Yamato 0 Napisano Listopad 26, 2004 Witam z rana :) Czego się nie robi, żeby zdążyć na poranny wykład :) Reniko>> 15 testów to zdecydowanie za mało, po 74 można mieć dopiero pewność. Leć kochanie do apteki i wykup cały zapas, bo z tym nie ma żartów. A następnym razem zabezpieczaj sie lepiej! Ech... no nic... ide na te wykałady :( - współczesne społeczeństwo polskie :) brrrrrrrr I z tego co się tam ucze, to nie powinnaś się Reniko martwić jeśli jakims cudem plemniki poszły drogą okrężną do jajników ( czyli przez trzustkę i jelita), bo jeden dzieciaczek to zdecydowanie za mało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Listopad 26, 2004 Kurde ale ja sie kochałam w każdy dzień okresu - możlwe zebym zaszła?? No bo jak okres to jak to możliwe ;-) Potem przez 14 dni też codziennie i nawte czasami po dwa trzy razy... no i te 16 dni co dokresu to też sobie baraszkowaliśmy, ale juz wtedy we mnie nie konczył, tylko na chwilke właożył ale nic nie było... ło matko na pewno jestem w ciązy.... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vittu Napisano Grudzień 15, 2004 Och, witam, tak się cieszę, że odkryłam ten topik, bo jestem strasznie samotna z moim problemem... Nie wiem, czy jestem w ciąży... ta niepewność mnie niedługo zabije... Nie kochałam się w prawdzie z moim chłopakiem, bo on był we mnie tylko przez chwilkę, a potem wyją i wsadził do kontaktu, bo mu koledzy powiedzieli, że to najpewniejesze miejsce... Ale boje się, że trochę spermy pociekło jednak na ścianę... A właściwie jestem pewna, że pociekło, a najgorsze jest to, że kilka dni potem robiłam malowanie... I w dodatku malowałam ścianę wałkiem i na niebiesko, a podobno ten kolor sprzyja poczęciu... Zwłaszcza chłopca... A teraz wprawdzie mam okres, ale jakiś dziwny ...bo ta wydzielina, która ze mnie sie wydobywa jest taka niebieskawa i są w niej takie jakby grudki... Nie wiem, co to może być? Czy to może są te plemniki, które znajdowały się na ścianie? Więc mam kilka pytań : 1.Jak wygladają plemniki i czy mogą przeżyć na ścianie do kolejnego malowania?! 2. Czy moje dziecko może mieć niebieską skórę, czy tylko oczy? 3. Czy naprawde jestem w ciąży? 4. A czy skrobanie ściany przed malowaniem jest moralne? Proszę, odpowiedźcie mi jak najszybciej, tylko nie piszcie, żebym robiła test, bo ja wolę odpowiedzi ustne, a do ginekologa nie pójdę, bo ostatnim razem jak byłam, dał mi skierowanie do takiego dziwnego lekarza, on się chyba psy..psych...no, jakoś tak na psy.. nazywa i jak tam poszłam, to on mi kazał łykać takie różnokolorowe tabletki, po których NAPEWNO byłam w ciąży przez kilka miesięcy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poważny problem Napisano Grudzień 15, 2004 stosuję diany35.... od 3 miesięcy... za dwa dni powinnam mieć okres.... dzisiaj zrobiliśmy to pierwszy raz z partnerem i... teraz miałam bardziej zbrązowiałe plamienie na majtuszkach... prezerwatywka pękła.... jak mam odebrać tą plamkę?? co mam zrobić?? ile kosztuje test ciążowy?? a ile POSTINOR około?