl trwa 28 dni

Gość Angelika...
Hej mam takie pytanko.. kochałam sie z moim facetem w dni płodne bez zabezpieczenia.wiem ze na kalendarzyku nie mozna zbytnio polegac...ale obsrwowałam siebie i mialam sluz jak w dni przed owulacja taki sam jak w owulacje tylko troszke mniej go bylo..wytrysk mial we mnie.... od stosunku minelo juz 14dni... do spodziewanej @ zostało mi jeszcze 8dni... prosze powiedzcie mi czy moge byc teraz w ciązy ??

Gość NIEZDARA
RANY dziewczyny na pomoc wczoraj przewrociłam sie i wlecialam w kaluże!!!! obawiam sie że jestem w ciązy !!!!! mam objawy.... tzn. rano zakładam prawy kapeć na lewą noge i na odwrot!! jestem zalamana CZY TO JEST CIĄŻAAAA!!!!!!

Gość druuugieeee
duze prawdopod. zajscia w ciaze, jesli kochalam sie w dniu 14, przy cyklu 30 dniowym, -stosunek przerywany. ?

Gość druuugie
?

Gość Karolis
Moj problem polega na tym, ze kochałam się z moim chłopakiem 1 maja w prezerwatywie durex ekstra safe, Skarbek co chwile sprawdzal czy aby napewno nie pekaja [28 kwietnia nam pekly i bieglismy po postinor;/ dodam, ze juz drugi raz, bo pierwszy bralam 19 lutego przy podobnej sytuacji], chlopak nie doszedl, zrobil 2-3 ruchy i sprawdzil znowu i tym razem okazalo sie, ze gumka pekla, wiec na te pare chwil czlonek byl nieokryty Moj chlopak 'wydala' plyn ejajkulacyjny [, w ktorym jak czytalam sa male ilosci plemnikow, ale jednak zdolne do zaplodnienia] na poczatku, wiec mam pytanie, myslicie, ze jest ryzyko ciązy? Proszę o odpowiedz. Krwawienie po tym postinorze z 28 kwietnia mialam 2 maja rano i od tego czasu jeszcze nie miałam okresu. Wiem, ze po postinorze się on spoznia [po tamtym tez mi się spoznil i to ponad 20 dni ] Zrobilam 3 testy ciazowe [pierwszy 8 dni po, drugi w spodziewanym terminie miesiaczki i trzeci ponad 3 tygodnie od stosunku, wszystkie wyszly negatywne.] Nie mam objawow ciazy, ale jutro jestem umowiona do ginekologa [na zrobienie badan i wypisanie w koncu tabletek antykoncepcyjnych, zeby tego stresu nie bylo ] wiec myslicie, ze ryzyko jest? Wiem, ze moze troche pogmatwanie to napisalam, ale naprawde bardzo się martwie. Mimo tego, ze testy to podobno 99.98% pewnosci Pozdrawiam wszystkie Panie i z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz

Gość zalatana praktykantka
Jesuu ale się porobiło!!! Mąż jest na poligonie od miesiąca i wiał wiatr z tamtej strony, więc jak sikał pod drzewem i w jego moczu były plemniki to wiatr mógł je ponieść dlaleko!!! A jeśli one po drodze spadły na inną kobietę? Czy w takiej sytuacji, będzie musiał płacić alimenty???????????????? Chyba się z nim rozwiodę, bo przecież mógł przewidzieć kierunek wiatru i siakać tak, żeby nie pod wiatr! Zna ktoś dobrego adwokata????????

Gość a.g.a.t.a.1.
mam pytanie. kochałam sie z chłopakiem podczas okresu. zazwyczaj mam 6-7 dniowe krwawienia. podczas 5 dnia i 6 kochaliśmy się (zawsze w 5 mam przerwę nie ma krwawienia i w 6 są ostatki) czyli miałam dni bezpłodne. potem nie kochaliśmy się. następne kilka dni oprawialiśmy petting, ale byliśmy bardzo ostrożni, nie spuścił się na mnie ani nic, po każdym kontakcie jego penisa z moim brzuchem lub nogą myłam się. zazwyczaj mam 31 dniowe cykle. umiem obliczać dni płodne i nie płodne dlatego kochaliśmy się "podczas" okresu. zawsze tydzień przed miesiączką mam obolałe piersi, teraz także mnie bolą, ale czuję również głód, i mdłości. Czy jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? okres miałam 25.05 czyli teraz powinnam mieć 24.06 na razie czekam cierpliwie, kupiła bym test ale nie ma takiej możliwości, ponieważ sieć aptek należy do mojej rodziny, więc nie mogę sama pójść ani wysłać nikogo zaufanego ;( aha co do stosunku, był to mój pierwszy raz czy może to przez to tak fatalnie się czuję? zabezpieczyłam się prezerwatywami z środkiem plemnikobójczym no tzn mój chłopak (prezerwatywy kupiłam w aptece w Warszawie będąc u koleżanki -> w razie nie ścisłości co do tego że moja rodzina ma 3 apteki w okręgu proszę o odp

Gość Elewina0012
Witam!!Mam pytanko.Jestem tuż przed samym okresem.Wczoraj uprawiałam sex z miom chłopakiem,oczywiście z gumką.Ale pózniej jszcze troszkę się bawiliśmy:)I on miał troszkę spermy na palcach i mi je włożył.Czy mogę od tego być w ciąży???POSZĘ o odpowiedz.

jesli jestes przed okresem to raczej nieplodne czyli bardzo male prawdopodobienstwo ciazy.

Gość Kaczuszka23
Witam mam pytanie dzis przypada dzien @ ale podejrzewam ciaze gdyz mam strasznie mnie mdli i jest mi niedobrze,ale boje sie zrobic test i czy poczekac jeszcze pare dni p.s nie mam zadnych objawow @

Gość AngelIIIIIIIIIIII
Staram się z moim chłopakiem o dziecko od 3 miesięcy. Zastanawia mnie pare rzeczy, wymienie w punktach. 1. Zwykle mam okres 7 dni a miesiąc temu miałam 3 dni i był jasno czerwony, a teraz mi się spuźnia pare dni... 2. Mam mały brzuszek nawed twardy. Ubieram koszulke to wyglądam jak w ciąży . Zdaje mi się ze mama zauwazyła coś bo sie przyglądała. zasłaniam brzuch rncami... 3. Robiłam te testy ciążowe za kazdym były negatywne. 4. jak uprawiam stosunek to mnie boli prawy jajnik. 5. Mam nudności i duszno mi... CZY TO MOZE BYĆ CIĄŻA???

Gość Ellaa
Witam.Mam pytanko.Ostatni okres miałam 17sierpnia a wczoraj czyli 29sierpnia,uprawialam sex z moim chlopakiem,oczywiscie z prazerwatywą.Ale pózniej miał palec ze spermy i mi go włożył troszke.Czy ja mogę być od tego w ciąży??POMOCY