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spy 0 Napisano Grudzień 16, 2004 vittu>>ja nie chce straszyć, ale własnie z takiej nieostrożności biorą się smerfy! na szczescie ciąża smerfowa trwa tylko 5 miesięcy, bo one są znacznie mniejsze niż normalny bobas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katie_wit 0 Napisano Marzec 18, 2005 Dziewczyny, ja to chyba na 100% jestem w ciazy, ale jeszcze sie waham. wlasnie, normalnie sie nie waham -zamisat \'jama\' napisalo mi sie \'mama\'! czy to przypadek? watpie! -wstajac rano z lozka, popatrzylam w lewo a nie w prawo jak zwykle, czytalam w poradach babci aliny, ze tak sie zachowuja przyszle matki dziewczynek w 4 i 3/4 miesiacu -okras mam i nie kochalam sie od roku, ale maz ciagle mowi o dziecku, wiec moze te slowa zamienily sie w plemniki i mnie zaplodnily? -i najgorsze-zaczelam pisac czarnym dlugopisem!! zawsze pisalam niebieskim! czy to znaczy ze urodze czarne dziecko? blagam, pomozcie! nie myslcie, ze to nie zarty! zalamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ychhh_____ Napisano Marzec 19, 2005 to i u mnie ciaza 100%-owa!!! dzis rano zamiast napic sie soku pomaranczowego napilam sie maslanki i beklam co zwykle mis ie nie zdarza!! poza tym nalozylam stanik na lewa strone a czytalam ze to objaw trzeciego misiaca ciazy!! dodam jeszcze ze mam czarne wlosy..co robic??? to juz????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katie_wit 0 Napisano Marzec 19, 2005 ychhh, no to nie ma co, szykuj juz wyprawke, to jest na pewno ciaza! z tego co piszesz, wnioskuje, ze to bedzie chlopak, bo jestes burunetka. gduybys byla ruda, Twoje objawy swiadczylyby o ciazy blisniaczej, ale w tym przypadku dziewczynek - bo jesli chlopcy - to bys wymiotowala, a nie bekala! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakofana Napisano Marzec 25, 2005 jak ja kocham ten topik... piszcie piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam tez objawy Napisano Marzec 25, 2005 qrcze jestescie koffane moje drogie taki topiś to skarbuś ja tez mam chyba ciaze , ugruszyl mi sie ząbeq , a ciazy zapki sie sypą podobno i mam juz kreske na brzusiu, on musial sie masturpkowac przed przyjsciem do mnie a potem mnie potarl hyba , qrcze nio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcellino Napisano Marzec 25, 2005 o rany ja tez tak mam, i jem rodzynki ostatnio, i jakos mi mdło wiec chba jestem tez w ciazy jak rany ale w majtach mam fujarke, wiec jestem w ciazy??? czy nie??? zgupłem zupelnie chyba jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 0 Napisano Marzec 27, 2005 \"ja nie chce straszyć, ale własnie z takiej nieostrożności biorą się smerfy! na szczescie ciąża smerfowa trwa tylko 5 miesięcy, bo one są znacznie mniejsze niż normalny bobas. \" :D:D:D a ile trwa ciaza smerfow z teletubisiami i co z tego powstanie? mysle ze jestem w ciazy z teletubisiem gdyż: 1. teletubisiuowi na moj widok drga Antenka 2. wpierdalam ciagle smerfojagody 3. teletubis odbiera cyfre+ czy smerfetki moga chodzic do smerfginekologa:>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teletubiś 0 Napisano Marzec 27, 2005 :P no tak, wydało sie :P a co do meritum to drogie panie gratuluje topicu, z drugiej strony po co zastanawiać sie nad tak oczywistymi symptomami:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano Marzec 27, 2005 Marcellino - prawdopodobieństwo twojej ciąży wynosi 94, 0887 promilla bieżącego na kilowat kwadratowy. Jeśli jadłeś rodzynki od prawego końca, to prawdopodobieństwo wzrasta do 97,4457 megaherca sześciennego na hektar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Marzec 28, 2005 o dzieki ! juz minie uspokoilas czekam niecierpliwie na dalsze objawy dzis zdjadlem mazurka z migdalami i mdło mi to chyba pewny objaw acha mam tez kreske na brzuchu zaczynam myslec o imionach dla dzieci bede informowal co dalej pa acha i bolą mnie piersi jak przed okresem pa i jeszcze roztkliwiam sie na widok wózków (tych widlowych tez) teraz juz naprawde pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Marzec 29, 2005 to znowu ja dzis rano rzygalem/am (juz nie wiem jak o sobie myslec) teraz znowu nie wiem czy moge sie kochac wieczorem czy nie, bo bym zwymiotnol te tabletki antykoncepcyjne co jem na wszelki wypadek gdybym nie byl w ciazy a znowu czas sie przesunął i niewiem czy ta godzina o ich skutecznosci nie zawazy, jak myslicie no powiedzcie wreszcie cos , bo mnie schiza spac nie daje???? rzyganie tez nie wiem sam czy to od ciazy czy od bialej co od soboty na lodowce lezala a nie parzona byla kreske mam to pewne, chyba wkoncu pojade te 130 km do rossmana po golarke i test i wzystko sie wtedy wyjasni i rozjasni tylko zaraz jak ogole sie, żeby tą kreskę dokładnie zobaczyc to jak pokaze sie u gina??? to rozpacz , myslicie ze mnie nie wyzwie ze sobie bariere antybakteryją wygoliłem???? co robic co robic, ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieźle Napisano Marzec 30, 2005 dziewczyny jestescie super... a ja was zaprosze na www.psyche-soma.prv.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marcellino Napisano Marzec 31, 2005 no nareszcie mam chwi;le zeby cos napisac mam juz globulki , postanowilem wsadzac je pod prezerwatywe a drugą w pupe(to na wypadek gdybym nie byl w ciazy) troche bede sie pienic ale zabezpieczenie bedzie z drugiej strony dojadlem reszte bialej co lezala na lodowce i rzygalem 2 dni ale to zapewne od ciazy, mazurkow juz nie dalem wiecej rady i wjadlem wszystkie z nich i z sernika rodzynki reszte zjadl moj kot trosie sie boje kota bo jak mowie dziecko to sie strasznie jezy nie wiem czy dobrze zareaguje na nowego czlonka - rodziny no i ta toksoplazmowa, miewam czkawki wiec moze to od niej a nie od ciazy jak wczesniej myslalem (chociaz kotu dobrze patrzy ze slepiow - i wyglada na zdrowego) wygoliłem łono fujarke moszne klate pachy i pupe i brwi jest kreska - a nawet kilka bo za mocno dociskałem ale kreska jest bez dwoch zdan jezuuu dziewczyny takie schizy, zadnej nie zycze (po chrzesciansku - nie tak jak inne na innych topikach) az mi sie kupe zachcialo z przejecia - pedze tymzcasem milej nocy , nie wpadajcie , wiem cos otym teraz pa, do uslyszenia popatrze na kreske jeszcze dzis ciekawe cze plec mozna zgadnac z niej no pa , pedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oburzona Napisano Kwiecień 5, 2005 skandal!! jestem oburzona jak tam mozna prawo tego powinno zabronic przez czytanie tego topiku zapilam sie skou z czerwonych pomaranczy co wskazuje na to ze zostalam zaplodniona czytajac!! kogo mam posadzic??kto ojcem?? jak to sie stalo?? blagam pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Kwiecień 5, 2005 nie dziwi mnie Twe oburzenie mozna wpasc przeciez siadajac na oplutej nasieniem desce sedesowej w szkolnym kiblu po wuefie, gdy masturbowali sie tam chlopcy podgladajac was w szatni i pod prysznicem to nic narazie te Twoje rozterki , potem bedzie pieklo jak bedziesz czekac na okres, jak ja, juz kolejny miesiac kosz w lazience trzymam pelen testow ciazowych, roznych firm ktore powtarzam 3x dziennie dla pewnosci , wszystkie maja jakies kreski i juz nie wiem sam czy to od mojej kreski na brzuchu - wkoncu sprzedam je na allegro moze komus sie przydadzą co do faktycznych objawow , juz myslalem ze jest dobrze a tu idac ulica znowu roztkliwiam sie na widok wozka dzieciecego a bedac w markiecie poplakalem sie na widok wkladek laktacyjnych do biustonosza, sam jeszcze go nie nosze ale jak wiadomo laktacja przyjdzie sama i ani sie obejze jak mi piersi obwisną a forumowiczka Monikas wyzwie mnie ze po co sie pchalem do rodzenia i karmienia i teraz jestem rozepchany i z obwislym cycem dodam tylko ze bialej od swiat juz dzis nie ruszalem bo jak chcialem sprawdzic czy kot ją tknie i potem zjesc, to kocica obsikala mi noge i nasyczala na mnie ale moze to nie od bialej tylko czuje feromony dziecka???? i zlosci sie ze ktos nowy jej bedzie chrupki wyjadał????? zaraz znowu Monikas mnie napadnie ze kota w ciazy trzymam i rozstepy sie robią od tego ale ja obiecuje - ze podelko kremu niwea codziennie w brzuch, pachy i piersi wsmarowywuje wiem wiem ona robi maseczki na brzuch z urinoterapii ale jak ja robilem to kot niechcial mi mruczec na brzuchu i dzidza kopala ech zycie czekam co dalej przyniesie (kreska na brzuchu jest na 100% , wiem bo goliłem) w przyszlym tygodniu juz obiecuje ide do ginekologa, moze cos poradzi no i wlosy odrosna, nie bedzie obciachu, zwlaszcza te na brwiach a wiec moj brzuch moja decyzja, moje pierwsi obwisniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Kwiecień 7, 2005 a wiec uwaga - dzis do wszystkich objawow ciazy ktore ostatnio mialem, doszedl ostatni ale to juz pewny na 100% a wiec, odbija mi sie, odbija mi sie kapustą ktorą od miejscowego kramarza dostaje juz w beczulkach bo mam takie apetyty, parówką sprzed d 3 tygodni co ją sie dało zjesc pół na pół z chrzanem (a kot nie chcial tknąć) cmikami co je rzuciłem 3 tyg temu (ze wzgl na ciaże) i wogole wszystkim a najbardziej to globulkami - wymyslilismy z narzeczoną ze jak będe je sporzywac przed manewrami nocnymi o zabarwieniu erotycznym to plemniki raz dwa wyginą i jajeczko niema co szukac u mnie ale ich gorzkawy posmak (wraz z latexem od prezerwatywy dla pewnosci jest nie do zniesienia) tak jak wspominalem ide do lekarza a poniewaz strasznie sie boje tej lewatywy przy pierwszej wizycie to od 3 dni sam sobie ją robie dla treningu, jest nawet teraz juz frajda, jak u Szwejka w lazarecie - lewatywa podwojna dobra na wszystko, tylko jakis taki pusty sie czuje, ale cuz trzeba odcierpiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcelllino Napisano Kwiecień 9, 2005 teraz to na pewno to \caly dzien jem rodzynki, odbija mi sie i jest mi nie dobrze a wszystko przez to ze przedwczoraj jak juz stwierdzilem ze jednak to tylko schiza przed okresem a nie ciaza, postanowilem wyjsc na miasto no i stalo sie spotkalem 2 nieznajome w fajnej bryczce, kupilismy 1 piwko na trzy i bombke bolsa i wzialem je do domu na parter potem to juz nie wiem co bylo rano obudzilem sie na pietrze i troche pamietam a reszty nie, pod wjazdem tylko slady spalone gumy po tuningowanym 126p z 76 (dobry rocznik 600cm3) a dzis te rodzynki i spodnie mi sie nie dopinają chyba wrzucily mi do piwka pigulke gwaltu i zalatwily na cacy dzis juz z calą pewnościa wiem ze chyba bede w ciązy znowu kreska sie pojawila, stale chodzie siku, piersi jakby wieksze w dole brzucha kluje az od tego wszystkiego, takie mysli mnie nachodzą nie wiem czy powiedziec mamie az mi sie kupe zachcialo to chyba tez objaw no i wlosy jakbym byl brunetką, ps. skarpetki zmianiam 3 razy dziennie dzosc juz tego schizowania w poniedzialek ide po test tylko kogo zaskarze jak niepamietam ich imion, czy genetycznie policaj do czegos dojdzie???? niezostawiajcie mnie samym ??? zadna nie miala takiego przypadku???? jakie slady zabezpieczyc???? (napletka nie mylem na wszelki wypadek - ale za to mnie juz szczypie - moze to tez objaw) ?????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Kwiecień 9, 2005 wiem wiem to pojawia sie co rusz w roznych topikach ale okropnie boje sie rozstepiw i tego ze brzuch mi nie wroci do postaci sprzed ciazy nie wiem sam moze zdecyduje sie na cesarke???? z drugiej zas strony odzywa sie we mnie poczucie spelnienia obowiazku matki (a moze tatki) polki bede z wozeczkiem nie kryjac sie zylakow na nogach i rozstepow na udach, maszerowal parkiem do piaskownicy w parku bede otwarcie karmil i na glowne ulicy mojego miasta tez nie bede sie z tym kryc - to moje postanowienie ostatnio nawet przygladałem sie obcej karmiacej matce nie kryla sie w krzakach ani na wydmach tylko smialao karmila wsrod ludzi czyzby tabu piersi karmiącej juz opadło???? cieszylo bi mnie to ogromnie bo oznaczaloby skok cywilizacyjny w dziedzinie odczarowania tabu matki karmiącej o 100 lat w przod czy moze to skowronek dopiero, jeszcze ranek nie tak blisko ??? nie wiem tez czy wposcic na porod partnerke, jeszcze jej to obrzydzi chec na seks po porodzie, (ale kto mnie bedzie trzymal za reke i obroni przed bialłą oddzialową) znowu z drugiej zas strony wpuszczenie do jej do kregu bolesci tacierzynstwa odczarowaloby i te strone ludzkiej natury w kontaktach miedzy nami ale to za powazne rozmyslania mnie dopadly , udam sie wkerunku lodowki zaspokoic ......... nie nie moj glod - zaspokoje głód kocicy a sam porozmyslam w zimnym chlodzie arktycznego powiewu nad ludzką naturą tacierzynstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiecie co Napisano Kwiecień 10, 2005 wczoraj wieczorem mama kupiła ciasto i zapiast zjeść je normalnie, to zlizałam cały lukier!!!!!!!! Ale to jeszcze nie jest najgorsze! Potem poszłam zrobić siusiu, a tam główka! Co robić? Czy to już ciąża? A, dodam jeszcze żę mam niebieskie oczy i włosy do pasa. Kocham ten topic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Kwiecień 18, 2005 uff niby pozbylem sie poprzednich schiz kreska na brzuchu zniknela (chyba zagoila sie blizna po ogoleniu) rodzynek juz nie jem a kot na bierzaco pozera resztki kielbasy, wiec wieczorami mu nie wyzeram ale za to od dzis co dzien sie zabezpieczam aby zabląane jajeczko mnie nie dopadlo bede spal w prezerwatywie, oby tylko nie pekla bo zajde w mmoje dni plodne pomiedzy 2 a 30 dniem mojego 31 dniowego cyklu i to jest dobre rozwiazanie, tylko skad wziac takie male szeleczki strzezcie sie wiec czychających na was jajeczek - do nastepnej schizy wasz Marcellino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Kwiecień 19, 2005 a wiec jednak to nie moze mi przejsc juz myslalem ze jestem po klopotach a wszystko przede mną bosh jak czytam ".....dziewczyny pomozcie! Kochalam sie z facetem w trakcie okresu. Biore tabletki od pol roku. W trakcie stosunku on mial na sobie prezerwatywe, a ja wlozylam jeszcze globulke. Kilka godzin pozniej wzielam jeszcze postinor dla pewnosci. A teraz spoznia mi sie okres dwa dni i sie boje jak diabli. Mam mdlosci, zachcianki i ciagle mi sie chce spac. Czy jak zrobie teraz test to wynik bedzie miarodajny......" dodam jeszcze ze kochalem sie w2 dniu okresu (serio bylo czerwono) ale czy to ma dzs znaczenie???? to wszystkie te objawy mam u siebie przeciez a zagryzam globulki regularnie i popijam juz teraz octem dla zabicia smaku w sumie niech to sie skonczy, okaze sie pozytywnie, urodze potem sobie je adoptuje 5x i bede spelnial warunki konieczne dla bycia rodzinką wielodzietną na dodatek jak kaczor zostanie prezydentową to da mi becikowe i 126p sobie kupie wreszczie do wozenia naszel esolej gromadki ale teraz powaznie, moj kot przepowiada ciaze, dzwonila kolezanka, kot ugryzlmnie w policzek bo ma w zwyczaju podchodzic do sluchawki (a chyba nie lubi fal gsm) i udrapnala mnie potem w ucho w trakcie rozmowy wyszlo ze to objaw ciazy i zeczywiscie ona byla a dzis rano to samo tylko bez telefonu - wiec to najpewniejszy znak ze jestem w ciazy znowu schizy - co robic - co robic paieza nie ma , moze uda sie w tym czasie aborcje legalnie machnac ide do gina, moze cos zalatwie, szkoda ze langenorta niema w gdyni (ale wtedy byla by grozba ze posel s i poslanka s mnie popchna, wpadne do wody i poronie zawsze wiec jest jakies wyjscie no dobra tyle na dzis ide przegryzc ogorka (chyba ze ten bialy nalot jest na nim na stale) wtedy nie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano Kwiecień 19, 2005 Marcellino - ja ci pomogę. Nic się nie bój, wszystko będzie jasne. Do rzeczy: Obejrzyj uważnie paznokcie u nóg. Porównaj dokładnie obie stopy. Jeśli drugi paznokieć od końca w lewej stopie jest dłuższy od środkowego w lewej o przynajmniej 3,988766436677 mikrona - prawdopodobieństwo twojej ciąży wynosi 4,876 promilla na sekundę kwadrat pomnożoną o średnicę włosa z twojej prawej łydki. Ważne - włos musi być zmierzony po porannym oddaniu moczu. Weź monetę 10 groszową z 1976 roku. Połóż się na plecach i rzuć monetę tak, by wylądowała na twoim brzuchu. Jeżeli wyląduje orłem do góry, jesteś w ciąży. Jeżeli wyląduje reszką do góry, jesteś w ciąży mnogiej. Przed wypróżnieniem podłub w nosie. Uważnie porównaj wydłubaną zawartość obu dziurek. Bardziej wyschnięta i pochodząca z lewej dziurki wskazuje na prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej lub wręcz pozaustrojowej. Teraz już wiesz wszystko. No widzisz, jakie to proste? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niniaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 19, 2005 ja nie mam zadnych objawow.czy to ciaza??help!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ananke 0 Napisano Kwiecień 19, 2005 Tak!!!!!!! brak objawów to najpewniejszy objaw!!!!! Gratulacje, to będą czworaczki, w tym jedno zielone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcellino Napisano Kwiecień 19, 2005 a niech to domyslam sie ze sobie tzw "jaja robisz" a to zupenie na serio powazna sprawa nie zycze Ci tych shizowań przezytych w ostatnim czasie, od ostatniego okresu i pelnego smietnika obsikanych testow (wsypują sie juz do kuwety i kot tam nie chce sikac - a ja boje sie schylac , wiadomo toksoplazmoza w ciazy straszna) wiem ze sobie zartujesz a ja tu napowaznie nawet u pielegniarki szkolnej bylem po porade, chociaz szkole konczylem ladnych pare lat temu i mnie nie poznała, i myslała zem diller i wezwala ochrone (na widok testow) jedyny wątek ktory sugeruje choc cien Twojej niezlosliwosci to ten o porannym moczu, nawet juz nie ogladam go i sikam z zamknietymi oczyma (co zle dla kota sie skonczylo_) trzymam sie jeszcze i moze bedzie dobrze , zch kiedy ten okres wreszczie sie na majtach pojawi pedze do kibla sprawdzic moze to juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach